Cirese de mai-iunie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
andruskandu spune:
Buna!
Noi suntem OK, deocamdata, amandoi. Andrei si-a revenit, asa ca, de luni, l-am trimis la cresa. Sper sa nu mai ia cine stie ce de-acolo... Oricum am inceput sa-i dau oscilococcinum, poate ii mai ridica imunitatea.
Vivi, Doroti, felicitari pentru viitorii prunci pe care-i veti avea! Sarcini usoare, cu bebei sanatosi si mancaciosi!
Spuneti-mi si mie, cum pot face sa pun poze in dropshots. Mi-am facut cont, dar n-am reusit sa bag poz(n)e...
Multumesc
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Carmina, ai o dulceata de fetita! sa-ti traiasca Irinuca, sa te bucuri de amandoi!
Fetele, s-a dat liber la facut copii de la anu'! Adica se vor da 85% din salariu in CIC! Sigur va fi explozie de nasteri...
Eu imi doresc teribil un al doilea, poate o fetita... dar va trebui sa-mi conving consortul sa prestam pentru, care consort deocamdata spune NU! clar. Doar dupa ce vom termina cu casa, cica, si mai e muuuuult, ca nici n-am inceput bine lucrul la ea
. Si necesita multi bani...
Andreea
lui
andruskandu spune:
Trebuie sa plec sa-l iau pe Andrei de la cresa...
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
arleena spune:
suuper poze!!!!!da niste filmulete cu ciresele cand vorbesc nu puneti???eu tot asta incerc sa-l filmez pe alex...desi bate toata ziua din gura cand ma apuc sa-l filmez zici ca muteste....
si ma preocupa o treaba....si de aia vroiam sa-l prind cand vb ....mi se pare ca se balbaie...sau nu stiu eu cum sunt balbaitii??ca nu am cunoscut niciun balbait....dar ma ingrijoreaza...vorbeste si repete unele cuvinte de vreo 10-20 ori pana trece mai departe....mama imi zice ca mi se pare, pt ca vrea sa spuna multe si nu-si gaseste repede cuvintele, precum ar vrea el sa vb de repede.....
deci maine e prima zi de gradi....avem si si adev de la medic, si extrudat faringian negativ, ghiozdanel, etc....suntem pregatiti!!!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
andruskandu spune:
Adriana, pai tocmai asta e problema, nu stiu cum sa le transfer din calc. pe dropshots....
. Contul e facut, intru la poze, dau trimitere pe "trimitere pagina web", apare o casuta cu "expert publicare pe web", selectez pozele, merg mai departe, scrie "selectati un furnizor de servicii pentru a gazdui web", si mai apare un tablou cu "furnizori de servicii", care e gol... altceva nu ma mai lasa sa fac, si nu mai pot sa apas decat pe "inapoi", la poze...
Andreea
lui
andruskandu spune:
Si programul calculatorului e in limba romana... asa ca daca-mi poate explica cineva ce trebuie sa fac, sa-mi spuna comenzile in romaneste.
Mutumec(pe limba lui Andrei)
Andreea
lui
andruskandu spune:
Arleena, bafta cu superstarul maine la gradi!
Andreea
lui
andruskandu spune:
GATAAAA!
Aveti poze cu noi!
Andreea
lui
arleena spune:
a fost f bine la gradi, i-a placut
. cand m-am dus dupa el era fericit, nu a plans deloc. a venit la mine si mi-a zis ca ii place, ii frumos dar de ce am plecat....el ar fi vrut sa stau cu el sa-mi arate ce frumos e!!!
maine vine si teatrul de papusi la ei si sper sa fie tot asa incantat, sau poate o fost asa de inceput ca era nou totul??mai vedem. m-am distrat de el ca dupa ce am ajuns acasa, vroia sa mergem afara la joaca....si pana sa-l schimb tot a inceput sa caste....si ma intreaba asa suparat"mami de ce mi-e somn??" imi era mila de el dar m-am bucurat ca in sfarsit e si el obosit la ora 1 si se culca, ca de obicei si daca ne trezeam la 8 dimineata tot pe la 3-4 adormea de amiaz....dar azi a cazut lat
m-am bucurat si m-am simtit f bine cand mi-a zis educatoarea ca vorbeste ff bine pt varsta lui si pare mult mai mare decat e. nu-i venea sa creada ca are doar 2 ani si 5 luni.
andreea se vad pozele in sfarsit. ce cretuliu era andrei, tare dragut. imi plac pozele cand alaptezi si e una mortala rau cu andrei care doarme in pozitie fetala.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea