Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna...

Numa' bine nu ne merge... Andrei a facut iarasi febra, inca de miercuri seara, ieri n-am fost la doctor, dar azi n-am mai rezistat.

Am fost la policlinica cu el, ne-a dat dg. rinofaringita ac. Ma rog, un pic de rosu in gat, fara alte complicatii...

Dar face in continuare febra, si acuma arde, saracutul. Scriu si ma uit la el, ca doarme si e imbujorat, cu buzele rosii, rosii.
N-a prea mancat.
L-am bagat pe antibiotic, prescris de medic, sper sa-i mearga bine...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna dimineata!

Andreea, multa sanatate lui Andrei!

Arleena, sanatate si voua!Spor la invatat!Eu tot zic sa ma apuc de invatat si pierd trenul de lene.

Adriana, Ella, multumesc pentru idei.Acum sunt intr-o pasa in care nu mai suport carnea asa ca m-ati ajutat.

In alta ordine de idei , i-am avut bolnavi pe amandoi.E groaznic, Mihai a avut doar mucisori, dar Victor a avut de toate.Si inca mai tuseste, dar o trece.

Vineri seara am chemat-o pe mama si eu cu Dragos am iesit la plimbare.Nu ai ce vedea la noi in oras, dar a fost extraordinar sa ne plimbam de mana!Si deja vrem sa facem din iesirile astea un obicei. pacat ca magazinele din Constanta nu sunt deschise si noaptea caci tare dor imi e de un shopping fara copii dupa mine.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

http://api.photoshop.com/home_e4cb2021634b47b2981e6e08228ee5f5/adobe-px-assets/4d5c7fd404a846048eb1240673ada778

ne mai cunoasteti?
de cind n-am mai fost pe aici????
mi-e rusine.

imi pare rau de cei care treceti prin perioade de raceala. ca si noi de altfel. de cind "mergem" la cresa. programul contine pauze de cite o saptamina la fiecare doua saptamini de cresa. pauzele sint pe motiv de raceala cu temperatura, nas cu randament scazut ...

in rest bine. cintam,recitam, .... ne facem freze (dupa cum se observa) ...

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

SAlutare livada!

A trecut un secol de cand nu am mai scris. Recunosc ca nici cu cititul nu stam prea bine, adica am revenit pe forum doar la inceputul verii. Anul care a trecut de cand nu mai suntem active a fost asa de plin de evenimente...am revenit la serviciu..am ramas insarcinata si i-am adus Elenei o surioara pe 5 septembrie, pe nume Maria.
Am fost tare incantata cand am vazut ce multe cirese acum au fratiori sau surioare.
La noi a fost o surpriza totala, dar si placuta si binevenita.
Sa va spun un pic despre Elena...este o domnisoara care palavrageste toata ziua, e innebunita dupa spectacolele de teatru pentru copii si circ. "Sora mica", asa ii spune ea Mariei, este atractia zilei si noptii. Acum o iubeste, o mangaie, ii da jucarii...acum o cearta ca plange sau ca nu merge si nu se joaca cu ea.
Ar fi multe de povestit, dar abia am reusit sa imi fac curaj sa scriu asa ca poate incerc sa revin si alta data, cand ma va lasa Maria, cu ceva mai multe informatii.

Uram tutror cireselor bolnavioare care merg sau nu la gradinita multa sanatate, iar cel sanatoase multa joaca si bucurie.

Cocutica, mami de Elena(4 iunie 2006) si Maria(5 septembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eh...daca tot au revenit asa multe mamici de ciresele cu vesti am zis sa mai scriu si eu cate ceva.De citit am tot citit dar ...
In fine,Ingrid a crescut mare,din pacate nu stiu unde sa mai pun poze cu ea.Conturile pe care le aveam pe yahoo,apoi pe inca ceva(nu mai stiu cum se chema) mi-au fost dezactivate si nu stiu pe ce sa mai pun.
E o fetitza tare dragalasha,vorbareatza,pupacioasa,incapatzanata,ambitzioasa cu personalitate foarte puternica(ultima parte nu e chiar asa dragalasa...ne da multa bataie de cap).De o saptamana merge si ea la gradinitza,la program scurt si,desi inca plange dimineatza cand o lasam acolo,pare ca se acomodeaza incet,incet.Nu prea are treaba cu copii...ii place sa stea mai mult cu educatoare,ingrijitoare si alte persoane adulte de pe acolo.Sunt multumita ca totushi participa la activitati si mananca tot acolo la pranz.
Alte stiri...o sa vina barza din nou si la noi...prin martie...nu stim inca ce o sa ne aduca.E ceva mai greu decat la Ingrid...m-am luptat cu un hematom ,cu greturi ,cu nervi cat casa...Sa zicem ca acum sunt mai bine...nervii nu vor sa dispara.Sincera sa fiu sarcina asta nu a fost tocmai programata...a venit asa...tocmai cand incepeam sa ma simt din nou libera si ca lucrurile intra in normal.Acum o vom lua din nou de la capat...inca imi mai trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea.
Felicitari celor care au nascut din nou...deja va invidiez,pentru ca bebicii vostri sunt mai mari ca al meu si-mi imaginez eu ca va e mai usor cu fiecare zi ce trece.
Cam atat despre noi...sper sa mai scriu.Poate daca imi spune cineva unde sa pun poze o sa va arat si voua ce mare s-a facut Ingrid.
Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lume nouaa... ce bine
Adib, e o frumusica Ralu, si pare asa mare, mai mare decat bebea mea in orice caz.. Sa va traiasca..
Cocutica, sa va traiasca Maria.. las ca-i bine ca au cu cine se juca fetele, asa e si la mine, astea doua mai mici se iubesc, se paruiesc, Cornelia chiar are curaj, cateodata ii mai arde doo lui Olgu, de nu stie asta mare cum sa fuga..
Mai nou au dat in boala cateilor, se plimba-n patru labe prin casa si ridica toate obiectele cu gura, ba cand ma prind ma si ling de nu mai stiu cum sa le fac sa uite de catei.. Cand se iau la joaca numai prostiore fac...
Vivighe, sa fie intr-un ceas bun cu bebe nr. 2, linisteste-te ca o sa-ti para rau si n-o sa mai poti intoarce timpul la loc.. Zic asta pentru ca si eu am avut un soc mare cand am aflat ca am a doua fata (am plans o saptamana si ma gandeam ca si pierd copilul de atata mahnire, toanta, acum mi se pare o minune fetita asta, e o delicatete si o frumoasa de nu se poate). Si pe la 1 an jumate a avut o problema, se scula noaptea si statea treaza cam 2 ore... cu nimic nu am putut s-o vindec, asta pret de vreo 3 luni.. a fost groaznic, si m-am simtit vinovata... in fine... Ei sunt foarte sensibili si simt totul..
Sanatate si sa ai unn bebe sanatos

