Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii
Eu l-am intarcat cu succes pe Alex.

Si cum doarme acum Alex? Se vede vreo imbunatatire? Pupam bebele care nu mai e sugar!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mamii felicitari pt intarcarea cu succes! A fost greu? Cum mananca, cum doarme acum? Mai papa pizza?

Ca mi-am amintit... ce ii mai dau eu papa Lorinutei (intreba cineva): lapte la greu (ca acum imi cere ea "ati" si arata spre bibe ), piure de cartofi cu out, borsuri de toate felurile (fii-mea e o borsareasa), fructe pe care i le dau in manuta, ardei umpluti (mai dietetici asa) si cam atat ca alte cele nu-i plac. Mai asteptam pana ii vin toane favorabile. Ieri a bobinat cu mine paine cu unt si e pasionata in ultima vreme de struguri pe care ii papa cu tot cu coaja si samburi Cam atat, delicatesurile nu o incanta.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

xerxe inca bazaie dupa tzatzic...sunt umpic terminata caci imi ia mult sa il readorm fara...si mai mult se chinuie si tati ca nu vrea sa readoarma cu mine d emulte ori.Daca inainte se trezea din ora in ora acum se trezeste pana la 1 de 2 ori iar apoi la 4 juma si odata la 6 juma.Ceea ce este o imbunatatire....de nu o pot descrie in cuvinte.In urmatoarea saptamana ma voi ocupa sa ii scot si biberoanele de lapte de peste noapte.Noaptea acum bea 2 biberoane de vreo 150 180 de ml si unu mai micut..dar ziua nu imi mananca aproape nimic pana la masa de pranz.Asa ca inca o saptamanica 2 de chin si am scapat de treziri noaptea sper eu.Cel mai nasol este ca il dor si dintii f rau...dar daca asteptam dupa dinti il intarcam dupa ce ii ieseau toti ...caci stau sa pocneasca acum a 4 a masea si un al 2 lea canin....Hai ca m-am intins..

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

lorina alex nu imi mananca altceva din cauza dintilor..oric as face ...sa fiu sincera acum 2 zile am cedat si am aruncat toata mancarea facuta..simteam ca mor din 3 feluri de mancare el nu vroia sa manance NIMIC!Pizza ar manca cu placere ..pizza bianca adica..doar blatul de pizza sau paste..si alea fara sos..ca daca sunt cu sos nu sunt asa bune.Dar mie imi e frica ca il fac cat un porc numa cu pizza si paste..Avusese o perioada in care manca foarte foarte mult ...si dintr-o data STOP!...nushu ce sa ii mai fac am incercat in toate felurile bucati mari mici pasat..de la noi din farfurie ..cu noi la masa..nimic..Plus ca arunca cu mancarea pestetot ...si se distreaza copios.Astazi vreau sa ii fac o omleta cu mozzarela.sper sa manance ca am ajuns la disperare

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am uitat sa va zic. O asistenta m-a intrebat daca Razvan a facut vaccinul de curand.
Nu mi-a picat fisa decat mai tarziu. Oare de asta s-o fi imbolnavit Razvan? Avea imunitatea un pic slabita si nu a mai putut sa lupte si cu virusul care i-a cauzat gastro-enterocolita?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

eu zilele atea tre sa fac anti meningita lui alex ..si banuiesc ca urmatorul vaccin...habar nu am

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Il pupam pe Razvan si-i tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede.

Ma duc sa fac o , mai doreste cineva?
Fiica-mea tot invarte paturica in pat si nu-i hotarata ce sa faca, sa doarma sau sa faca gimnstica.

Alina multumesc pt poze, ieri m-am uitat iar la cele din Croatia dar pe cele din Szeged nu le-am vazut. Pupam soferitza frumoasa.

Ce-mi place cum adoarme Soph in timp ce canta si invarte paturica. Cand ziceam ca o sa-i ia un ceas pana adoarme dintr-o data s-a facut liniste si-a adormit. Ma duc sa-i fac un paprikash adaptat varstei.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

timi cum faci paprikash adaptat varstei pls imi dai si mie reteta?

Pov. nasterii

Mergi la inceput

vroiam sa va zic ca am vazut si eu multe poze din urma .... dar nu reushesc sa laud toti copii in parte ..dar pot sa zic ca avem super strumfi dejtepti si frumosi

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

KARLI, "bicicleta" e rodul unei repetii indeluuuungi...are un vecin pe scara..si de cate ori o vede "ata ata" si eu "bi-ci-cle-ta" si el incerca dupa mine, iar ieri i-a si iesit...dar a trecut prin multe faze din care cea mai cute a fost "bi-ti-te-ta"
Si eu forumesc cand doarme Matei...am renuntat la cititul pe fuga si din picioare pt ca nu retin nimic, si uite cum sar niste chestii

ARHDY ma bucur ca a dormit bine Cristina

XERXE sanatate lui Razvan...si asa-i, cand ii vezi bolnaviori si blegi iti doresti sa fuga sa scoata untul din tine. Pacat ca prea rar ne dam seama ca tot ce conteaza este ca ei sa fie sanatosi si vioi.

TIMI eu mai vreau o cafea...doua! Sotul e in ramadan (eu nu pot sa-l tin ca ma suge la propriu si la figurat Matei, dar oricum mananc mai subtire si numai rece in timpul zilei, sa nu fac miros de mancare prin casa)...so, stau noaptea cu sotul pana pe la 3 noaptea, iar la 8 Matei ma ia de odihita...is cam zombi, recunosc

MAMII felicitari pt reusita cu intzarcatul...oare numai noi ramanem de caruta? Oricum nush daca se mai cheama alaptat ce facem noi, mai mult se alinta, baza e bibe in ceea ce priveste laptele...numai sa ma hotarasc si eu odata. Cand venim de la Bucuresti. Promit

Si asa am aplicat metoda ANTO (apropo, pe unde mai e? o fi in concediu si am uitat eu?) ca sa nu mai uit de nimeni, pt ca mereu citeam pagini intregi si raspundeam numai la ultimile 2-max 3 postari

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput