Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare salutare!

Aparem si noi dupa un weekend super plin...
Duminica am botezat-o pe Maria si totul a decurs foarte bine si ne-am simtit bine cu totii si parinti si bunici si copii. Iar cadouri multe multe...si bineinteles o sumedenie de hainute deja mici

Spre seara in schimb m-am trezit ca Elena avea un ochi umflat si rosu din care curgea o secretie galbena. Nu mai pridideam sa i-o adun. M-am speriat foarte tare...si vrei nu vrei ne-am scurtat(noi fetele) petrecerea si ne-am dus acasa sa ne doftoricim...mai ales ca incepuse si nasul sa curga si apoi si un pui de tuse....acum dupa 2 zile se pare ca trec toate incet incet.

Uram insanatosire rapida cireselor bolnavioare si caate un

Revenim cat de curand

Cocutica, mami de Elena(4 iunie 2006) si Maria(5 septembriw 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Cocutica, sa-ti traiasca puiul proaspat crestinat! Cat despre hainute mici... sunt bune la urmatorul.

Bine ca i-a trecut Elenutei ochisorul

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

uite si p-aci.....am avut calculatorul in service....
pana una alta am pus niste poze cu noi...din ultimele 4 luni
http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/page3/

sanatate la cirese...

alex a fost pana acum doar 4 zile la gradi....si inca e acasa cu tuse....mno,parca imi pare rau de banii ce i-am dat la gradi pe luna intreaga si el a fost doar 4 zile.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Cocutica, sa-ti traiasca puiul proaspat crestinat! Cat despre hainute mici... sunt bune la urmatorul.

Bine ca i-a trecut Elenutei ochisorul

Nasterea lu' Andrei

Cocutica, vroiam sa spun ca trebuie sa aiba fetele si-un fratior

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Andreea multumim de urari.
Cat despre un fratior...noi suntem fericiti cu doua fete. Oricum La Elena n-am indraznit sa imi doresc daca vreau fata sau baiat, dar la Maria am indraznit...si atat eu cat si sotul ne cam doream tot fetita...ca stiam ce si cum de la Elena, dar nu ne-am fi suparat daca era si baiat...ca ar fi fost o experienta noua. Pot insa sa iti spun ca Maria seamana un pic cu Elena, dar tot ce n-am avut la Elena avem la ea: colici, nopti nedormite, etc. Asa ca sunt la limita cu rabdarica si imi ajung 2 copii ...gata...sa mai faca si altii

Mergi la inceput

Daca nu am mai fost activa pe forum in ultimul an am uitat cum se modifica semnatura si ma tot invart pe la profil degeaba....asa ca ...va rog frumos sa ma ajutati sa o modific ca sa nu ma mai semnez de fiecare data...cand puteti si aveti timp...

va multumesc anticipat!

Cocutica, mami de Elena(4 iunie 2006) si Maria(5 septembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Noi ne-am costumat

www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-10-30/08:43:38" target="_blank">catel

Mihaela

PS. arleena si la noi primele doua luni cred ca a fost 20 la suta din zilele pe care le-am platit.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

miki ce simpatic catel.
noi am fost ieri la medic dupa o noapte in care alex tot urla ca-l doare urechea si nu am dormit(3 trei)mai deloc, ...verdict otita.acum tot acasa si cu tratament, antibiotic, picaturi.

noi ne deghizam in muschetar....maine doar cand mergem la mall la parada costumelor
weend placut

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Arleena pot sa-ti spun doar ca ce bine e ca el comunica si spune ce il doare.
Noi ne-am confruntat cu asta cand Marc nu stia ideea de durere sa o comunice. Nu facea decat sa urle si nu aveam de unde sa stim ce-l durea( mai ales ca eram nuli la capitolul otita).
Neaparat sa te duci cand termina antibioticul la doctor sa-l verifice din nou. Ca noi am avut de doua ori surpriza sa-i dam 10 zile antibiotic si apoi inca 10 zile. pt. ca primul nu si-a facut efectul. Si incearca( daca te lasa) de fiecare data cand e racit sa-i faci igiena nasului. Ca sa nu aiba ce sa se scurga in urechiuta si sa se infecteze. La noi asta era cauza principala. Nu ne lasa sa-i curatam nasul.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare! Ne mai tineti minte si pe noi???

De cateva luni bune nu mai am calculator, s-a stricat si nu l-am mai putut repara, dar de maine incep iar sa lucrez de acasa si mi-au dat de la birou un calc de folosinta.

Oau!!!! Ce de vesti bune!!!! Cate gravidute si cati copilasi mici!!! Felicitari tuturor, sarcini usoare pt viitoarele mamici si copilasi mari si sanatosi pt cele catre au nascut deja! Am auzit si de ioana, mi-a lasat un gust amar toata povestea, altceva nu mai stiu, nu am apucat sa citec dacat acest capitol.
Ce sa va zic despre noi? Poze o sa pun cat de curand, ca sa ne vedeti. Suntem bine, ne-am mutat la curte, si,desi stam in acelasi imobil cu mama, eu sunt 80% din timp singura, si mama si sotul au cate 2 joburi, pleaca la 8 si vin tot pe la 8-9, uneori ma apuca literalmente disperarea cu fetele, am si plans intr-o zi, dar nu am alta varianta momentan. Ilinca vorbeste preeeeea mult, ne impuie capul cu de toate, stie cateva 2-3 strofe din poezii, canta ogramada de cantecele, stie culorile, sa numere pana la 10 in romana, italiana si engleza, mananca singura, adoarme si lapranz si seara tot singura, se spala singura pe fata, maini, dinti, ii plac cartile cu povesti, dupa ce ii citesc din ele se apuca sa imi [povesteasca din ele, e uneori cuminte, alteori ba, incercam mereu sa ii explicam ce si cum, daca face ceva rau o pedepsesc, nu o bat niciodata, desi mi s-a spus ca pedeapsa e o prostie, bataia e solutia de cumintire a copilului.... Sabina face 1 an pe 18 noiembrie, de vreo 2 sapt merge bine in picioare singurica, are 10 kg si un pic, e inaltuta si vesela, mi se pare destul de isteata pt 1 an, sunt tare dragute amandoua si ne topim dupa ele.
Am fost si noi plecati in septembrie la o nunta in Italia, la o verisoara, ne-am si plimbat putin, am fost si la mare acolo, a fost bine, cu exceptia faptului ca am ajuns cu Ilinca la urgente, facuse frisoane si febra 40, dupa o saptamana de tuse neproductiva si atat, care nu ceda la toate siropurile incercate, pacat ca nu mi-a dat prin cap sa ii fac si eu ceai de ceapa. Acolo nu i-au facut nimic,au consultat-o si mi-au zis ca are dificultati de respiratie, sa ii fac aerosoli cu adrenalina si atat. A cedat febra cu antitermice, nu stim de ce a facut asa de mult.
Incerc sa pun poze mai tarziu, cred ca nu ne mai recunoasteti!!!

Mergi la inceput