Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
Deci, ma delectez cu o bere fara alcool , asta dupa ce am stat o ora in bucatarie sa fac ciupercute umplute si ciupercute cu maioneza...Chiar ma gandeam cand gateam , ca acum 2 luni era mare emotie la noi la odisee,,,se nasteau 4 pepenasi...La multe lunite si la multi ani, Amira, Ana Raluca, Mena si Nancy!!!
Sun, iti zic de pe acum drum bun si sa aveti un botez minunat !!!
Bujo, tare nasol cu gastrita asta!!!
Incearca sa nu te mai stresezi; si stresul participa la intretinerea gastritei..
( stiu ca e greu )...Multa sanatate!!!
Ruxi, al meu tolereaza foarte bine Infacolul ...eu il dau cu pipeta( NU are o pipeta sticluta de Infacol???)
Ariadnabr, eu am citit ca se da cu pipeta o singura picatura si, daca nu isi face efectul ii dai 2 picaturi...ma duc sa mai citesc pe prospect...
Mada, mie imi place lista..chiar vroiam sa zic ca mi se parea inutila lista de gravidute, din moment ce nu au mai dat niciun semn...
Anka, ai gasit pe net firma???? Multumesc de raspuns..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Didi81 spune:
Mada, imi place listuta
. Vad insa ca lipseste pepenasa de septembrie, Alexandra Valentina de Vio (s-a nascut pe 02.09, 3000g, 50cm, apgar 8/10, natural)
Bujo, imi pare rau ca ai problemele astea
, sanatate multa!
Am fost si noi azi la doctor, am facut vaccinul de 2 luni (pentaxim+ celalalt cu litera E). Aiduta a tipat mult atunci, dar a uitat repede; cand am ajuns acasa deja zambea. Noua ne-a zis sa ii dam diseara nurofen inainte de culcare si sa nu ii facem baita. Vi s-a mai zis sa ii dati nurofen in seara cu vaccinul?
Asa, si raportam 4700g si 56cm, deci avem +2200g si +10cm la 2 luni 
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Am revenit din plimbari...
Maitrey imi place tare mult poeszioara de la semnatura ta! 
Diarux am cascat si eu gura la targ, am si probat cate ceva, dar din pacate
...Era un sarafan asa de fain, imi placea la nebunie...
Prima pagina - imi place, arata bine!
Fetelor, voi dati calciu bebeilor? Mie dr mi-a spus sa-i dau 10 zile pe luna, cate 5 ml pe zi, fiola avand 10, restul de 5 sa-i iau eu. Bun pana aici, totul in regula. Azi merg eu la farmacie, cumpar calciul, cer si o seringa pt administrare, vin acasa si citesc prospectul - gluconat de calciu solutie injectabila, se administreaza 50 mg/24 h in perfuzie!!!!!! Acum nu stiu, ori a inteles farmacista ca trebuie injectabil fiindca am cerut eu seringa, ori nu am inteles eu cum trebuie administrat de la dr. Sincera sa fiu eu am crezut ca trebuie pe gurita, eu nu am auzit dr zicand ceva de injectii sau perfuzii!!! Voi cum faceti, sau ce ziceti?
In alta ordine de idei, am niste emotii pt ziua de maine, abia astept s-o vad pe Ioana o micuta crestina!!! Diseara avem si sedinta foto, vin acasa fotografii care vor si filma maine marele eveniment, sper sa iasa niste poze faine, cu toata ca chiar azi i-au aparut cateva bubite din alea de iritatie pe un obrajor!!! 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
maitreyi spune:
didi cica paracetamolul oral nu se absoarbe la fel de bine oral si e mai indicat supozitor de 125 mg ori intreg ori taiat in jumate, max 250/ 24h
ana e melodia celor de la holograf - inima mea ![]()
calciul se da pe gurita la bebei. se poate administra si intravenos. nu ai gresit cu nic. e acelasi calciu.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ariadnabr spune:
Cristina La mine scrie asa " One dropper full (0.5 ml) given orally before each feed. If necessary this may be increased to two full droppers full (1 ml)" In traducere exacta: "O pipeta plina (0.5 ml)data oral inainte de fiecare masa. La nevoie doua pipete (1 ml)" Acum Infacol-ul de aici poate nu e acelasi ca cel de acolo 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Caprioara spune:
Mada, e ok listuta. Eu zic sa nu mai lasam gravidutele ramase care nu au mai dat nici o veste. Daca vor sa se intoarca o pot face oricand si le trecem din nou in lista de pepenashi.
Si iertare
, am uitat tocmai pe Ami la urari. Am editat si am trecut-o si pe ea, ca doar si ea e nascuta pe 4 iulie. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Anka, ce bine ca scapi de facut curat! Tare as vrea si eu sa fac asa, dar nu vrea sotul...
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Cristina La mine scrie asa " One dropper full (0.5 ml) given orally before each feed. If necessary this may be increased to two full droppers full (1 ml)" In traducere exacta: "O pipeta plina (0.5 ml)data oral inainte de fiecare masa. La nevoie doua pipete (1 ml)" Acum Infacol-ul de aici poate nu e acelasi ca cel de acolo ![]() ![]() Madalina, mami de Sonia si bebe Julia |
Multumesc ca m-ai luminat...ca eu am citit doar "one drop"...dar, cu toate astea bebe nu mai are colici...
Hmmmm...imi da de gandit!!!Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
dana81 spune:

Ajutati o disperata...
1. O mangaiam pe CLARA pe gat cat dormea si am gasit sub ureche o galma cam de marimea unui bob de mazare, am incremenit...stiti ceva despre ganglionii astia?Am ctit pe google cate ceva, maine merg la DR. dar pana maine..mor daca nu ma linistesc
2. Cat tin lohiile si au cumva vreun miros aparte spre sfarsite? Ca mie imi e tare ca am facut vreo infectie ceva, nu-mi place mirosul deloc, oare ce simptome ar tb sa mai am daca ar fi infectie?
Ma duc sa citesc din urma...am sa o iau RAZNAAAAA

SUN, iubita, multumim de complimente...azi scoatem gipsul si facem in sfarsit baita la balioara, si maine asteptam sa ne spuna d-na dr ortoped ca suntem in regula, pupici!!!
Pt fetele care -si crestineaza copii in weekend, [red]sa aveti vreme frumoasa, copii linistiti, si distractie maxima[/b]
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dr_anca spune:
Maitreyi te-am vazut in parc martea trecuta stateai si dadeai bibe Alexandrei
. Eu martea seara ma plimb prin parcul din Copou si chiar ma uit ca asa mici nu prea vad desi bebeica ta e mai mare ca a mea. Chiar m-am uitat la pozele de la semanatura si ma gandeam ca esti genul meu, adica eu vreau sa plec cu fata la Sinaia cand are 2 luni si toata lumea ca ce mica... etc. Bravo tie! Eu pana acum am scos-o min 2 ore pe zi si chiar si prin supermarket dar ma avant si intr-o mini excursie la munte pana la urma.
Am o singura nelamurire sa fac vaccinul Infarix Hexa inainte sau dupa ce plec la Sinaia? Ca atunci face exact 2 luni.
La mine e mamitza in vizita de la Bc si pot sta in voie pe forum.
La multe lunite bebeilor care se serbeaza azi.
VA pup!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
AndreeaOr spune:
suntem tare agitati de vreo 2 zile, plangem mereu, gemem in somn, ...si avem si niste bubite pe fatuca si frunte. azi avem 4 saptamani, iar duminica in 7 avem o luna si atunci ne crestinam si noi....
am fost ieri la medic, in 3 sapt de cand suntem acasa am crescut 4 cm si 1300gr. acum avem 4500gr si 57 cm...uraaaaaaaaaaaaaaa
Deci desi ma temeam eu ca nu e sunficient lapticu desi curgeau la greu...
aud ca infacolul funct dar mai greu de gasit... Fetele cu Gripe Water cum e? e ok, da rezultate? Noi folosim sab dar... si oricum ni se termina acum sticluta
Andreea, mami de
Antonio Matei, 4 saptamani