Ramona, ce mai faci? Cum mai e Kailan la gradi?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Sanatate micutilor ce se lupta cu virozele si mucisorii!!!

Cocutica,
felicitari cu Maria! Multa fericire si bucurie cu doua fetite!

Adib,
blonduta noastra a crescut mareeeee! E domnisoara deja, acusi merge la baluri si disco

Vivighe,
felicitari cu sarcina!! Stiu ce simti, eu chiar ma intrebam in sinea mea cum m-as simti sa mai fiu iarasi gravida. Si eu am sentimente contradictorii. Acum ca kailan merge la gradi si am si eu in fiecare zi dimineata libera..mi-ar pica destul de greu sa stiu ca libertatea se duce iarasi repede....dar tu esti tanara, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Vei avea timp destul pt tine cand copiii vor fi mai maricei si vei fi inca tanara. Eu nu stiu daca mai am sansa de a avea doi copii. Se pare ca batranetele isi spun cuvintele fiindca nu se mai "lipeste" nimic Intr-un fel imi pare rau si intr-un fel ma consolez cu ideea ca e totusi greu inca o sarcina, inca o nastere samd...Am inceput si o scoala de acupunctura care imi va lua mult timp dar unde imi pot regasi pasiunea.

Adriana,
uite ca copiii au crescut si te poti numi o mama fericita cu 3 ingerasi Te cred ca ti-a fost greu dar ei devin din ce in ce mai independenti si vei avea mai mult timp pt tine.
Kailan e foarte ok cu gradinita. Ii place la fel de mult ca si Luanei a lui Virgi. De abia asteapta sa-l duc dimineata iar in weekend se cam plictiseste iar luni e o usurare pt toti fiindca isi poate consuma energia cu jocuri si printre copii. Vad ca raceala i-a trecut, a mai avut ceva mucisori, a mai tusit putin dar cam la asta se reduce "paguba"noastra. Cum am mai spus eu continui cu Echinaceea, usturoiul aproape in fiecare zi (in tzatziki) si sucul proaspat de fructe in fiecare zi. Chiar daca raceste sau ia un virus nu il doboara.

Ce mai stiti de Luana? Dar de Lacri cu Razacila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salut!

Bine ati revenit, Copacei cu Ciresele!

Cocutica, sa-ti traiasca fetitele, acum are cu cine se juca Elena.

Viviana, sarcina usoara! Lasa, c-ai sa vezi ca e mult mai usor cu al doilea copil, acum ai si ajutor!

Adib, ce fetita dulce ai acolo.... eu am un baiat la fel de dulce
Si noi patim la fel cu cresa...

Arabela

Andrei e mai bine, nu mai tuseste, dar mai face cate-un pui de febra, aproape de 38, si atunci e nervos, marait si nu vrea decat "ia mama-n bate" - la mama-n brate... Cred ca-l deranjeaza ceva dinti/masele. In sfarsit i-au iesit canicii de sus, acum vre-o 3 saptamani. Mai are caninii de jos si o gramada de masele de iesit.
Vad ca nici mucios nu prea mai e...

Ma gandesc ca-l voi duce din nou la cresa...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut livada!!
ce de lume a revenit.. bravo copacei!!! vrem poze cu ciresele..

Adriana ..si io cica ma chinui sa scap de kg in plus.. Ce m-ai amuzat cu fetele tale care se joaca de-a cateii..

Ella bine ai revenit.. si merci pentru reteta.. suna bine.

Arleena bafta multa la doctorat!!

Adib va cunoaaastem cum sa nu!! Ce domnisoara draguta e Ralucutza..

Vivighe poi sa faci cont pe Webshots, sau Flickr, sau Google(Picassa) sau Dropshots si pui poze acolo. hai ca abia asteptam pozici cu Ingrid. Sarcina usoara in continuare.. si multumim.

Andreea multa santate puiului mic.

Arabela hmmm...date night.. ce tentant.. Multa sanatate puisorilor

Cocutica bine ai revenit si felicitari pentru Maria

Ramona ce bine ca ii place lui Kailan la gradi. Si tu mergi la scoala?hihihi Si eu vreau sa ma apuc acum ma pregatesc sa dau ceva examene.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai, mai...ce de lume noua!!!!
Pe noi ne mai stiti?
Sunt la zi cu cititul, dar nu prea am vreme de scris.Si acum am doar 5 minute.
Noi suntem bine, mari si smecheri, putin raciti acum, cu o bronsiolita....si tratament.

O sa incerc sa revin zilele astea cu ceva poze.

Va pupam pe toti si toate, si pe cei care au stat pe baricade, si pe cei care au stat in umbra (ca si mine).

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput