Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

simo eu lapte mai aveam cei drept nu ii tinea de foame poate de sete doar si in nici un caz..nu mult pentru ca sanii sunt in stare de fleashca..spre foarte fleashca dar m-am convins ca lapte aveam ptr k a luat tati o gura sanatoasa..nu credea ca mai am si l-am pus sa se convinga .m-am gandit sa il intarc acum pentru ca mai tarziu cu siguranta mi-ar fi fost si mai greu

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Simo si eu ce fac e mai mult alint decat alaptat. Dimineata dupa san trebuie sa-i dau iaurt ca face scandal. Ii ca ma-sa, cum deschide ochii cum ii este foame. Ok, iti dau cafa mai pe ascuns sa nu tentam cu mirosul. Azi pleaca un coleg musulman si din cauza ramandanului nu se pot aduna colegii la birtul de langa pt un "last drink" cu el. Anul asta a picat mai bine ca uite ai acces din plin la legume si fructe locale si scapi de gatit.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola si multumim pt cafea!
razvanel pui de xerxe CSI-ista ca si mine multa sanatate si sa te faci bine repede.si da mamico sigur ca dau imunitatea peste cap vaccinurile...eu nu-i mai fac nici unul elisei,adio ROR si altele,nu am citit cartea alinei,pur si simplu e decizia mea luata de mult timp.si medicul de familie si pediatra s-au bulbucat cand au auzit dar am raspuns ferm nu,ca in toate chestiile in care e implicata eli,e decizia mea si daca va fi bine sau rau voi vedea eu ,dar eu ca parinte asta simt acum ca-i fac mai mult rau decat bine facand alte si alte vacinuri.
simo sa sti ca e o adevarata placere sa citesc de voi .mama-mama ce ar mai povesti eli cu matei,in gasca noastra ea e mai limbuta nu are cu cine exersa
karli cred ca dubaiul,olanda si danemarca raman...daca vine barza ....acum mai vedem noi.vorba sotului trebuie sa mergem repede acum cat mai putem,dupa aia iar suntem 2 ani pe tusa
mamii si lavi felicitari ca ati reusit cu intarcatul,stiu ce decizie grea este....
cristina e asa de frumos szegedul ca m-as muta acolo maine.si cu clima buna.inteleg ce an ati avut voi cel mai ploios
nico am vazut apelul dar azi de sun
michy mulge-te zilnic astfel incat sanul sa-si piarda din "betoneala".daca simti noduli goleste-l pana dispar.si daca chiar persista mergi la medic.

acum cu papa sa va zic cum mananca eli,numai singura aproape!dar mananca tare bine asa.e fata mare vorba cristinei,imi aduc aminte cum povestea de sophi ca se culca singurica.dimineata ii tai cubulete cascaval,sunca piine si singurica le ia si papa,sau sandwich-ul il tine in mana si musca din el.supa sau ciorba(mare amatoare si ea ca si lorinuta si matei) le mananca numai cu lingura mare si din farfuria mea.daca ii dau cu lingurita din castronul ei refuza cu desavarsire,ma urmareste sa nu mananc eu altceva.perisoarele le fac mai tari si musca din ele ca din mar,asa baga 2-3.daca vreti puteti incerca si asa poate mananca si ai vostri...

am mancarea facuta eli doarme,jucarii peste tot dar le strang mai tarziu...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

revin in fuga ,vine husband-ul la masa
dana eli si-a dat drumul la povesti cat a stat mami la mine.e fantastic sa ai un bunic prin preajma,au si ei un mare rol.atata a vorbit cu ea ....dar si eu vorbesc la greu ca ma plicti si acum e mai fain ca-mi raspunde si interactionam,nu mai vorbesc singura

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns surubika spune:

buna,mamici si bebici
nu am mai postat de foarte multa vreme aici
am un nascut pe 4 iulie 2007.....il cheama denis si e un nazdravan
nu mai am timp sa fac nimic din cauza lui
de cand a inceput sa mearga e peste tot si mai ales acolo unde nu este voie......in general la prize
e si foarte mofturos la papa, nici nu mai stiu ce sa ii dau
voi ce le gatiti bebeilor vostrii?

Mergi la inceput

Da Alina cum treci vama cum e alta lume. Si la noi sunt jucariile imprastiate peste tot dar nu ma deranjeaza, chiar imi place. Asa mi s-a facut dor de o barfa cu voi, ma duc sa ma uit la pozele din Mall. Daca ne mutam la anu' poate vin o luna cu pruncii la Timi si intram la recuperari de trocereala.

Carla ti-am trimis PM cu exercitiile ce le fac la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina.a mersi Acuma cu nodulii la san insist eu pt detalii. Eu mai simt ceva la sani, ca si cum sanii mi-ar fi plini (stii, cum se simt saculetii aia cu laptic). Ar trebui sa mai insist? Ca nu ma mai dor, nu mi se umfla, sunt doar un pic mai sensibili daca se apasa Lori pe ei cand sta la mine in brate. Eu ma gandeam ca daca ii mai golesc ma intind cu ei inca un an. Vreau sa fac totul cum trebuie ca sa nu ma trezesc cu "surprize". Mai citisem pe diverse forumuri ca nu e bine sa-ti ramana lapte pe canale, asta ce-o mai fi insemnand? Acuma sigur am lapte, dar poate s-o retrage sau trebuie sa ii tot golesc pana se flescaiesc de tot? Plzzz, help

Xerxe imi pare tare rau pt Razvanel. Si din ce ai povestit tu acolo, ati trecut prin clipe grele. M-a impresionat ce spuneai de mamica aceea calma, care spunea poezii sa stea copilul cu perfuzia. Sanatate multa!

Mamii poate o fi doar o faza de-a lui cu refuzul mancarii. Fii calma, poate si agitatia si dezamagirea ta il influenteaza. Daca mananca blat de pizza incearca sa-i dai cate o bucata combinata cu ceva, ii dai o bucata de blat, o bucata de blat cu omleta, de ex. Dar lapte bea? Macar de asta sa pape.

Timi mi-am adus aminte de cum povesteai tu ieri despre coltul de paine si generozitatea lui Soph

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

lorina lapte bea cam 500 de ml ...adica cum nu a baut niciodata...i-am mai dat blat de pizza cu mozarela si shunca.......ar manca el pizza si cu rahat ..dar sa ii dau ba un dumicat de un fel si un dumicat de un fel nu mai mananca NIMIC...nu e prost...

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

lorina lapte bea cam 500 de ml ...adica cum nu a baut niciodata...i-am mai dat blat de pizza cu mozarela si shunca.......ar manca el pizza si cu rahat ..dar sa ii dau ba un dumicat de un fel si un dumicat de un fel nu mai mananca NIMIC...nu e prost...

Pov. nasterii

Daaa, cunoastem, si Lori facea la fel. Mai ai putina rabdare, cu intarcatul se poate sa ii vina pofta de mancare sau daca e de la dinti... asta e, degeaba insisti. Ei si cu blatul de pizza sau painea vad ca nu s-a facut "ca un porc". Si daca s-o ingrasa un pic, dupa ce ii ies dintii o sa-si puna pofta-n cui, ca tu o sa-i dai papa dietetica

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Sophie doarme de doua ore jumate, nici nu ma mir la cum ploua cu galeata de azi dimi. Chiar i-am dat drumul la caldura si sa mor de ciuda can am auzit la radio ca in Ro sunt peste 30 de grade.

Mergi la inceput