Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Am pus pe fuga cateva poze din vara asta aici: http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/
Noapte buna!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Camelia bine ai revenit.. superbi baieti ai!!

heiii parca se mai invioreaza livada, sau mi se pare mie?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Camelia, ce baieti frumosi.. Fini e delicios, imi place de ei.. Sa fiti sanatosi.. Dar cum de ti-a venit ideea numelui lui Fini?(banuiesc ca te-au tot intrebat oamenii de-a lungul timpului)

Adrushkandu de cand ma tin sa va urez si voua sanatate.. sa nu mai fie Andreiu bolnavior

Cami, zi-mi si mie aici, de ce dai Toefl-ul? Vrei sa te angajezi?(sa stiu daca il dau si eu sau nu.. desi nu ma mana nimic de la spate)

Cornelia a invatat o propozitie pe care o repeta mereu.. si e ATAT de haioasa... Sa va spun: Olgu avea ceva in mana, ceva pe care-l dorea si Cornelia.. si am rugat-o pe O :" Da-i si ei, te rooog".. Si acuma cand vrea ceva, C se milogeste cu accent autentic de GARADENORD :
"Da-i si eeeei",
"Da-i si eeeei",
si tot asa pana ne zapaceste la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Adriana e grozava Cornelia.. m-am prapadit de ras!!!
Trebuie sa dau Toefl-ul ca aplic la univ. - vreau sa ma accepte sa iau un teaching certificate sa pot sa predau. Dar vreau sa ma accepte cu tuition waiver..vreau cam multe stiu.. pe langa Toefl trebuie sa mai dau un examen de mate dar ma ingrijorez de ala dupa ce scap de Toefl.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Cite reveniri, bine ati revenit.
Vivi sarcina usoara .
Sa va zic de noi, e foarte racita de o saptamina, dar sper ca isi revine.
Iar mami e si ea , ca sa nu stricam lantul gravidutelor din livada, si pe linga toate tot o cirecica, sau un ciresel o sa fie, prin iunie.
Va .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Felicitari Doroti si Vivighe pentru sarcina.
Imi faceti pofta dar sa vedem daca mai merge la varsta mea( Amonar te inteleg bine de tot)
Sanatate la puiuti si multi nervi ca ne va astepta o iarna lunga, mai ales pentru cei care ati inceput gradinita( din pacate am trecut deja prin experienta asta neplacuta).
Camiam vazut niste poze simpatice. Ce creste bebica mica.. Bafta la toefel.eu nu as fi capabila sa-l dauSunt asa de afoana la limbi, antitalent, in special engleza nu se leaga de mineSi pierd joburi mai bine platite din cauza astaCa cele in franceza sunt mai prost platite mereu.

Fetelor ( sau tatici) care au mai dat vesti mi-a parut bine sa aud de voi.
O sa mai incerc sa trec pe aici cand o sa mai am timp.
«Calutul» meu nu ma prea lasa
http://www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-10-04/18:32:42

By

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

chiar ca se aduna livada....vine toamna si stam mai mult in casa si asa mai avem timp de 2-3 cuvinte...

vivi felicitari pt sarcina....chiar dca nu a fost programata, sa fie int-run ceas bun si sa ve bucurati apoi de copilasi...stie DD ce a pus la cale daca a fost o intamplare....fericita va fi cu siguranta.... si sa treci cu bine de fazele nasoale din sarcina....(mie si de aia mi-e cam groaza de bb2)

doroti wow....felicitari si voua pt bb2...doamne ajuta sa va mutati in casa noua inainte sa vina pe lume.

camiM merci, doamne ajuta sa termin cat mai repede....deja am inceput in forta...miercuri am stat 12 ore in laborator....a fost greu...dupa o pauza de 5 ani in acest domeniu dar mi-a placut...bafta si tie la examene si sa reusesti sa faci toti ce-ti propui....nu conteaza ca vrei multe...

andreea sanatate lui andrei....mi se pare mie sau se imbolnaveste cam des??

adi....mai ce dom'soara ai acolo.... blonduta ta

sapt viitoare incepem gradi!!!!!!!am niste emotii.....alex e la oradea la ai mai sa se obisnuiasca un pic ca lipsesc din peisaj....sambata il aducem acasa, asa ca s-a terminat cu distractia.dati-mi ponturi de incput de gradi, va fi la program prelungit, dar educatoare mi-a zis sa incepem cu mai putin si treptat sa ajungem la programul intreg. va manca acolo masa de pranz si micul dejun(pachetel de acasa- si aici astept idei de pachetel ca nu cred ca pot sa-i pun cereale cu lapte sau iaut, ceva fruct sigur, restul??)la baby group vor incepe sa invete si cuvinte in engleza ca sa ajunga in grupa mare sa vb numai in engleza...chetia asta am aflat-o azi si mi se pare cam ciudata....o fi bine???ca io nu prea is incantata de asta....ma gandesc daca nu va sti in afara gradinitei sa vb calumea cu lumea fiind obisnuit la gradi in engleza???acum daca ma aude vb in italiana sau engleza asa de haios e ca vine la mine si ma intreaba"mami ce tot vb acolo??ce prostie zici tu acolo??" si se uita ciudat la mine de ma prapadesc de ras
dupa ce se acomodeaza la gradi reluam si cursurile de inot....abia astept sa ma mai duc si eu la bazin...
va pup si numai bine la toata lumea
weekend placut

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Camelia, ce baieti frumosi.. Fini e delicios, imi place de ei.. Sa fiti sanatosi.. Dar cum de ti-a venit ideea numelui lui Fini?(banuiesc ca te-au tot intrebat oamenii de-a lungul timpului)

Da....e mai rar intalnit numele....desi eu cunosc inca doua persoane cu numele asta...sunt in tari si orase diferite.
Originea numelui este in Biblie, e numele unui preot....
Noi l-am ales pentru ca ni s-a parut asa, mai exotic cumva....desi lui nu-i place, nu zice la nimeni ca il chema Fineas, doar Fini.

Felicitari pentru noile gravidute si sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la termen.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna seara livada

Nu puteam sa stau deoparte si sa nu le felicit pe mamicile care sunt in steptarea celui de-al doilea bb.Felicitari Vivi si Doroti sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o sarcina cat mai usoara ..
Ramona tu te plangi ca esti batrana ,ce sa zica femeia aia de 65 de ani , dar de aia totusi ma intreb cum a putut face fata .Daca va doriti mult poate pana la urma va veni si la voi bb 2 .
Adi mai ce domnisoara aveti deja .
Camelia t ti-am admirat flacai .Ce mare s-a facut Andrei .
Cocutica sa va traiasca printesele .
Simona bafta cu mersul la gradi .

Lyly mai povesteste-ne cate ceva de Razacila?

si sa ne auzim cu bine

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lacri, da da...! Unde absenteaza Lacri??? Ce mai face Alecu? dintisoru?

Si Carmina, io vreau sa vad poze cu Irina, se poa'?

Doroteka, sa fie intr-un ceas bun, ce curajoaaasaaa.. Sa fie sanatos si sa duci sarcina cu bine

LA noi ninge, e ca-n povesti...

Mergi la inceput