Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
ileanna spune:
dia nu's aia colicii. Asa ca felicitari :)).
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Gabriela82 spune:
Vio felicitari, sa-ti traiasca pepenasa mezina grupului, sa creasca mare si sanatoasa.
Anka mie imi palce nr 1 si nr 3
Dia aceeasi problema o am si eu cu soacra, numai ca ea a si alaptat.
Mada felicitari ptr mica crestina
Ruxandra eu fac baita in fiecare seara.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
SunSmile spune:
Va pupam! Sa va gasim cu bine, la un nou capitol!
Distractie placuta botezistilor!:)
Am plecat! Puuup
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Gabriela82 spune:
distractie placuta celor cu botez wk asta si din partea noastra
pupici
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Eu sunt chioara de somn, nu prea am dormit aseara decat vreo 4 ore adunat...Ariciul a adormit repede si devreme, pe la 10, dupa un scandal puternit pe motive de foame, cu o mama nebuna care tinea mortis sa imbaieze copilul care urla din toti rarunchii. Oricum, cand a intrat in apa s-a calmat instantaneu
. In schimb am avut niste musafiri, baietii care ne-au facut poze mai faine asa, pt botez, si care or sa vina si azi sa ne filmeze la biserica...Si pt ca sunt prieteni de-ai nostri, au stat la un sprit pana pe la 3. Eu m-am culcat la 1 dar ariciul la 3 era flamand. cred si eu, asa ca m-am trezit, l-am hranit, si apoi a mai durat aproape o ora pana sa adoarma, iar la 7 mi-a dat desteptarea
Am ochii carpiti de somn...
Cat am zis eu ca nu vreau tambalau la botez ci doar sa mergem frumos cu nasii la biserica si sa crestinam ariciul, nu mi-a iesit...Toti prietenii nostri s-au anuntat ca vin si la biserica si acasa dupa aceea, chiar daca eu le-am explicat tuturor ca masa, dansul si felicitarile vor urma mai tarziu toamna asta!!! Nimic!!! Asa ca acum trebuie sa ma pregatesc de musafiri! Bine, nu ma stresez eu prea tare, un aperitiv acolo, cateva chestii de ciugulit, cateva dulciuri, si multa bautura, ca asta e motivul real de fapt
Sper doar sa nu iasa ca la petrecerea pe care a dat-o sotul in ziua in care am nascut... Nu stiu daca v-am povestit, dar atunci au fost vreo 40 de oameni in apartamanul nostru, sincer nu stiu unde au incaput, si au facut o panarama, ca a venit politia, de vreo 3 ori!!! Dar n-au zis nimic saracii cand au aflat motivul petrecerii!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ankalaura spune:
Helou si de la noi, in mare viteza...
Fetele - cu firma de curatenie... Ei au venit la noi la firma pe cand mai eram eu la serviciu si au lasat o oferta. In principiu, sunt multe firme care se ocupa cu curatenia dar multe nu se incurca cu persoane fizice. Am vorbit atunci cu tanti sefa si a ramas ca ne auzim dupa ce nasc
Capri - eu zic sa mai insisti cu lamentarea si sa nu mai faci curat. De obicei, astea au ca rezultat acceptarea sotului, in cele din urma. Eu am destul de mare noroc cu sotul meu. Orice as dori, in orice moment si in orice context, spune "Da" - ma rog, cu variatiile de... "avem nevoie?" "Daca vrei tu...".... oricum, e un "da".
Ba mai mult, daca eu zic sa mergem sa cumparam pantofi pentru el, de exemplu, el zice ca mai bine sa mergem sa imi cumparam mie o fusta sau ceva....
Maitreyi - super wrap. Noroc cu linkul tau, ca imi iau si eu. Eu sunt fan firma asta... De la ei am luat si patutul, salteluta, caruselul....
Boti - cine ti-a zis ma ca nu primim alocatie pentru luna in care am nascut?? De fapt, cre' ca se poerde in neant, ca alocatia oricum vine pe la mijlocul lunii, si nu stii niciodata la ce luna se refera...
Ileanna - cu curatenia... poate ai casa mai mare? Eu plateam 35 acum un an, pentru vreo 6 ore, ca atata dura, si imi stergea mereu si geamurile. Nu am suprafata mare, dar am 7 FERESTRE!!!
Dureaza putin pentru ca tanti aia se misca realmente repede, dar nu sterge geamurile mereu, de exemplu. De obicei prima curatenie dureaza mai mult, urmatoarele sunt de intretinere. Nota bene - vorbim de curatenie, nu de ORDINE. De aia te ocupi tu...
Gata cu distractia! Nu ma mai lasa bebe
Anca mami de Eliza si Erika
AnnaBaby spune:
Mi-am facut un calcul cat am slabit de cand am venit acasa de la maternitate, ca la mine vinerea e ziua de cantar!!! Deci, in 7 saptamani am dat jos 5 kg, suna bine, dar oglinda tot nu-mi e prietena, ca arat nasol, si mai ales cu burta 
As mai avea de dat jos inca 8 kg, ca sa ajung la 50, cat aveam inainte de
, drum lung...
Anna
de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
monalac spune:
am dormit pana la 9
.am gasit metoda sa l fac pe bebe sa mai doarma,ca e de pe la 5/6 se trezeste si incepe sa se foiasca,sa planga,de ma ridic de 1000 de ori din pat...l am pus langa mine,in pat...a fost asa fericit...a dormit pana la 9,se mai trezea,ma vedea langa el,imi mai tragea cate un zambet si adormea la loc...
maitreyi spune:
neata 
andreea m-a super distrat post-ul tau. deci se anunta veselie mare la bacau ![]()
anka si eu sunt fan firma respectiva. cand a fost targu' la bucursti s-a dus sotu' si a luat si carutu', si salteaua, si leaganu' de la ei. si acum toti pe strada - vaaai...ce carut fain aveti ![]()
mona ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti.
a mea avea program pana acum 5-8-11-14-17-20 si pe la 21 nani. ieri l-a decalat cu o ora si astazi cu inca juma de ora...de acum imi pun ceasu sa sune noaptea ca de la masa de noapte se decaleaza si am sa ii dau prin somn ca daca ar fi dupa ea...aseara a mancat la 9, a adormit bine pe la 11, ca pana atunci s-a frichinit, si abia la 6 a vrut sa manance. am zis ca la 9 va manca bine da' de unde...nu iesise the big kk si nu avea loc 
iar mami de alexandra e plina de bube de vreo 2 zile. toata noaptea stau si ma scarpin..ori e un big monster ceva pe undeva ori m-am intoxicat...da' cu ce?
azi vine tati, azi vine tati 

-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
AnnaBaby spune:
Nu mai e nimeni pe aici?
Anna
de Ioana Maria