Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmina, fa quote la mesajul meu de sus si copiaza semnatura ta.. pune-o la profil la tine..

Ella, ai tinut frumusete de fetitz ascunsa.. Frumoase poze, ai cu copacul e tare.. si calutul din povesti

Amonar, ce ma bucura ca nu disperi, sper sa te ajute Dumnezeu sa mai faci un fratior/surioara lui K..

Neda, sanatate multa, si eu stiam ca ridichea e buna tare, eu zic sa continui cu ea...

Vivi, doar atatea pozeee? Ingriduta are niste ochi superbi.. :)

Va pup, sunt in fuga,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adriana asa am facut si mi-a iesit. Saru'mana din toata inima .

Ingrid te-ai facut foarte frumoasa, nu ca nu ai fi fost si cand erai bebe, doar stii cat imi plac ochii tai albastri.

Si cred ca am pierdut niste poze cu Ana...ca nu le-am gasit.

Ridichea neagra rules!!! dar stiu ca si feniculul...nedea poti incerca ca rau nu-i fac te asigur sper sa-i faca insa bine.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ramona

Am vazut copilashi asa mari Si frumosi! Ingrid, Ana, Irina

Hm... mi-e dor sa mai avem un montaj de cirese.... ce ziceti? nu ne adunam de un montaj??

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Va multumim pentru felicitari dragi mamici de ciresele super super frumoase!

Vivi, Doroti multa sanatate si sarcini usoare! felicitari

Si la noi bebe2 a venit neanuntat si total neprogramat...adica in vacanta de iarna trebuia sa fim la munte, dar a facut Elena enterocolita si n-am mai plecat iar in ianuarie...am aflat ca sunt insarcinata. Am fost si eu oarecum in stare de soc...pentru ca abia imi revenisem si eu si ma simteam extraordinar de bine si acasa si la serviciu...iar atunci cand am aflat ca vina bebe 2 am simtit ca nu o sa fac fata sa o iau de la capat, desi stabilisem cu sotul ca vom face 2 copii. Oricum starea asta a durat numai pana am fost la medic si am vazut bobul de mazare pe ecran

Acum cand avem amandoua fetele nu pot decat sa va spun ca daca nu ar fi fost parintii mei sa ma ajute cu Elena sunt convinsa ca mi-ar fi fost tare greu...sau ...Elena ar fi mers la gradi. Asta si pentru ca Maria nu doarme noaptea , doarme ziua, si de vreo saptamana o bantuie colicile si nu prea o ajuta nimic decat tinutul in brate. Dra una peste alta suntem constienti ca e greu la inceput si ca toate trec si insomnii si colici etc. Din punctul asta de vedere sunt mult mai relaxata cu Maria si nu ma mai panichez si consum inutil.

Cu Elena ma lovesc de tot felul de noutati care mai de care mai haioase...De exmplu, nu reusesc sa ii cumpar incaltaminte...probeaza o pereche de ghete si pentru ca nu ii vin bine de prima data refuza sa probeze si a doua pereche...si uite asa de vreo3 saptamani mergem la probat , dar nici vorba de cumparat. Deja terminam modelele si marimile de la "Piciul" si inca 2 magazine de pe langa noi

Gata...m-am cam lungit...dar m-au lasat fetele si mi-am adus aminte de zilele in care stateam pe forum cu orele.

Pupam toate cireselele si pe mamicile lor dragi!

Cocutica, mami de Elena(4 iunie 2006) si Maria(5 septembrie 2008)

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna seara!

Am scris aseara un mesaj lung si mi s-a blocat calculatorul!Reiau pe scurt si in mai multe mesaje.

Am vizionat toate pozele.Nu imi vine sa cred ce mari sunt ciresele!
Oana, da ar trebui sa mai facem un montaj.Ellax, Vivighe, Adib, aveti niste printese tare cochete!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Adriana am uitat de Cornelusha, e tare scumpa cum se miraea de zapada, care chiar daca e atipica zonei cred ca v-a placut.

Oana, Carmina sunteti niste fericite caci aveti doua fetite tare frumoase.O sa le treaca lor nervisori, mai e un pic.Eu am inceput sa-l cunosc pe Mihai cand plange, apoi stiu ce sa-i fac pentru a-l linisti.Acum a inceput si el sa se smechereasca si e un fomist rar intalnit.Mananca in 5 minute cat ma chinuiam sa-i dau lui Victor intr-o saptamana.Sincer, e terapie curata sa-i dai sa manance unui mancau ca el care miorlaie ca intarzii sa-i duci lingurita la gura.Un lucru bun e ca nu ia mult in greutate ci doar normal, caci nu vreau un obez.

www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Vivi, Doroti, felicitari si sarcini usoare!Nu-i asa de greu cu doi copii.Mihai pe mine m-a relaxat desi timp liber nu mai am si alerg toata ziua dupa ei.

Neda si noi ne luptam cu tuse de doua saptamani, maine facem o vizita unui medic homeopat din constanta, medicamente alopate nu-i mai dau.

Pleaca copilul meu la gradi de dimineata si surpriza, mi-l aduce taica-su inapoi ca s-a inundat gradi si au intrat de nevoie intr-o vacanta fortata.Li s-au spart caloriferele la proba de azi noapte si inauntru era lac.Asa ca a venit Victor cu un pana la urechi.

Cocutica sa-ti traiasca Mariuta!

Cami, bafta la examene.Si tu esti tot pe parte de matematica?

Noapte buna, ma duc la ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Arabela, multumim de compliment
Trec ele noptile grele, tare mi-e drag de momentele acelea "kodac" - cand Paul o dragaleste pe Ana, ea oricum e topita dupa el, ii rade si e cu ochii numai dupa el Iar Paul cand imi zice "are mama doua pui" ma da gata asta si "mazale"(mazare) - ca asa dulce poate spune de parca e numai miere

Unde era Cornelusha in zapada?? musai sa caut inapoi....

O noapte usoara tuturor

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arabela, nici eu nu ma plang cu manacrea la Irina. Imi amintecs cat ma chinuiam cu Mihnea sa bea un biberon, cat inca ma mai chinui sa-i dau sa manance. Insa Irina e altfel, mananca frate si...nu ia in greutate. Mihnea mananca rar si putin insa e zdravan de zici ca rupe farfuria de mancare.
Maine mergem la vaccinul de 2 luni si, culmea ma emotii.
Mihnea a racit si sper sa nu raceasca si bubulina.
Nici pe mine nu ma mai impresioneaza atat de usor plansul ei. Adica ma pot concentra sa fac ceva daca e musai chiar daca ea plange...la Mihnea lergam la primul scancet...deh, poate si de-aia e mai plangacioasa.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput