Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Neda si sanatate la flacau

Mikiion, bafta multa eu una zic ca n-am fost constienta in ce ma bag sa avem 2 copii - insa ma bucur ca n-am stiu pt ca nu stiu dc aveam curaj sa o am si pe Ana - si rau as fi facut Mama mi-a povestit ce greu i-a fost ei cu noi (intre mine si frate-meu sunt doar 19 luni) doar dupa ce am nascut-o si pe Ana asta ca sa nu ma sperie..... Ma consolez cand o vad ce senina e comnata mea cu 3 flacai - ultimii 2 gemeni - si ce frumosi pot fi...
Sanatate iti doresc, mai departe cum o sa alegeti voi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adriana, Irina seamna cu Mihnea ceea ce inseamna ca seamna cu amandoi, la ochi cu ta-su in rest cu mine.

Neda, in primul rand sanatate lui Mihai. Pentru tuse stiu ca ne facea mama ceai de ceapa cand eram mici dar nu-l puteam suferi si mai exista un "medicament: o ridiche neagra, o scobea si punea in scobitura aia 2 lingurite de zahar iar sucul care se facea ni-l dadea pe parcursul unei zile. Asta acceptam mai usor.
Intr-adevar Irina seamna cu Mihnea . iar Mihnea este luuuuung, dar nu exagerat, zic eu. Acum cred ca are 96 cm, cred....ca nu l-am mai masurat de la 2 ani cand avea 93.

Oana si mama mea a venit cu povesti de "groaza" dar tot la fel, dupa ce am nascut-o pe Irina, dar m-a consolat spunandu-mi ca o sa fiu mandra in foarte putin timp de ceea ce am realizat.

Si Irina mea are programul ei de plans si cand o apuca nimic nu o impaca nici macar tinutul in brate. Acum incet incet pare un pic mai linistita adica mai doarme ziua , mai sta cate 10 min treaza fara sa planga, dar pana acum o saptamana a fost cosmar. De la 11 dimineta pana la 11 seara numai cu ea in brate, si chiar si asa tot plangacioasa nevoie mare. baia e momentul suprem pentru ea. este fericita atunci si cand o las in puta goala, dar nu o tine mai mult de 10 minute nici asta .
Acum ca a inceput sa vada incepe sa fie si ea curioasa si trebuie sa o plimb in brate, ridicata pe urma prin toata casa ca altfel e jale.
aaaa si nu doarme decat infasata intr-o paturica indiferent de cate grade sunt in casa si pe tot parcursul somnului zici ca are o mitraliera ascunsa in paturica ...parturi, dar pana am prins schema cu infasatul mult am mai avut de tras.
In fine, vad ca pe cat creste pe atat se mai linisteste, dar va spun ca daca Mihnea ar fi fost asa nu cred ca ma incumetam sa mai fac al doilea copil. Acum ca o am pe Irina ma bucur ca Mihnea a fost de pacaleala

Acum ma duc la nani, ca pierd timp pretios din somn, ca peste 2 ore face bebe ochi.
Noapte buna!

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi pun la semnatura albumul foto dar nu cu toata pliloghia aia, ci asa prescurtat? Stiu ca exista o formula dar eu am uitat-o...Multumesc!!!

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
http://www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Uite aici:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi pun la semnatura albumul foto dar nu cu toata pliloghia aia, ci asa prescurtat? Stiu ca exista o formula dar eu am uitat-o...Multumesc!!!

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Uite aici:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze

Multumesc si la mine cum le pun? zi-mi formula

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
http://www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna ziua!

http://s228.photobucket.com/albums/ee268/iulicutu/2008/?action=view¤t=cucodite1.jpg

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

DOROTI, FELICITARI PT SARCINA!!!! Ai "copt-o" tu asa fara sa ne avertizezi Vad ca sezonul de vara e propice pt a sadi samanta....

OanaRusu,
in sinea mea stiu ca batranetele nu au intotdeauna un cuvant de spus...dar eu cred ca la mine deocamdata asa sta treaba. Si eu am nascut prima oara la 38 de ani, din pacate cu cezariana si simt eu ca sarcina mi-a cam dereglat conditia fizica si alte chestii care sunt esentiale. Acum am 40 si eu am avut granita psihologica pt a face copii, 40 de ani. Acum, imi zic ce-o vrea Domnu....dar stiu ca am ceva probleme de sanatate de rezolvat si pt asta am ales medicina alternativa, deci dureaza mai mult pana se vor vedea rezultatele. Dar speranta moare ultima....daca ajung la 45 si nu s-a mai lipit..asta este...Pana una alta am inceput sa ma gandesc la un viitor de studiu cam vreo 4 ani si dupa aceea la o activitate care sa-mi aduca satisfactia sufleteasca pe plan profesional. Dar am sa tin minte de sezonul culesului de pere

Cami,
Succes cu examenele..las'ca tu esti fata sarguincioasa si vei reusi!

Neda,
la noi aici in magazin (Germania) se gaseste sirop pt copii incepand cu un 1 an facut din ulei de "Fenchel" cu miere de albina. Voi reveni cu traducerea plantei. Eu i l-am dat lui Kailan pt ca si el dupa raceala a inceput o tusa uscata si enervanta si nici el nu accepta ceaiul de ceapa.Ciudati mai sunt si Canadienii astia...chestii care sunt interzise....banuiesc ca nu intotdeauna numai in interesul pacientilor...Nu ai pe nimeni care vine din Europa sa-ti aduca ceva?

La restul fetelor, stiu din instinct ca este greu cu 2 copii si va admir ca faceti fata! Eu as vrea un al doilea copil pur si simplu pt Kailan, sa nu fie singur pe lume....cu toate ca nu exista garantie ca doi frati/surori vor fi prieteni pana la moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Neda, este vorba de FENICUL. Pe wikipedia gasesti informatii despre planta aceasta. Vezi daca gasesti la voi sirop din planta asta. Eventual adaugi tu miere de albine. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Fetelor multumesc mult de incurajari...dar stiu ca o sa fie greu.In fine sunt convinsa ca voi gasi in mine resursele necesare,ca deh...asa sunt facute mamele.Cat despre tineretzea mea,si faptul ca multa lume zice ca voi fi invidiata ca la 30 de ani o sa am 2 copii mari...hmmm...nu e acelashi lucru...nu mai poti pleca de acasa ca atunci cand nu te asteapta nimeni.Si asta iarna cand eram la ski ma treceau fiorii gandindu-ma ca poate raman prin nametzii aia.Nu mai e inconstientza aia...

Ingrid n-a mai fost la gradinitza de vo 4 zile...a si racit si dupa ea si eu.Noroc ca-s d-astea ushurele...doar muci si tuse noaptea,fara febra sau alte minunatzii.Bebelushul din burtik inca nu se misca(adik nu simt eu) desi are 17 saptamani,dar si pe Ingrid am simtzit-o tarziu...pe la 19 abia.Oricum...uneori parca uit ca sunt gravida.Speram si noi sa ne mutam in casa noua pana nasc,sa avem mai mult spatiu si speram sa avem un bebelush(eu tot fetitza vreau)cuminte mancacios si somnoros.
Am reusit sa pun si cateva poze cu Ingrid http://www.dropshots.com/ingridutz

Acum dau fuga sa ma uit si la pozele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Amonar-multumesc pt pont.Am gasit un magazin naturist cu siropuri de tuse.Nu stiu exact din ce planta e facuta ca nu stiu sa o traduc ,dar am vazut ca are in compozitie si miere.Marca e mai bine acu.
Ii dau si ridiche neagra cu miere, exact asa cum spunea si Carmina.

Sper sa treaca mai repede tusea ca altfel o iau razna.

Neda

Mergi la inceput