Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am citit de alti bebei cam tot de categorie usoara deci m-am linistit. Chiar ca eu o vad cea mai cea si "cea mai perfecta". Dar ma speriasem cu greutatea asta ce sta pe loc de vreo 3 luni.

Anto bine ati revenit si sa va fie de bine vacanta!

mamii sanatate si lui Ale cu buba. Sa treaca repede si fara probleme.

Carla deci inca isi fac treaba bine doamnele si faci "papa buna" Super faza!

Spuneati ceva de copii ce redecoreaza casa, am si eu o bucata din asta, si pe langa, are obiceiul sa ascunda lucrurile. Si le baga asa frumos de nu mai gasesti nimic. Un exemplu haios ar fi ca a bagat mobilul zugravului ce lucra in dormitor, si l-a bagat in ghiozdanul matusicii ce tocmai se pregatea sa plece...in Grecia. Trimitea fata si telefonul pana la mare. Noroc ca am recunoscut eu telefonul in toata nebunia din geanta soramii ca altfel... Plus ca ia telecomanda si o ascunde sub cine stie ce perna, bricheta lui taica-su, cheia de la masina, bateriile la camera foto. Le gasim ori la mine in geanta, ori sub pat. La mine in geanta gasesc si chestii de genul capace de la sticle de plastic, de orice fel si culoare, hartii rupte de pe jos, biscuiti mestecati, pufuleti topiti...toate bagate de manutele ei smekere, intentionat acolo la mine in geanta, sa le ascunda.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns surubika spune:

va multumesc pt urari
nu stiam ca primele 10 mes sunt moderate
eu nu il mai alaptez pe denis de la 8 luni si nu din cauza ca nu as mai fi vrut eu pt ca, dupa parerea mea, nici un sentiment nu se compara cu sentimentul alaptarii, ci din cauza ca nu a mai vrut el
incepuse sa se trezeasca noaptea foarte des, chiar si la 20 de min si nu mai puteam, asa ca nu i-am mai dat sa suga noaptea deloc
cand se trezea ii dadeam putin ceai sau apa si usor, usor nu s-a mai trezit deloc......probabil ca el se trezea doar sa stea la sanul meu nu pt ca ii era foame si cand a vazut ca nu mai primeste nu s-a mai trezit si de atunci au inceput sa se rareasca si mesele din timpul zilei, asa ca la 8 luni nu a mai vrut deloc tzitzi
bine, asta s-a intamplat treptat si asa a scazut si secretia de lapte
nu am fost nevoita sa ma mulg decat de cateva ori
am avut totusi pb cu acceptarea biberonului pt ca trebuia sa ii dau lapte inainte de culcare, dar nu il accepta in nici un fel pana intr-o zi cand am luat un tricou ,i-am facut o gaurica in dreptul sanului si pe acolo am scos tetina biberonului si nici nu si-a dat seama ca nu e tzitzi
denis avea 10kg 200 si 78 cm cand am fost la vaccin
mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

intradevar fetelor..daca azi de dimineata buza era super umflata si taieturile de sub buza..mari si sangerande acum este aproape minuscula!Nici nu imi vine sa cred...Dar cand l-am vazut plin de sange ai de dim in gurita si cum ii curgea asa..mi s-au inmuiat picioarele

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am citit din urma caci mult am avut de citit.
Am aflat multe noutati despre copilasii vostri.

Mamii mai bine te duci la un medic.Si Vlad al meu a cazut cind era mic si si-a spart buza. Nu am fost la medic (caci tata a zis ca nu-i grav) si totusi chiar daca s-a prins repede rana un mic semn a ramas.

Myky, e clar treci prin ce-am trecut si eu. Si eu am luat 3 zile cite 2 pastilutze zilnic si a fost groaznic(greatza, dureri de cap) dupa care am renuntzat la pastila de zi si luam doar la culcare.Suportam mai usor asa.Si sa stii ca m-am muls zilnic. Gindesc eu ca aceste pastile inhiba secretia si chiar daca mulgi laptele altul nu se formeaza. Eu asa am facut. Plus comprese cu varza si patrunjel.
Acum la 3 saptamini de la intzarcare sunt bine, mai am lapte dar sinii sunt aproximativ la fel(eu doar cu unul am avut probleme).

Andrei al meu merge. Face cite 2-3 pasi si apoi in 4 labe. In schimb merge cu scaunelul de plastic si cu caruciorul de papusi(roz) prin toata casa.Ii place sa se joace cu frate-su cu care se cearta mai mereu de la jucarii. Nu vorbeste decit pe limba lui, ne alinta, ne cearta.
Azi i-am aratat sinii si stiti ce-a facut? Se juca cu sfircurile(cu minutzele).Mare golan, e barbat de-acum.

Vorbeati de alaptat in public.Eu am alaptat daca a fost cazul ambii copii. Putin mi-a pasat de privirile rautacioase sau prea insistente.Au fost elevi de-ai mei care m-au vazut alaptind dar n-au zis nimic, nu s-au uitat altfel la mine, cred ca li se parea ceva foarte natural.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana sa stii ca nu prea accepta lapticul. a baut aseara inainte sa se culce, nu prea mult , dar ma bucur ca macar accepta biberonul ca idee.. apropos, cam cat lapte ar trebui sa bea zilnic?si cand sa i-l dau? eu pana acu il mufam la san si gata!
karli da ce bine mananca adela!!!al meu nici pe un sfert. trebuie sa ma lupt cu el si sa stau si-n cap nmai sa bage ceva in gura.abia astept ziua cand o sa il pun in scaunel si sa manance si el ca tot omu.
nonna si eu tot cu un san am probleme, ca celalalt a secat demult. inca arat ca o ciudatenie, cu unu mareeeeee si unu mic. n-am crezut ca o sa vina ziua cand o sa-mi doresc sa am tzatzele mici, dar acu ma tot uit in oglinda sa vad daca n-a mai scazut

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

surubika in primul rand iti urez si eu bine ai venit!
apoi am observat ca esti din caransebes... f.f.frumos orasul, am trecut de curand prin el, am dorit sa luam masa si ne-am si oprit sa cautam un restaurant... am gasit unul f.frumos insa se organiza o petrecere si nu deserveau clienti din afara in acea seara; apoi ne-a recomandat o bucatareasa de-acolo un restaurant in vecinatate si cu toate ca era super frumos, super frumos, nu gluma, mancarea f.proasta! doar supa de pui cu ciuperci ne-a placut.

Acu' sa nu mi-o iei in nume de rau ca ti-am zis, dar chiar ma gandeam cand treceam prin Caransebes ca n-avem nici o mamica pe acolo sa-mi fi recomandat un restaurant ok. Oricum eu am ramas cu o impresie f.buna despre oras/oameni cu toate ca mancarea a lasat de dorit.

vad ca ai fost foarte inventiva cu pacalirea lui Denis cand ai facut trecerea de la tzitzi la biberon....

mychy sa stii ca mananca ea asa, dar nu foarte mult... si de multe ori ma lupt sa ii dau sa manance cat trebe, macar cat as tine eu intr-o mana, dar abia inghite cateva lingurite sau abia deschide gura... sunt zile si zile!

nonna v-am vazut si eu pozele de la mare, cam tarziu, dar le-am vazut... iar tu arati f.bine! ce mamici ambitioase sunt pe aici, numai de mine nu s-a lipit inca ambitia asa cum trebe.. o sa slabesc si eu candva

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

karligutza multumesc de complimente.Cu toate ca n-am ajuns la greutatea avuta inainte de sarcina multa lume imi zice ca am slabit mult.Ioana sa traiasca ca ia m-a pus la slabit.
Chiar ,n-am mai vazut-o demult pe aici.

Myky sa stii ca si eu am umblat cam 2 saptamini cu diverse chestii in sutien sa maschez diferentza enorma dintre sini.
Ai sa vezi ca dupa o saptamina va fi ceva mai bine.Eu am luat pastile cam 10 zile.Dar pe la 10 seara caci noaptea nu prea simteam efectele secundare.Cele 3 zile in care am luat si dimineata au foat cumplite, ma simtzeam drogata.
Bebe trebuie sa manince circa 500ml lapte zilnic.aici este inclus si iaurtul iar brinza poate compensa o cantitate mai mica de lapte.
Eu sunt un exemplu de bebe intzarcat la un an si 4 luni care n-a aceptat laptele dupa decit f. tirziu. Nici acum nu-l accept prea usor.

Mergi la inceput

Si myky nu te astepta ca Andrei sa manince de la inceput f. mult la biberon. Andreiul meu minca la inceput circa 100ml. Treptat am crescut cantitatile dar nici acum nu am ajuns la 250.El maninca cam 5 masuri de lapte odata. Si maninca seara , noaptea si dimineata. Ziua doar mincare si apa.

Oana multzumesc pentru sfatul cu laptele cu cereale. Tot milupa -7 cereale i-am luat si maninca f. bine Andrei. Dar nu i le-am indulcit. Am facut prostia sa-i dau lui vlad ceai indulcit la biberon si a facut carii la dintii din fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

SURUBIKA bine ai venit!

ANTO..sanatate Soniei! deci erai prin zona oareshcum.... ...de vacanta ce sa-ti zic...sa-ti fie de bine? Vorba ta, macar ati vazut marea, si lucru f important, ca ati avut conditii bune mai ales pt copii.

MAMII of doamne! pup lui Alex.

MYCHY ..o sa fie din ce in ce mai bine, ai sa vezi. Neaparat sa mergi la verificat cu sanii dupa ce se termina asta. O mamica de Iasi a ramas cu nush ce chist de la lapte ramas pe canale...din fericire pt ea, remediul a fost bb2 ...dar mai bine sa-l faci pe bb2 pt ca ti-l doresti, nu ca tratament.

Felicitari pentru mers Andrei de NONNA!

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns surubika spune:

karligutza, nu am de ce sa ti-o iau in nume de rau
asta e adevarul.... pacat ca nu ati stiut unde sa mergeti si sa mancati o mancare buna sa ramaneti cu impresii frumoase pe toate planurile
sincera sa fiu nici eu nu prea mai stiu ce restauranturi mai sunt sau unde e mai buna mancarea
de cand il am pe denis, mai rar mergem sa papam in oras pt ca nu prea am cu cine sa il las
simo78, multumesc pt urare
mamii, ma bucur ca strumful tau este bine
inteleg ce ai simtit in mom acela pt ca si denis s-a lovit la buzica si ii era gurita plina de sange, dar pana seara nu a mai avut nimik

Mergi la inceput