Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)
Raspunsuri - Pagina 16
brazuca25 spune:
Si le consideram categoria "musca" sau nu e cazu'? Adica ea daca o vezi nu ai zice ca e un copil slab in nici un caz. E proportionata ok si arata chiar grasuna. De-asta m-am cam socat umpik sa vad doar 9.500 "cu ambalaj cu tot".
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
karligutza spune:
eu cred ca e ok greutatea asta... parca incepe sa se mai inalte domnisoara mea... in rest mi se pare ca arata f.bine; e normal sa mi se para asa 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
diane_dun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui surubika buna,mamici si bebici nu am mai postat de foarte multa vreme aici am un nascut pe 4 iulie 2007.....il cheama denis si e un nazdravannu mai am timp sa fac nimic din cauza lui de cand a inceput sa mearga e peste tot si mai ales acolo unde nu este voie......in general la prize e si foarte mofturos la papa, nici nu mai stiu ce sa ii dau voi ce le gatiti bebeilor vostrii? proud mother of denis |
surubika, bine ai venit!
Eu am pus protectii la prize de cand a inceput Dani sa misune si, desi la inceput se ducea direct la ele, vazand lipsa mea de reactie nu le-a mai dat importanta. Acum nu le mai baga in seama. Noi suntem inca la stadiul de papa de bebe, brazuca, Dani are 8,800 kg si vreo 78 cm daca nu mai mult, deja o imbrac in hainute de 1 an jumate ca alea pt 1 an i-au ramas mici. Sunt sigura ca n-ai motive sa-ti faci probleme, fata ta nu e slaba, e perfecta asa cum e! Si a mea, desigur.
Imi pare rau ca desi citesc tot, vorba lui Simo, nu reusesc sa raspund decat la cateva postari, deh, nu reusesc sa-mi organizez timpul cum trebuie. Va pup pe toate, ca-mi sunteti dragi!
Despre Dani, dupa cum va spuneam, a inceput sa faca si ea primii pasi timizi singurica, spune mama, apa, da, uite, aca=scoica (de cand am fost la mare) si mai zice cateva chestii, dar fie nu-mi vin acum in minte, fie inca nu m-am prins ce inseamna. Imi da daca ii cer ceva, ia telefonul si vorbeste la el cum ne-a vazut pe noi ca facem, ii place sa exploreze fiecare coltisor, nu mai vrea sa pape cuminte in scaun, ci in miscare (sub masa de la bucatarie ii place cel mai mult), rade cand o spal pe dinti. Ii ies vreo doi dintisori (nu avem decat 5 deocamdata) si toata ziua ma trage de bluza sa-i dau tzitzi, m-a disperat, chiar nu am atata lapte sa-i dau din 10 in 10 minute cum ar vrea ea...
Citindu-va ma apuca si pe mine ganduri de intarcat, dar inca nu ma incumet. Felicitari fetelor care au reusit! Tin pumnii mamicilor aspirante, sa reusiti cum v-ati propus. Timi, imi pare rau ca ai greturi, te inteleg foarte bine ca si mie mi-a fost foarte rau aproape toata sarcina, nu numai in primul trimestru, iti spun si eu cum mi se spunea si mie atunci: daca ti-e greata inseamna ca sarcina merge bine!
Mama samurailor, m-am bucurat sa te recitesc, mai povesteste-ne despre voi cand ai putin timp!
Ce-or face Lia, Ioana75, ghinetz, fianna, nikole si strumfii lor?
Mami de
Dani (1 august 2007)
Timi07 spune:
Brazuca Sophie acum o luna avea 8,780 si nu cred ca a pus intr-o luna mai mult de 500 de grame. Spun 500 ca in ultimul timp papa muuult. Is perfecte fetele asa cum sunt, stiu ca oricum asta gandesti despre Denisa: ca-i perfecta!
surubika bine-ai venit!
diane_dun felicitari strumfitei tale umblarete si vorbarete.
Weekend www.youtube.com/watch?v=CTqCVJW2qOw" target="_blank">placut !
Am uitat: Carla cu placere, noroc ca a dormit Soph 3 ore si am avut timp sa scriu detaliile despre exercitii ca de nu mai lua cateva saptamani pana ti le trimiteam.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Timi07 spune:
Legat de cei care comenteaza ca ne alaptam sau ne-am alaptat copii altundeva decat in casa, parerea mea e ca magarul moare de foame si prosu' de grija altora.
Despre mamele care nu-si alapteaza copiii pt ca nu vor consider ca-i mai bine sa-i dai copilului o sticluta de formula cu toata dragostea decat sanul cu frustrare, dar habar n-au ce pierd. Am alaptat-o pe Sophie cu toata dragostea (asta mi-am dorit intotdeauna: sa-mi alptez copilul), am amintiri minunate si-mi pare rau ca sunt mame ca-si refuza stisfactia asta. Inca o mai alaptez dar e mai mult alint si o despartire treptata de tatzi. In curand renuntam si la alaptatul de dimi si ramanem cu cel de seara pt o vreme.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
CarlaV spune:
Timi, era bine si in cateva saptamani, dar asa e si mai bine. Multumesc frumos.
Brazuca, am vazut-o pe Denisa si e perfecta, nu arata in nici un caz a copil slab. Saby a mea pare mai slaba decat ea, e altfel proportionata, si nu cred ca a ajuns inca la 10 kg. Nu-ti fa griji, e normal sa nu mai asimileze atat de mult, in lunile de vara mananca si mai putin, si odata ce incep sa mearga consuma foarte mult. Daca si peste 3-4 luni o sa fie la aceeasi greutate sau scade, atunci cred ca e cazul pentru un examen coproparazitologic, dar fii linistita, e bine asa cum e acum.
Saby s-a oprit dimineata din supt ca sa ridice capsorul, sa zambeasca la mine si sa zica "papa bun"
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oaana spune:
Mihaela,stiu ca e greu dar mai e putin si veti reusi complet.Mai rau e de mine ca eu sunt toata ziua singura acasa si nu am cu cine sa-l las,asa ca ma toncaie toata ziua,mai ales de cand cu dintii,nu mai manaca aproape nimic ,doar paine goala,se duce singur si-si ia painea,drept urmare am niste sani rosii si vai de ei.Daca nu as sta acasa nu ar fi nici problema, cand sta cu taticul lui papa mancare...dar trebuie sa facem ceva,nu mai suport ,mai ales ca nu ia in greutate,doar cu lapte nu poti creste.Si mai greu e ca nu primeste nici un fel de biberon,si nici canitza cu lapte,nici cu pai,daca e apa bea,daca nu arunca tot.Asa ca astept sugestii referitoare la lapte.Stiu ca va papa mancare,dar daca nu va bea lapte???Eu oricum la inceputul lunii octombrie vreau sa-l intarc oricum oi reusi.
Simo si tu scriai cum scriu si eu de fapt,in picioare,repede....
Sa stiti ca eu nu m-am suparat ca nu a-ti vazut pozele,
am spus doar ca nu ar trebui sa ne suparam ca uneori nu suntem bagate in seama...
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mamii spune:

neata ...noi am facut o buba uratica la buza am cazut si e franjuarta toata 

brazuca alex la 1 an avea 80 de cm si 9900 gr...acum cred k are vreo 82 si vreo 10 kg eu il vad bine in poze pare grasut cu toate ca nu e..dupa grafice e in urma...dupa cat ar fi trebuit sa fie de knd l-am nascut....e in urma si mai rau :) eu zic ca Denisa arata f bine si sa nu te mai impacientezi :)
timiiiii te-am mai intrebt dar cred k nu ai vazut si ma tin e capu' tau
cum faci papricash adaptat varstei ?
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
Antoanela23 spune:
saliu gagici,
v-am promis acum cateva zile ca revin cu povestiri din vacanta, dar de acasa cu piticii nu-i chip sa am timp de computador. noroc ca de azi am reinceput serv si uite asa pot sa va scriu
am citit doar un pic din urma si cu aceast ocazie am vazut ca m-a pomenit Simo,
-ici draga duamna.
felicitari pt progresele puilor vostrii, sunt foarte avansati si aveti cu ce sa va mandriti.
Noi nu suntem extra la nici un capitol, Sonia merge numai daca e tinuta de manutze si de curand a inceput sa stea cateva secunde singura si nesprijinta in picioare, apoi se lasa pe fundulet si e f mandra de ea. Este foarte "vorbareata" dar nu spune cuvinte ci ne bombane pe limba ei acolo. Nu are nici un interes despre unde-i e nasul si alte alea, am incercat de mai multe ori dar se uita dupa altceva si se hlizeste. A inceput sa se certe cu fra-su pe jucarii, e f interesata de masinile si camioanele lui si unerori iese scandal mare de tot. Imi place enorm ca e mereu vesela (cand nu e bolnava sau maraita de la dinti), adoarme usor si doarme bine, imi intinde fruntea si zambeste smechereste cand ii spun "pupici", ma topeste, e foarte lipicioasa. In rest, de o vreme mananca si ea cam prost, ma scuipa cu mancarea si picteaza bucataria, uneori ma irita, dar o las in pace sa-si faca numarul, e o doar o faza prin care trece. Acum e un pic racita, a venit cu o tuse de la mare si inca nu i-a trecut, am tinut-o acasa toata sapt trecuta dar de luni trebuie s-o duc la cresa ca nu mai am concediu. La sf lui august am fost la doctor si conform ultimelor masuratori are 79 cm si 9900 gr. Dr a zis ca a crescut f bine si nu am de ce sa-mi fac griji, chiar daca mananca numai patru mese pe zi.
hai ca scriu un mesaj separat cu vacanta la mare, la soare...
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!

nascut pe 4 iulie 2007.....il cheama denis si e un nazdravan