Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ca tot am admirat eu lista lui mada , tzin sa va anunt ca is printre cele mai ... hm ... mature din grup (dar nu va faceti sperante k nu rezulta din comportament). Mai sunt vreo doo puuuutin mai mature, insesizabil. Iar anaxena este absolut mezina odiseei. maitreyi a pierdut cu cateva sutimi .

Eh si acu' ma duc sa-mi spal copilu' si sa-l distrez.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Fetele din Iasi noi stam vis a vis de statia de salvare pe Primaverii si de plimbat ma plimb prin tot Iasul si prin Cantemir chiar prin Podu Ros , Tatarasi, Tudor,Copou doar o data pe saptamana sau in week-end dar e cam aglomerat. Noi suntem f plimbarete.
Va pup poate ne intalnim pentru ca de obicei intalnirile de la Iasi sunt cu bebei maricei.
Multumesc Maitreyi ma gandeam ca ai luat de prin Is nu prin comanda pe net.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la asta ma uitam si eu ileana

baby a adormit fix inainte de baita

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ileanno nu tine faza cu mama a draku' = copchil pe masura. Io ma mandream ca vezi doamne ce mediu echilibrat ofer io copilului si iaca na ce patesc. Si nu esti chiar asa senioara; cica mamele in varsta fac copiii inteligenti, asta ca sa ne consolam noi, babetele, un pic
Serenity e mezina absoluta, ea are 18 ani

Maitreyi io am anticipat azi o culcare rapida si am executat baita cu 2 ore mai devreme. Mai, zici ca i-am dat anestezic, nu lapte, e rapusa...

Mie imi cam tzitzie fundu', o data pentru ca maine mergem sa ne intepe doc copanele si doi pentru ca suspectez faptul ca raman in urma cu productia de laptic. De doua zile, kk fetei e cam verzui si mananca des, azi i-am servit in plina criza 100 ml de lapte praf si se ineca de pofticios si hulpav ce manca, daca de fapt plange de foame nu de puseu? Ce ma fac, io aveam planuri mari... Stiu ca nu-i un capat de tara dar tot sufar

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc ca l-ati trecut si pe Dariusica al meu

Cami, mamica ingerasului Darius Andrei, n:15.07.2008, d:16.08.2008

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

no gata programul pe azi. a mancat fabuloasa cantitate de 575 ml unde ea manca >700 ml. o fi iar caldura de vina? ca de kk face, de ras rade, de vorbit vorbeste, nani face regulamentar o data la 2-3 ore (se cere singura dupa joaca). mai nou insa nu mai doarme afara - sta si se uita la blocuri si la copaci, la elefantul din carut, la orice misca, si cand ajungem in casa, in loc de baita, bibe si nani e nani, baita, bibe si nani. si e si nitel mai agitata dupa atatia stimuli vizuali. da' n-am ce-i face.

am pus si de-o placinta si maine vine tati. mai schimbam si noi nitel programul saptamanal. mai un shopping, mai o pedichiura...si tati biberoneste

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus 6 poze de la botez pe picasa

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Frumoasa lista Madutz! Meriti toate florile din lume pt rabdarea si dedicarea ta!

Da Boti, asa cum ti-am zis pe mess, o sa pun si poze cu invitatia. O sa pun poze cu toate cele dar dupa eveniment. N-am avut vreme sa stau sa le fotografiez inainte. Cu plansul habar n-am ce sa-ti spun, daca o fi de foame...a mea are cateva chestii specifice si trebuie sa fii orb sa nu te prinzi. Succes cu lapticul, sper sa nu-l pierzi!

Am venit si eu de la coafor & stuff, am mai strans bagaje, acu' beau o cafeluta cu tati:) si asteptam chinezii cu papica. Galu se intretine cu manutzele ei, le povesteste de zor acolo. Mai am de strans una-alta, sa-i aliniez pe toooot holu bagajele lu' tati, care va avea muuulte drumuri sus-jos, maine dimineata:)

Ma'c sa-mi mai pup odoru', draga mamii draga!

p.s. AndreeaOr, Anna bafta si voua la baita! Ce muuulte botezuri weekendul asta...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

deci:
MADA mishto lista!Multumim mult si te pupam dulce. dar intai si intai de toate, trebuie primita membra noua cum se cuvine, adik:

MAITREYI, bine-ai venit!
Cum de-acum esti in listutza,
poezica ai primit!

si pentru ca esti dragutza
si mai esti si moldoveanca
iti trimit eu un pupic
asa...de la-o bacauanca,
sa ne bucuram un pic.

Si de-acum cu noi sa fii
mereu tot pe baricade,
cand vorbim despre copii
sa o facem cum se cade.

Na ca m-apuca acum creatia...Da deh, era fata fara poezica...si nu ieseau la numar!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

si acum...na ca incep:

ARIADNA multumesc.

TIZA si ANDREI urla din toati rarunchii. azi la baita a fost tare cuminte. se pare ca o zi e asa , o zi trebuie sa uyrle. iritatia aia la funduletz am impresia ca tare ne mai necajeste!!!
Incerc sa ii dau papa la 3 ore, asa ca il mai pacalesc cu suzy daca urla mai repede. ce ziceti? gresesc? sa ii dau cand cere? ca asa...ar trebui sa ii dau si la o ora...si imi adoarme la san dupa 5 minute.

SUN ahaaaaaa.......crek am batut recordul la ANDREI! pupici si asteptam poze de la eveniment!

DR_ANCA mi se pare ca MADA e tot din Iasi.
Deci in REAL avem voie cu carutul cu bebe? sa vedem si noi. poate mai tarziu...Noi baita tot la 9 o facem. ne tinem de ea cu sfintenie...restul programului este nu este, da baita e sfanta!
La ce pediatru mergi in Bacau? Vigantolul e compensat? nu ca ar fi costat prea mult, da ma miram.

ANNABABY m-am lamurit cu targu'. Am inteles ca se incslzeste vremea iar. amine imi fac curaj sa merg in parc. ne vedem? Nu mai stiu daca te-am batut si pe tine la cap...La ce pediatru mergi?Ca as merge cu buricutzul asta sa vedem care mai e treaba . medicinista de familie iar m-a trimis la chirurgie pediatrica sa nu faca vreun granulom acolo. si cica nu se mai face nik cu nitratul de argint. eu ce sa mai inteleg????

DANA81 mi-ai luat-o inainte cu piticu' despre lohii!!!!!!!!Si eu vreau sa stiu daca au miros sau am eu vreo infecite. mai ales ca am facut spalaturi si chiar o baitza scurta, asa ca sa imi complic existenta....uf, toanta mai sunt!

Nu pot sa vad pozele de pe picasa!!! tot in ceatza sunt! si nici nu pot sa pun. oare ce o fi? de la netu' meu sau de la site?

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput