Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
dr_anca spune:
Revin.
Intrebare pentru Ana_a si Maitreyi de unde ati cumparat wrap-urile daca nu va suparati ???
Va pup!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
maitreyi spune:
anca data viitoare, daca nu e ceva organizat cu toate moldovencele, trage-ma de maneca
. uite www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1670" target="_blank">WRAPU'. de acolo l-am luat
. noi am preferat sa mergem dupa vaccin
si pt cele care mai pleaca cu baby la hoteluri/ pensiuni - luati si stropiti cu aghiazma camera. au trecut muulti oameni pe acolo. e un sfat pe care l-am primit si eu la randul meu.
andreeaor felicitari si la mai mare
petrecere frumoasa duminica 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ariadnabr spune:
Ok!! Am voie sa fug de-acasa??? De cateva ore ma termina fetele astea ale mele! Una se loveste la 5 min, alta vrea sa suga la fiecare ora si vrea numai in brate...Abia am reusit sa pap un sandwich asa...in 30 de secunde...Io cand iau o pauza?? 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
maitreyi spune:
iesencele prin ce zona stati? ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
monalac spune:
am venit de la dr,mi a spus ca zona arata ok,si ca la 4/5 zile sa fac dus fara pansament si sa spal acolo cu apa si sapun
mi se pare f ciudat,biri,ce zici?
eu m am oprit putin si in parcul morarilor,chiar in spate la spitalul pantelimon si am vazut mamici cu bebici mici,ma gandeam daca o fi vreo fata de aici...
mi a umblat dr pe acolo si mi a scos niste grasime si ma cam doare...
BOTI,cred ca e invazie de extraterestrii,ca si mie mi a rapit cineva pe scartumus si mi a adus in schimb un bebe plangacios...
boticelina spune:
La multe lunite pepenasilor nascuti azi, printre care si noi, Ami, Ana Raluca, Mena si Nicholas
Pe 4 iulie a fost record absolut, in nicio zi nu s-au mai nascut atatia bobocei ![]()
Caprioara am vazut in sfarsit si eu pozele voastre de la botez si m-am topit, Ilinca a fost o strengaritza in toata regula si ce surpriza am avut sa te vad si pe tine si pe Matei tot in ie
I le-am aratat si mamei si e topita, acum i s-a pus pata, vrea costum popular pentru toti nepotii, m-a chestionat de unde le ai, greu...
Anka nu-mi narui iluziile, zici ca n-o sa mai am niciodata cupil neplingacios?
Ca azi chiar a fost nitel mai bine, doar ca n-a lipit geana de geana de la 8 dimineata si vedeti cat e ora, da? Ce bine ca ti-ai gasit ajutor cu curatenia, si eu am mare noroc cu mama ca mai face ea si eu nu comentez desi nu pune nimic in locul in care le pun eu dar asta sa fie baiul...
Azi am fost si eu si am luat prima aia de nastere de 213 lei, mai am de luat trusoul si de intrat in ritm cu alocatia. Am inteles ca nu primim alocatie si pentru luna in care am nascut, Anka, ghinion de nesansa pt tine care ai nascut pe 1
Anna eu ii dadeam juma de fiola de calciu in 60 ml de baby drink, atentie nu-l pune in lapte ca-l coaguleaza.
Sun drum bun si distractie placuta! sa stii ca totusi ai ramas datoare cu invitatia, zisesei ca ne-o arati si noua.
Mona asa mai vii de-acasa, in sfarsit vesti bune 
Adrianabr daca gasesti sa pleci undeva, ia-ma si pe mine
(Da' nu pentru prea mult timp ca-mi sta gandul la cineva totusi...)
Cristina de cand ma tin sa te intreb, o mai ai pe Oitza? Tu vrei editia noua din Capraru si neaparat pe suport tiparit? Ca daca ti-e buna si editia veche in format electronic am trimis-o eu pe mailul comun inca de anul trecut, e printre primele mesaje.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AndreeaOr spune:
subscriu si eu la invazia extraterestra...daca pana acuma abia asteptam sa se trezeasca sa ne iubim putin acum nu-mi doresc decat ca galusca mea de Antonio sa doarma intr-una. in rest urla de ma innebuneste. CA ACUMMMMMMMMMMMMMMM
aNDREEA OR
MissJJ spune:
Finally am terminat cu listutza nu mai p[ot ma dor ochii de mor numai paranteze si mutuneii vad in fazta ochilor.
Oi visa la noapte liste.
Sper ca va place daca aveti vreo idee am mai zis va rog spuneti acceptam si critici
.
Am reusit si eu sa termin si cu rufele in sf se vede si fundul de la cosul de rufe.
Da trec acusi la facut mancare.
Si mai avem de mutat prin sufragerie si dupa ce o duce Flo pe Ari sus sa aspir aici jos si sa sterg praf etc.
Merg cat apuc pana nu ma bag la oale sa recuperez ce ati scris azi ca am citit da pe sarite.
Maitreyi esti pe listutza uita-te te rog si da-ne si restul de date sa completez.
Mami de printese
Ari si
Ami
Didi81 spune:
Vad ca siropul nurofen este intr-adevar pentru ameliorarea febrei post-vaccinare, dar scrie ca este pentru copii de peste 3 luni. Ce stiti, e ok sa ii dau Aidei, chiar si daca nu are febra, doar preventiv?!?
Didi
de Aida Maria
locca spune:
Boti, asa e cu alocatia, dar primim in luna in care copilul implineste 2 ani alocatia intreaga, ca sa nu se fragmenteze sumele si sa trebuiasca sa calculeze tantile alea cat trebe sa primim in prima si ultima luna. Sper ca s-a inteles ceva, sunt cam chiauna.
Capri, aseara am iesit in kiseleff, acum nu cred ca mai ies pt. ca am stat azi cu fata 2 ore la o terasa simpatica si linistita. Te sun maine seara poate reusim sa ne vedem totusi.
Mada de Irlanda, cam asa am fost eu ieri. Azi vad ca i s-a facut fetei mila de mine si a dormit mai mult ziua. Oare imi pregateste ceva pt. la noapte?![]()