Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor va pup pe toate mult, noi suntem foarte ocupate in sensul ca Adelise deja merge peste tot, pe afara prin parc la jocuri mor de dragul ei cum merge de la joc la joc in parculet, si-a mai dat drumul si la vorbire, zicea TATA si inainte insa acum il striga in joaca ta-taaaa, ta-taaa si apoi foarte imperativ TATA. Apoi zice miam miam la mancarica, tickle la gadilat, look deja in fiecare zi scoate ceva nou.

E foarte mamoasa si atasata de mine, are momente cand, daca spal vasele sau fac ceva si nu pot lasa sta langa piciorul meu si miauna mamaaaaa, mamaaaa si nu se lasa pana nu o iau.

E foarte girlie adica fetita in adevaratul sens al cuvintelor, are doua papusi pe care le plimba prin casa cu caruciorul de papusi si din cand in cand le faci nani-nani in brate tinandu-le exact ca pe bebelus, apoi se plictiseste si le arunca cat colo. Faca prostii intentionat si se joaca cu frate-su de mor de dragul lor.

Mai sunt de spus da' ma mai si opresc.

Acestea fiind spuse va dati seama ca sunt pana peste cap si sincer nu-mi vine sa o las o secunda chiar daca mi-e dor de voi.

Brazuca Lis vrea 9 kg la un an. Mananca exceptional de bine dar asa e ea petite.

Mamii pupici lui Alex. O sa-ti trimit pozici cand mai intru. Voi incerca sa pun poze iar pe web-ul meu personal dar nu am timp acum.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Fie-mii ii simt vreo 4 colti de masea, nu stiu care ii ies, dar are vreo 5 nopti de cand plange prin somn si se trezeste des
Sa ma trezesc un pic si revin.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Hai sa ma laud si eu ca azi noapte pentru prima oara de mai bine de jumatate de an am reusit sa dormim o noapte intreaga fara mii de treziri pentru tzitzi. Fara sa fi facut ceva special. Tare ma tem ca e doar o intamplare.

maselute de Lorinutza sa iasa mai repede si fara atata chin.

Luna felicitari pentru plimbareata si vorbareata, gata ai fata mare ce sa mai!

surubik bine ai venit printre noi. Pozici cu Denis al tau nu ne arati si noua?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata!
Surubika, bine ai venit! Mi-a placut metoda ta de a accepta puiul biberonul.
Corina, felicitari, poate nu e o intamplare, tin pumnii sa se repete des.

Oameni buni, sa nu ne mai miram ca sunt atatea mame care dau aiurea de mancare la copii daca in ziar apare un articol ca acesta:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=213589

Imi pare rau ca il fac cunoscut, totusi sunt atat de multe stupiditati acolo incat nu am timp sa le comentez pe toate. Cine stie... cunoaste .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

"Diversificarea alimentatiei incepe la trei luni, daca sugarul e hranit la san, respectiv la doua luni, daca e alimentat artificial" Asta din gura unui "PEDIATRU"?! Penibil.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

doamne oare unde or trai pediatrii astia??Adica nu ma mira caci atunci cand am fost in ro..m-am dus sa il cantaresc pe ale la o policlinica...deja imi facuse aia tot planu' mar cu biscuite supitza...vitamine....etc etc..nu am raspuns ca alex este alaptat exclusiv..avea 4 luni si jumatate ...am zis ca nu are rost oricum zicea ca arata f bine ptr varsta lui.In schimb cand am fost la medlife..am dat peste o pediatra klumea rau...mi-a dat o schema de diversificare de la 6 luni si 5 luni pentru cei alaptati artificial...
Da oamenii ashtia inainte sa faca o publicatie de gen nu verfica si ei informatiile astea??

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nonna, andrei mananca mult iaurt, lapte foarte putin.ma consolez cu asta.inca nu l-am putut "convinge" sa pape formula, doar de vaca mananca. si apropos, noaptea cum ii dai lapte? il prepari atunci? cu asimetria enorma dintre sani....ce sa mai zic!!!sunt freeky rau de tot!
bine ca ma simt mai bine, asta e important!
simo, merci de sfat. cu siguranta ma voi duce la dr ghineco, mai ales ca vreau sa fac si un papanicolau si sa vad de ce am asa CM neregulat.

si off-topic, ca poate e vreo gradinareasa printre voi, am o orhidee, a inflorit foarte frumos, si acu i-au cazut toate florile. ma interesa sa stiu cum si daca se taie tulpinile......si inkodata, scuzati deviatia de la "subect"

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Data de 23 aug vad ca o aveti libera, asa ca va intreb ne primiti si pe noi? Una bucata baiat Paul.

Recunosc ca v-am mai citit asa pe sarite -ca aveti spor la scris- dar la capitolul curaj stau mai rau.

Imi cer scuze daca inoportunez, daca ne primiti ne bucuram si mai venim

Cu drag Flavia

Mergi la inceput

cum pot sa scriu unui moderator? m-am saturat frate de semnu' ala de advertisment! ca doar n-am omorat pe nimeni........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui squirrel

Data de 23 aug vad ca o aveti libera, asa ca va intreb ne primiti si pe noi? Una bucata baiat Paul.

Recunosc ca v-am mai citit asa pe sarite -ca aveti spor la scris- dar la capitolul curaj stau mai rau.

Imi cer scuze daca inoportunez, daca ne primiti ne bucuram si mai venim

Cu drag Flavia

bine ai venit. scrie draga, nu inoportunezi pe nimeni! nu suntem asa rele, pana acu n-am mancat pe nimeni. sa-ti traiasca baiatul!

Mergi la inceput