Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Pinacolada, pup micul gradinarit . Imi pare rau de faza cu izolarea pt ca a tusit putin. Sper sa gasesti rapid o solutie viabila.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Adimercedes, sa stii ca Miruna se strica la stomac la fiecare viroza. Invariabil, chiar si acum, mare fiind. Cu Vlad inca n-am avut probleme de genul asta, dar, dupa cum vezi, e mai mult decat posibil ca diareea sa fie tot de la viroza. Multumim pentru gandurile bune.

Ana, . Multumesc de detalii.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am zis si carnita, Adi:)))
vreau reteta de pasta cu vita, cum nu? eu sunt varzaaa....la bucatarit.

Rox
despre focuri, pai la ce e la mine acasa.......jalea de pe lume.....cum sa nu pun si eu mana.
Dar o mai chem odata vineri, pregatire pt party-ul de sambata, si atunci chiar vreau eventual sa m,a aranjez sa plec de-acasa:)))
Sim a citit programul de la NY cred, de ascultat deocamdata nu e unde....poate doar pe mail, dar va asigur ca nu o lucrare potrivita pt mamici obiste, ingrijorate, triste ca-s copii la gradi, sau prea munctoare pe la servici

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pinacolada, ce spui tu acolo mi se pare strigator la cer. Cum sa izolezi copilul?!? Petrecere frumoasa sambata

Sim, tu esti curajoasa si tare ca stai acasa. Eu in prima zi de gradi a Mirunei am dat tarcoale gradinitei(efectiv tarcoale). Am mai stat pe la birou pe la Mihai (care era la o strada distanta), dar nici acolo n-am avut stare. mamica curajoasa.

Rox, si eu speram ca al doilea copil va fi mai linistit, dar s-au spulberat toate sperantele... Cred ca Vlad e de doua ori mai atomic decat Miruna, asa ca am incurcat-o

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

vreau reteta de pasta cu vita,

si io' pls.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina, felicitari. Pai nu-i lauda degeaba, ca-i munca multa acolo, stiu eu... Felicitari! Asteptam recenziile de dupa 11 noiembrie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Adimercedes, sa stii ca usoara diaree apare si la eruptia dentara, probabil de la salivatia in exces. Lipsa poftei de mancare e si mai complicata, pot fi dintii, refacerea dupa viroza sau chiar o problema cu stomacelul. Sa stii ca Bubu refuza biberoanele, e un chin de ceva timp. Mai nou nici dimineata si nici seara nu mai bea mai mult de 150 ml. Restul meselor mananca normal si ar mai vrea. Cred ca e legat de gustul laptelui, ma gandeam sa il schimb si pe asta. 10 kg e foarte bine. Alex avea la un an 9 kg si 79 de cm. Si ai vazut cum este acum, zic eu chiar foarte bine. Nici la voi nu cred sa fie vreo problema cu calciul.

Rox, la noi nu a fost f usoara diareea aia, a fost cred ca si balonata. Poate si de la ceva ce a mancat. Azi a trait doar cu niste rontaieli, refuza sa ii dau eu cu lingurita, musai sa isi bage ea in gura, deci...

150ml de formula, eeheeeiii, e un vis frumos. La noi cred ca cel mai mult a fost in jur de 20-25ml. Initial incepusem cu ceva organiz, pe baza de lapte de vaca. Nu am avut succes cu ala, asa ca am trecut la ceva pe baza de lapte de capra, pe considerentul ca mananca cu placere grisul cu lapte de capra. Dar am gustat si eu formula si e fff dulce. Or ca produse lactate Lisa mamanca branza, azi si iaurt si lapte batut, deci clar nici o urma de dulce! Dar ii mai ofer. Si o las pe ea sa aleaga daca il bea. De cele mai multe ori il gusta de cateva ori si apoi impinge cana (e www.learningcurve.com/product/detail/Y1193" target="_blank">cana cu cioc). Nu a interesat-o biberon. I-am dat si din cana normala, dar tot numai a gustat. O sa incerc sa ii fac intr-o dimineata formula cu cereale de-a ei, da vedem daca am succes. Desi cam greu cu lingurita...

Rox, nu e relevant sa comparam copiii intre ei, care e mai gras/slab etc. Important e sa fie pe aceeasi curba de crestere si sa fie o crestere constanta. Altfel pot aparea probleme. Si Lisa e, asa ca incerc sa nu ma ingrijorez (prea tare ). Are o personalitate f puternica si daca nu vrea ceva, atunci nu vrea si gata! Si eu nu am ce face... Dar nici nu o fortez. Organismul ei stie mai bine.

Si Alex e superok .

Lisa

Mergi la inceput

Noi am fost astazi la vaccin. I-am facut Infanrix-ul. L-am lasat acasa cu mama. Pana acum n-a facut febra, sper sa nici nu faca.

Gata, am fugit inapoi la treaba ca m-am lungit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bine ai revenit Dna Carpatina! Ce frumos ai fost condusa la aeroport si ce s-a animat forumul din pricina dumitale. Ma tzin de mult sa te zgandar ca-ti vine dorul iute de Ro cu asa prietene pe aici.

Nana ma rog si sper ca veti scapa odata pt totdeauna de spasmele alea nen. Multa putere.

Noi am fost duminica la o nunta, am inceput de lunea cu oboseala si motzocuri din partea lui fimiu. NU mai manaca neam. Traieste cu putzina tzitzi si in rest 2-3 biberoane. Daca vede biberonul efectiv urla ca-l vrea. E umflat rau in guritza.
Naoptea parca e zombi, suge biberonul cu mare sarg, chiar daca ii dau apa/ceai/lapte.

Eu m-am lamurit, la el e nevoia de supt(ok, si foame in ultimele zile.) Pe Suzi a parasit-o deja, s-a prins ca nu curge nik. Of, of, nu mai zic, ca de dormit doarme si mai rau. In consecinta noaptea legan gupu' si pregatesc biberoane. Am ajuns mai rau decat cu tzitza.
Deja seara la tzitza ma impinge rau si tb sa insist, se ridica de n-spe ori si il pun la loc la san.

La multi ani papanash2ilo

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alinush...imi pare f f rau.
uite ce-as face eu.
s trage aer in piept, as ruga un weekend sa se ocupe sotul de teo primele ore ale diminetii iar eu mi-as lua program de voie.
Intre timp, as suprima TOATE substitutele de san si mi-as recapata legatura initiala cu copilul.
voi va obositi inutil acolo. Se creeaza frustari degeaba.
Dupa cca o luna de zile in care i-as da sa suga cat si cum vrea, as incepe sa ma gandesc si la persoana mea.
ea adevrat ca o mama fericita inseamna si copil fericit.
dar dpdv moral, o mama fericita e aceea care a pus pe primul plan copilul.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput