Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)
Raspunsuri - Pagina 15
X-ray spune:
lavi daca nu simti noduli tari,fermi lasa-i asa,nu te mai mulge.si eu am simtit o perioada ca mai am lapte dar nu m-am muls.acum din ce povesteste michy ea saracutza are lapte nu gluma de se betoneaza sanul...
cristina ce fain ar fi
.abia astept!dar unde va mutati pana la urma?poate vin si eu cu pruncii mei
.sa vezi schimburi de rujurisotul meu a raspuns la toate intrebarile de la firma de genul"ati acepta un post in strainatate"? cu un mare DAAAA.![]()
mamii dupa ce elisa a inceput sa bea lapte praf a inceput si refuzul mancarii solide.eu nu am facut compromisuri si i-am dat doar dimineata si seara lapte in rest ma bucuram si pt 2 lingurite.faza asta a durat cam o luna,acum vad ca si-a revenit.am o carte destul de bunicica,imi place tare mult cum scrie tipa cel putin despre varsta lor(despre ei mai mici nu am citit ca abia am luat-o)se numeste "manualul parintilor" de anne bacus .de la varsta de 1 an incepe si refuzul mancarii,ei diferentiaza cat mai mult gusturile si fac preferinte.plus ca ritmul de crestere scade deci si necesarul...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Alina inca nu stim,unde o gasi sotu' job. Deocamdata ii asteptam cu drag cetatenia irlandeza.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mamii spune:
fetelor ma scuzati dar eu chiar trebuie sa imi exprim of-ul/indignarea ca altfel innebunesc in casa!
eu sunt in principiu acum dupa ce mi-am alaptat copilu pro alaptat dar nu am absolut nimic impotriva celor care nu o fac este o alegere pur personala!Dar stau si ma intreb cum naiba poti as fi gravida sa ai acces la informatii si totusi sa nu iti pese ce draq faci cu copilu dupa ce il nashti!Adik ...nushu ...chiar exista mame care zic ' fac copilu si mi-l creste vecina/mama/bunica/bunicu?' fara ca macar sa aiva o minima idee nushu asa si citind macar...sunt chiar bulversata.
Nu sunt departe de varsta pushtimii... si totusi cand nu ma duceam la shcoala si zaceam in parc si vedeam mame care alapteaza nu ma oripila cu nimic din contra chiar nu bagam deseama mi se parea firesc.Ce-i drept nu imi puneam intrebari de ce unele alapteaza si altele nu habar nu aveam cu ce se 'mananca' cresterea unui bebe...dar daca cineva la 24 de ani poate sa zica..'cum tu ai alaptat pestetot?si in public?'Cred ca daca faceam streaptese era mai normal!Adik dak ii vezi chiloti lu una pe strada cacatzi la cur(scz expresia) nu te oripilezi ...da in schimb ca viitor tata te gandeshti ca sotia ta este 'tziganca' daca alapteaza in public deci clar si sotia lui considera acelashi lucru...
Deci eu una chiar stau si ma gandesc foarte serios ...unde am trait eu pana acum?Cum poti sa ai acces la unele informatii si totusi sa nu iti pese??...sunt foarte ofticata ..pe bune...nushu...chiar m-am enervat
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
mamii spune:
alina ms de raspuns chestia e ca pana acum alex manca foarte foarte bine manca aproape orice.Acum daca fac si 10 feluri de mancare ...alege tot paste sau pizza ...am incercat sa nu ii dau nimic..dar a facut foamea...si la masa de seara acelashi lucru..paste!Sper sa ii treaca dupa ce ii ies si dintii ashtia.Azi am obs ca defapt ii dau toti 3 deodata si nu 2...il doare rau cred..
