Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
Neata!!!
Facem si noi prezenta pe ziua de azi!!!....![]()
Am adormit si noi, eu am reusit sa pun o masina la spalat si acum am timp de forum!!!![]()
Ana, superbe pozele ,artistic facute!!!
Sunteti o familie frumoasa!
Ruxi, cu betadina si baneocin ai incercat sa il dai pe Andrei la buricut???
Monica, super ca e mami tau cu voi!!!! Pentru bubite poti incerca cu Cicalfate, la noi a dat rezultate!!!!
Gallyb, bafta la examen!!!Asteptam pozele de la botez...
Dia, noua nu ne-a recomdat pediatru calciu...
Fetele care aveti botezul weekend-ul asta, sa aveti parte de petreceri frumoase !!!!Va asteptam cu poze...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Tecky spune:
Vreau sa va multumesc pt urarile de ieri pt Raluca,imi pare rau ca ieri nu am avut timp sa intru pe forum.
SUN distractie placuta!
Anaxena mi-au placut pozele,foarte frumos te-ai imbracat si mi-a placut si cum ti-ai aranjat parul.
Eu ma apuc de curatenie si dupa o sa scot papusica in parc!
V-am pupat!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
M&M spune:
Anna, eu sunt in zona...astept sa termine masina de rufe programul...Distractie placuta azi!!!
Oare Dana o fi ajuns in Italia???
Tecky, tu ai mai vorbti pe mes cu Mikycriss??? Stiu ca tu tineai legatura cu ea...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ileanna spune:
AnnaBaby da' sunteti de comaaa frateee. Ma distrez: eu si barbate-meu = 2 paduretzi care mergem in concediu cu cortul pe plaje pustii ... tu si barbac'tu 2 tambalaci. Ma gandesc ce-ar fi dc ne-ar inchide cineva pe toti 4 intr-o casa Big Brother
.
anka ale mele se ocupau cu menajul la mai multe case si asa erau platite. Nu aveam cum sa le dau mai putin ca nu ar fi venit, evident. Hi hi ... ordine ... mi-ar place mie sa faca daca le-ar putea pune pe toate la locul meu. Dar este imposibil pt ca eu is cotzofana de felul meu si nu am o casa din aia ... simpla, straight, ordonata ... cu strictul necesar. E un mini-bazar aici ... lumanarici, poze, flori de plus si nimic nu are locul lui special creat. Brbate-meu deja s-a obisnuit ca dupa ce m-am mutat la el era totalmente crizat la ce facusem din casa lui. Si la 2 - 3 zile facea okii mari "asta de unde a mai aparuuuuuuu?!!!". Iar ma-sa cand venea "vai ce drrrrraguut!! ai perrrrsonalizat toata casa" (k e rr - ita). In fine, noroc ca ne mutam in casa noua in decembrie si aia va fi mai omeneasca - o sa aiba suficiente spatii de depozitare si boxe in subsolul parcarii. Si o sa avem unde pune: rolele, schiurile, patinele, cortul, sacii de dormit etc etc etc. K acuma stau in camara din bucatarie (asta arata ce bucatareasa impecabila is).
mada ti-am zis si pe mess, sa-ti dea DD sanatate k am curatat fierbatorul si sterlizatorul cu lamaie si sunt in extaz 
De fapt am deja 3 forumiste care mi-au "schimbat viata" deja:
mada cu lamaia
Capri cu vaccinul (a lesinat dr cand i-am zis ca am infarix)
anka cu la redoute
De aia va iubesc pe toate.
Ladies va pupez de pe acuma k maine plec la munte pana duminica viitoare si nu stiu daca mai am timp sa scriu pe aici.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
iul-aug2008 spune:
Dragi mamici de pepenasi va invit cu drag la
capitolul numarul trei
al aventurii noastre la scutecele.