Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Doroti felicitari!! Yupiii!!! sarcina usoara si un ciresel sau o ciresica asa ca surioara mai mare..

Miki merci mult . Cu testele stai ca eu le dau sa vedem insa si ce scor iau.. - si da si "calutului"

Arleena merci si tinem pumnii sa mearga super de luni cu gradinita.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Intru si dau cu nasul in vinetele tale cu branza Adriana care arata delicios, ma emotionez mai de parte cand citesc despte tine Cocutica ca ai inca o fetita sa-ti traiasca printesele! pe urma chiar mi se face pilea de gaina cand am citit despre tine Viviana ca apoi sa plang, de emotie fireste, Doroti. Sa fiti sanatoase sarcini usoare si bebei sanatosi si cuminti va doresc.

am si eu doi minutei liberi...sper cel putin!!! fetelor cu doi copii vad ca nu va plangeti deloc dar eu sunt la capatul puterilor. Este foarte greu, mai ales ca Irina este asa o plangacioasa si o sensibila, doamne doamne. Mi-am spus inainte de a se naste ca am sa ma bucur de fiecare moment cu bebelusul meu, ca am sa-l traiesc la maxim, acum zic ca GATA, am trait deja, abia astept acum sa se faca si ea mare .

Adriana am patit si eu ca Viviana, nu mai am nici un cont activ cu poze, o sa incerc acum sa fac ceva dar nu promit ca nu am timp. Mihnea e plecat cu sotul la bunici in vizita si trebuie sa revina din moment in moment iar cand e el acasa nu exista calculator decat ori deloc ori doar el sa-l folosesca.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Andreea ce mai face Andrei? Se simte mai bine, i-a trecut boala? Doamne eu simt ca imbatranesc cu un an de cate ori e Mihnea bolnav, acum o voi face cu doi ca deh, am doi.
Sanatate lui Andrei !

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Uite Adriana aici, am adunat si eu niste poze din 2008 de-avalma si le-am pus aici http://www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008 bebelusul cel mai mic e al meu si e IRINA, scumpa de ea .

P.S. -pana la urma mi-am regasit pozele
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mersi de poze, Carmina... Bebele tau e o dulcetica. Pare asa miiica, in patul ala maaare.. hehe, am uitat cum e cu bebelusi mici
L-am revazut si pe Mihnea.. ce mare e! Parca el cand era mic, semana bine de tot cu tine, de Irina nu stiu sa zic.. cu cine seamana?
L-am revazut si pe Serghei in poze, ce haiduc!!
Ce mai face Ioana, ca stiu ca tii legatura cu ea? Sper sa se termine cu bine totul... Ii tin pumnii.

Aici e Cornelia oripilata de zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Vivghe, Doroti, felicitari!!! sarcina usoara si nastere si mai usoara (a doua oara e muuult mai usor )

Carmina, eu una nu ma plang ca n-am timp delooc-deloc - poate si alte mamici cu 2 bebei au aceeasi treaba

Si Ana mea e tare sensibila, de exemplu nu o pot culca decat in dormitor, altundeva nicicum, sa nu mai vorbim ca daca e obosita - chiar dc nu-i e inca somn - si i se pune pata, trebuie sa ne mutam cu catel si cu purcel in dormitor (adica eu si Paul) ca nu mai vrea in alta parte.... Asa fericita e cand inteleg ce vrea...
Aseara am lasat-o in camera lui Paul pana l-am spalat pe Paul pt culcare si a plans asa de rau ca mi-au trebuit 15 min s-o linistesc si asta pt 5 minutzle in care a fost intr-o camera pe care o stie mai putin... acuma trebuie sa o invat si acolo ca altfel... e de belea!

Pupam Ardeiasul si fratiorul scolar ce frumosi si mari sunt!!

Adib Ralucutza!

Simona, bafta la gradi!!

Ildi, felicitari pt bebelina - dc am mai zis, mai bine de doua ori decat niciodata

Cocutica, sa-ti creasca mare fetita

Mikiion, daca nu te superi, ce varsta zici ca ai de te impiedica la al doilea copil? Ca eu una aveam deja 38 impliniti (cu o zi mai devreme ) cand am nascut-o pe Ana - natural, dupa cezariana cu Paul.
Si ma laud cat ma tine gura ca am nascut ca la carte in timp ce o fata cu 10 ani mai tanara s-a pierdut pe finalul travaliului si a ajuns in cezariana de urgenta.... asa ca eu zic ca la mine tine "gaina batrana face ciorba buna"

Ramona, la mine a functionat aceeasi "reteta" la ambii copii - in septembrie, la maica-mea, la strans de mere

Ceva poze mai noi, cu familionul de 4 aici

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

OanaRusu felicitari. Si multi inainte. Din pacate pentru mine pragul de 35 de ani si sarcina din acea perioada mi-au adus niste probleme de sanatate. Anul asta in noiembrie voi face doar 37 de ani, deci sunt mai mica decat tine.
Problemele nu sunt insurmontabile dar sunt agravate in special de stres( si mostenirea genetica ). Plus ca eu nu raman nici in conditii normale insarcinata cu una cu doua. Mai pun ca si sotul meu trece in primavara de 40 de ani...Deci conditii nu prea ideale sa reusim sa facem un copil.

Marea problema in mintea mea e ca simt ca nu am putere sa trec prin ce treceti voi cu doi copii. Poate daca as avea un copil cuminte si simplu de ingrijit. Ca noi cu Marc ne-am chinuit tare si inca ne chinuim. Insa asta nu inseamna ca nu-mi dau lacrimile cand ma uit la pozele de bebe mic mic si nu-mi doresc sa-i fac o surioara. Frumoasa si sensibila. si usor de crescut.
Mai adaug aici si faptul ca noi suntem foarte singuri aici fara nici un ajutor( ma refer la familie). Efectiv nu am unde sa-l las nici macar putin timp. sau sa imi aduca cineva ceva de mancare....Mint, e fratele meu si el aici, dar nu se pricep la copii si nu pot sa-l las acolo. Am incercat si riscat sa o aduc pe mama anul trecut , dar mi-a facut un atac cerebral minor( era de asteptat dar nu eram bine informata de starea ei proasta de sanatate, stiti cum e parintii nu vor sa-si ingrijoreze copiii) asa ca acum nu mai am curajul sa o chem din nou.
Cam asta ar fi. Sa vedem ce o fi la anul cand terminam studiile si ne mai gandim ce facem.
Adriana dar voi stati la munte de a nins? Ca noi suntem la «Polul Nord» si la noi e soare frumos si 16-20 grade.

Chiar voi mai stiti ceva de lacri?Si de miti? 26octombrie?

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miki, suntem in nordul Nevadei, oricum zona de desert.. deci si pe aici e ciudat ca ninge
Asa ca... anomalii peste tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Vivi,Doroty-felicitari pt sarcina!
Am vazut poze cu Raluca.Tare frumusica!
Carmina-stiu ca e greu.Si v-a mai fi pina incepe sa se tirasca.Apoi parca e ami usurel.Si Nicole e tare sensibila.Dar acum parca s-a mai schimbat.
Am vazut si pozele Cameliei-extremi de frumosi amindoi.
OanaRus-imi amintesc ce greu o linisteam pe Nicole.Nu era ca alti bebei.Bb-ii se linistesc usor cind sunt luati in brate.Ei, a mea nu.Pina nu isi termin repertoriul nu se linistea.Imi amintesc ca orice o deranja facea crize de cite o ora.Pt orice fleac.La ineput ne agitam sa o linistim.Apoi ne-am obisnuit ca doar asa e ea si va inceta doar cind v-a binevoi ea.Asa cum am mai spus,acum s-a schimbat.E extrem de vesela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Arlena-bafta la scoala si la gradi!Iti sugerez ca momentul despartirii sa nu fie mai lung de 1 min.Il lasi si pleci.Fara prea multe povesti.Chiar daca v-a plinge.Ii explici ca te intorci dupa el si v-a intelege.

Carmina- mi se pare ca Irina seamana cu Mihnea.Iar Mihnea mi se pare extrem de lung.Chiar pare inalt.

Mihai a lipsit de la gradi o saptamina.A avut febra si acum tusea a revenit.M-am saturat de tusea asta.Ii dau si ridiche neagra cu miere si uite ca nu mai scapam de ea.Nici nu prea papa din cauza tusei.tuseste aprope incontinuu.Medicamnete pt tuse aici sunt interzise pt copii sub 4 ani..Sau mai bine zis NU sunt recomandate.Cica sunt periculoase.Nici nu stiu daca am sa il las la gradi sapt. viitoare.

Mergi la inceput