Diseara am sa ii cumpar camilia
Pov. nasterii
X-ray spune:
mamii eu zic sa vezi partea plina a paharului.nr acestor persoane a scazut ff mult....
weekand placut tuturor,noi il avem mai plin nu stiu daca mai apuc sa intru.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
mamii spune:
weekend placut alina
am ramas putin asa ..indignata...o sa imi treaca nushu d c m-a 'ars' asa rau
Pov. nasterii
Simo78 spune:
LAVI eu una m-as duce la medic...am mai zis...o vizita la gine dupa ce termin cu alaptatul mi se pare un "must!" (must-u ala din engleza, nu ala de se face vin
)
MAMII si mie mi se pare tot tot rahatul faptul ca nu indigneaza pe nimeni bluzele mega transparente si sfarcurile scoase la iveala de-ti scot ochii, si chilotii la vedere, si adolescenti unul peste alutl pe banci in parcuri, dar o mama care alapteaza (si inca discret, nu cu tzatza scoasa in vant) provoaca indignare si tot felul de reactii. ![]()
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mamii spune:
bine ai venit surubik
primele 10 mesaje sunt moderate :) asa ca o sa te vedem tarziu
Pov. nasterii
CarlaV spune:
Timi, multumesc mult
.
Mamii, sigur ca exista astfel de femei, mai nasol e cand noi aveam alta impresie despre ele si aflam dintr-o data altceva
. Si nu sunt fara educatie sau fara informatie, dar pur si simplu nu le pasa, nu le preocupa. Unele isi mai revin dupa nastere, altele nu, ideea e ca noi vorbim adeseori la pereti in astfel de cazuri si, cel mai bine pentru psihicul nostru ar fi sa le ignoram. Stiu ca e greu, mi se intampla si mie, dar e mai sanatos.
Eu am alaptat la mare pe plaja si m-am ferit cat am putut, pe dupa umbrela, acoperindu-ma cu cate un prosop, dar si asa am auzit la comentarii... parca nu faceam nici topless, nici macar nudism, ci de-a dreptul sex salbatic in grup. Si comentau mai ales femeile (gagicutze _cu chilotii si sfarcurile la vedere_ si babele...). Cand comentariile au depasit stadiul de susoteli si au devenit prea directe, nu pot sa reproduc ce le-au auzit urechile
.
Cu mancarea puiului tau nu stiu ce sa zic, probabil isi revine dupa eruptia dentara, bine ca totusi mananca ceva. La Saby am observat altceva: ii fac papa, un fel de mancare si papa bine pana vede altceva, sau felul urmator de mancare sau mancarea noastra. Cum vede alta optiune de mancare, cum refuza ce manca pana atunci, oricat de mult i-ar placea. Noi am inceput sa mancam ce are ea voie, deci mai sanatos, si avem grija sa nu punem mai multe feluri de mancare pe masa.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
mamii nu iti mai zic cate priviri dezaprobatoare si soapte mi-am auzit eu pana acum. Inclusiv babe indignate care isi spuneau destul de tare cat sa aud si eu ca "asta chiar nu mai vazusera pana acum".
Chiar si nasa mea care e tanara imi zice ce ciudat i se pare sa o alaptez asa de mare! Parca ar fi vreun elefant ceva nu un strumf de 1 an si umpik.
Apropos de papa...Deni are 9.500kg am descoperit ieri, cu tot cu haine pe ea. Mi se pare cam putin. Mai sunt strumfi sub pragul de 10kg? Si ea face nazuri la mancare la greu in ultima vreme. In afara de ciorbe, altceva cam nimic nu vrea. Si la ciorbe doar zeama si foarte putine legume.
AndraZ imi pare rau ca te-ai suparat ieri. Sunt sigura ca nu ai fost ignorata intentionat. Eu citesc zilnic doar ca nu scriu mereu dar chiar am vrut sa te felicit pentru reusita la cresa si sa te intreb la ce cresa ai inscris-o.
Fetelor inca o data felicitari pentru reusitele cu intarcatul. Nu stiu cand o sa am si eu curaj sa ma apuc.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri