Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sun, drum bun, distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ah da. Am uitat de serenity pe care mai aveam oleak si o treceam la minori, eventual o lua una din noi care are mai putin kupii. Chiar serenityyyyyyy ce faci? Zi ceva!!

Da boti, asa faceam si eu: da' daca plange de puseu? Da daca de fapt e de foame? Da' daca numa' i se pare ca e de foame ca auzesem ca colicii dau senzatia asta ... si io il infund cu bibe si mai rau ii provoc colici. Shi tot asa ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Off sa treaca odata ziua de azi sa papam iar tzatzuk ca tare ne-a mai lipsit. A fost asa trist azi puiutu, chiar cred ca i-a lipsit tzatza, ca sa nu mai zic ca la fiecare masa stateam macar 10 min sa se obisnuiasca cu bibe oricat de foame i-ar fi fost. Intr-un final park zicea "bine, hai ca mananc cu asta daca tot nu-mi dai tzatza" Nici nu stiti cat lapte am aruncat, crek era aproape un litru
Mai Filip asa plange dupa baie... In apa ii place tare mult dar cand il bag in prosop da-i si canta. si ce-mi vine in minte? Maaa poate ii e frig tare cand iese din apa. Si am pus foenu pe el. S-a linistit instantaneu si am putut sa-i fac toaleta. De-acu asa fac, unu cu foenu si unu il aranjeaza.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

rux recunosc ca azi toata ziua m-am gandit la poezica...chiar daca nu indrazneam sa sper saru'mana frumos inca o amintire dulce in cutiuta lu' baby mic

si te rog io...nu mai fa spalaturi...nici acu' ca inca ai lohii da' nici dupa ce se termina...strici tot aranjamentul natural down there...

daca miros lohiile altfel decat pana acum poti merge la doctor. nu urmeaza oricum acusi vizita de 6 saptamani? o poti grabi daca te ingrijoreaza.

sar'na inca o data

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sun drum bun maine si distractie placuta!!!
distractie placuta si fetelor care mai au botez weekend-ul acesta

bai am reusit sa facem un mareeeeeeeeeee KK
ne-au aparut niste bubite pe fata, cu ce sa-i dau?

mada super prima pagina

sa va spun: e mama la mine si sta cu fata care e in pat si ii zice: nu poate bunica sa te ia in brate ca sunt teroristii astia aici....(i-am zis sa n-o ia prea mult in brate si nu mai poate..)

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux eu am fost cu Ioana la Real, cu scoica, cu gandul ca o asez pe caruciorul de cumparaturi, dar e altfel decat la Selgros, si ocupa tot spatiul din carucior, asa ca a carat-o sotul cu scoica si eu impingeam caruciorul. Dar a fost ok, Ioana a dormit tot timpul, si i-am pus o caciulita ca era rece mai ales in zona frigorifica, si am si invelit-o cu o paturica. La pediatru merg la dispensarul de pe martir Horia, la dr Corban. Iar noi maine o botezam pe Ioana si nu prea am timp s-o mai plimb, ,merg la salon sa-mi intind parul, apoi mai pregatesc cate ceva pe acasa, etc. Petrecerea la restaurant nu o facem acum, dar acasa oricum vin o gramada de prieteni, asa ca am treaba...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Nu ne dati disarute, dar ne confruntam cu mici probleme. Am promis poze de la botez, dar inca m-ai am de adunat si in plus am un examen miercuri si nu am timp mai deloc.

Caprioara, Dia_filipas si noi avem aceeasi problema cu mancatul.Daca ii dau sanul tipa de zici ca o tai, daca ii dau suzeta tace... Culmea e ca.... chiar daca e flamanda doarmeeeeee. Ma enerveaza de nu m-ai pot. Si mi-e frica sa nu-mi pierd laptele asa cum mananca ea.Da noi avem ceva timp deja de cand ne chinuim asa zilnic, iar noaptea manaca 5 min si adoarme. Mi-e frica sa o cantaresc cand vad ca nu mananca.OFFFF.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada super tare listutza...grijulie ca de obicei

distractie placuta celor cu botezul

bujo sa inteleg ca tu stai pe invisibile si ca nu ma mai ubi tu pe mine?

tre sa-mi fac timp sa scriu mai des ca deja ma oftic

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Camy noi toate ti-am spus ca Darius ramane in inimile noastre. Nu cred ca vreuna dintre noi va uita aceasta odisee in care tu ai fost atat de greu incercata.

diarux daca il poti pacali cu suzeta inseamna ca de fapt nu ii este foame. Mie dr mi-a zis ca nu poti linisti cu nimic un bebel caruia chiar ii este foame. Ala ... daca-i e foame urla pana ce vecinii or sa-ti cheme protectia copilului. La mine de ex daca ma apuc sa-l pacalesc cu suzeta pana pregatesc bibele ... draq ma ia ca urla de 2 ori mai tare. M-am prins pana la urma ca abia cand ii dau suzeta realizeaza exact de ce urla si chiar nu mai face nici un compromis .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

In sfarsit a adormit matza...tot la ea in patut . Azi a fost relativ cuminte...mai spre seara a mai plans, si binenteles nu s-a dezis de la traditionalul urlat la tzitizi si smucit/dat din piciore...deja ma distreaza ca scoate niste sunete cand incerc sa o mufez...zice "eeewww" a scarba si "oi oi oi".

Mada super faina listutza. Multumim! Vai cat mai muncesti! Tare te mai apreciez eu! Cand ma gandesc ca programul meu zilnic e ca in statiune...ma trezesc la 10.30 iar de la 14 la 20 is cu fata la gradina unde fac integrame asa printre plimbat in brate si alaptat. Mi-e rusine cateodata ca eu nu prea fac multe si cand va aud pe voi, care mai aveti si 2 copii..

Boti Bafta maine la vaccin! Imi pare rau sa aud ca tzitzi tale au luat o "pauza tehnica"...poate doar asta e, un moment de respiro, sa se regenereze. Eu mai tot timpul raman fara stoc noaptea, is fleoscaite rau, asa ca noi la masa de la 2 servim formula...si le prinde bine pauza ca pe dimineata is pline de dau pe-afara...la propriu, se mai si ineaca matza cateodata!

Cristina multumim de aprecieri! Faina treaba cu socrul tau...ce ti-e si cu oamenii astia "subtili ca o cisma"!

Anka sa stii ca eu azi am fost sa-mi ridic banii de la primarie, m-am dus cu inima cam stransa dupa ce ai povestit ca ai patit, dar la noi e total altceva...adica te poti duce oricand, in orice zi, program este in fiecare zi de dimineatza si 2 zile si de dupa masa, si poate merge oricine din familie daca are actele necesare. La voi chiar e mitocanie...

Sun spor la pregateli, drum bun si distractie placuta! Te asteptam cu poze!

Maitreyi distractie placuta de programul special! Si eu am duminica zi de "spa", de fapt is vreo tre ore de baie, cremuit, infrumusetat, etc.

Bujo imi pare rau ca ai probleme! Sper sa te faci bine! Ce bine ca m-ai lminat! Exact asa face si Miruna dupa baie...urla pana ramane fara aer si nu stiam de ce! Ce bine ca ai zis de fhoen, o sa incerc si eu.

Ileana, Ariadnabr, Ruxi sper ca s-au mai linistit pardalnicele alea de colci!! Chiar vroiam sa intreb, faptul ca se chinuie sa traga beshinute si se screme = colici? Astea is de fapt colicii? ca noi asta avem de fapt...

Capri am observat ca fetitele noastre au cam aceleasi toane...nu ti se pare?

Mona am vazut si eu ranile...tare m-am ingrozit. Sper ca esti in sfarsit pe drumul cel bun cu vindecarea, ca mult ai mai tras-o...

Apropo de calciu mie mi-a zis neonatologul sa nu-i dau, ca se inchide fonanela prea repede si nu e indicat! Voua cum de v-a zis sa-i dati? Ciudat...

Aaa si inca ceva, aftele dor? Oare se duc de la sne sau numai tratate? Ca eu o tot dau cu glicerina si nimic...tre' sa incerc cu bicarbonat cum zicea Mada...

Gata, fug la somnic, ca mintenas se trezeste matza la papa!
Noapte buna si linistita!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput