Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Didi, imi aduc aminte ca lui Matei i-am dat dupa vaccinul de 2 luni paracetamol, nurofen i-am dat la urmatoarele. Mai bine ii dai un eferalgan ceva, supozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

,,,,sunt cu bebe in brate...de 3 ore plange daca nu sta la mine in brate!!!...

Mona, ma bucur sa aud vestile bune!!! E ok...poti sa speli zona cu apa calduta si sapun...curata!!!

Boti, da ...il mai am pe OITA!!! Ma intereseaza si editia veche din CApraru...inca nu am apucat s aintru pe mail-ul comun sa ma uit,,,sper ca in curand..... Garga cea sarbatorita azi...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

....Andreea, Boti, Adridmabr, ne primiti si pe noi in clubul invaziei de extraterestrii???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kimmy, Didi, Mona, Laura, Ileanna, Flori, Cristina, Maitreyi, Caprioara, Dana, Dara, Ana, Dia, Tecky, Biri, Sursula, Andreea ms.
Flo noi zicem ca seamana mai mult cu mine Amira unii zic ca tot cu tati seamana mai asteptam sa mai creasca sa vedem ce trasaturi o sa aiba.
Laura multumim mult transmis pupicii la printese distractie placuta la botez si asteptam pozele si nu mai pune please poze din astea cu tine slaba ca un batz ca eu ma tai toata de oftica la cele 70 de kg ale mele.
Boti pupici la printesa si sa treceti rapid peste puseu.
Didi si nasa a zis ca a iesit super lumanarea nu mai zis ca si toti de la botez numai la fete si la lumanarea noastra se uitau. Ca au fost 4 bebeii deodata la botez.
Cristina multumim. Toata lumea a admirat-o.
Caprioara ne-am distrat de numa s-a lasat cu chiuieli de am speriat vecinii creca si cu, cantari si etc. Acu mai tre sa veniti voi pe aici la cocktailuri si sa gasim ospatar cu sortuletz.
Mada rochia e de la un magazin no name de pe aici de langa noi au mai multe pt copii.
Caprioara no pb.
Anca ms. Vezi ca ti-am dat pm si eu is tot din iasi.
Ileanna tu ce id ai de mess?
Uff fug ca iar plange pisoiul si apoi tre sa ma bag la bucatarie.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Cristina te primim dar cu parere de rau, adica as prefera un club nu de plangaciosi ci de zambareti si gangurici.... l-am pasat un pic la tati ca altfel ma enervez, pe mine ca nu am cum sa-l linistesc si e mai rau...

Apropo ieri cand am mewrs la medic am intrebat si de treaba cu vaccinurile si a zis ca ale de se cumpara au pe langa cele gratuite inca ceva in plus, pentru inca un virus ceva. Dar a zis ca daca incep cu alea de se cumpara mereu cu alea trebuie sa continui. vi se pare adevarat? cica ori unele ori altele

Andreea, mami de Antonio Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

si pentru pepenasii nostri dragi sarbatoriti azi!!!!

multumesc fetelor care mi-au dat sfaturi cu nasucul....raportez ca am reusit ieri sa scot 2 "caracatite" mai mititele... uff..ca greu a mai fost...

maitreyi...eu stau in zona cantemir. tu? celelalte? si eu mai ies la plimbare prin Copou, dar prefer sa merg in Botanica...deh...acolo lucrez!...si sa nu mi se faca dor de serviciu
In rest ma plimb mult si in zona unde stau, ca sunt printre blocuri multe parculete si alei cu muulta muulta vegetatie!

AnnaBaby...si mie mi-a zis dr sa-i dau 10 zile pe luna Ca. numai ca mie mi-a recomandat calcium de la Pharco-e un siropel. Dar mi-a spus ca e buna si varianta cu Ca gluconic de la fiola, ca doar asa i-a dat in spital. E un pic mai salciu la gust si multi copilasi il varsa apoi. Cred ca luna viitoare ii iau si eu tot fiole.

Va las acum un pic,Mara imi doarme in brate si cand ma misc un pic, maraie a nemultumire sa ma atentioneze...e asa scumpa!

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

mada...multumim de lista! Arata asa de bine! of, cat mai muncesti tu pentru pepenasi!

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Andreea , si eu l-am lasat pe tati cu bebe sa ii cante cantece de leagan. Le sta bine impreuna..

Mada, lista arata super!!! Sincer, nu as fi putut avea rabdarea ta ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

- pret relativ asemanator (la mine costa 75 de lei cu astia in loc de 50 cu o tantica) - da' de unde anka??? 50 plateam io acu 1 an cred. acum platesc 80 pt 8 ore si se da si 100 sa stii. adevarul e ca la mine acasa is toate aduse cu apa si e greu de facut curat
- timp redus pentru aceeasi munca (2-3 ore cu firma, o tantica sta si 5 ore la aceeasi treaba) - pai cum asa daca ei vin tot cu 1 tanti??
- produse de curatenie aduse de ei (si eu nu ma mai preocup ca se termina fisul de geam sau ca nu mai am nu stiu ce lavete, sau ca tanti de la curatenie sterge mobila cu fis de geam in loc de fis de mobila...) - asta e super, k de cand nu mai fac eu curat ... nici nu mai stiu ce sa cumpar, de zici ca n-am pus in viata mea mana pe mop
- poti sa critici fara sa jignesti pe nimeni (nu vorbesti cu tanti, vorbesti cu reprezentantul firmei). - supeeer. a mea s-a ofticat rau de tot k de 8 martie barbac'miu nu i-a adus si ei o floare, ba s-a mai si rastit la ea. ca sa nu ma zic cata grija tre' sa am dc vreau sa zic k nu a facut ceva bine
- si io as mai adauga un punct: nu risti sa te trezesti lasata balta pt x motive, si eventual fix cand zugravesti sau pui parchet

bujo imi pare rau ... sanatate multa.

maitreyi multumesc. Pacat ca nu scrie pana la cate kile tzine. Ma gandesc ... imi place mult ... kre k ma omoara barbac'miu ... mai am 2

mada sunt deja pe lista ta : gabriela.dinescu@ymail.com. Si fataaaa ... nu ne mai zi cate faci k mai am putin si ma duc la dr sa vad poate imi lipseste 1 mana sau 1 buca' de creier cand te aud pe tine.

Fetelor observ cu surprindere k de unde eram cea mai plangacioasa / deprimata de aici, cu bebele meu, acu' ati inceput-o voi. Da' asa ... in grup nene!!! Iar Vladut al meu, de 2 zile doarme ca purcelu' si mananca tot ca purcelu' (180 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!) de sunt total shocata si ma uit ca proasta ... ceva de genu' "bun, si acuma io ce fac???" . Acuma ce sa zic ... incerc sa nu ma atasez f mult de ... hm ... situatie pt ca v-am zis, baietu' meu m-a invatat ca "the rule is: there is no rule!!.
Oricum, cand ma plangeam eu pe aici ... eram singura cu crize de genul asta si voi toate va laudati bebeii cumintei. Ajunsesm sa ma gandesc ca deh ... la cat de rea is ... normal ca bebe nu e ingeras ca ai vostri ... sau ca sunt o mama incapabila si inutila.
Ce sa zic, poate eu sunt dovada ca trece perioada asta (nu'sh ... va tin la curent daca-i asa). Oricum, la mine a tinut de la 5 la 8 saptamani intr-unaaaa! Deja ma obisnuisem si imi gasisem chiar un ritm.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mada io is pe 16.03.83
baby a avut 3550 g, 52 cm, apgar 8, cezariana la 39 saptamani

sar'na mult

listuta arata f bine - imi plac culorile

anaconoi stam in capat dacia si plimbarea zilnica e dacia-alexandru si in wk cand vine tati copou si botanica. poate facem o intalnire cat mai tine caldura

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput