Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Trebuie sa ma ocup personal de toate petele de pe rufele din vacanta

ti-ai ascutit foarfeca?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pinooo...900 ron pentru un program de juma' de zi????? Pai la banii astia nu gasesti bona? Sau vrei musai la gradinita ca sa "socializeze"?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pinacolada, saracu copil. Chiar ca exagerati aia. Si la Sofia la gradi ii primesc raciti si as vrea eu sa-i izoleze, dar ce=au facut la voi chiar ca pare aiurea.

Sim, va tin pumnii sa fi bine. Merge la program lung sau scurt? din experienta mea, mai bine le merge la program scurt la inceput celor mici. Se imbolnavesc mult mai putin.

carpatina, am consumat 500 de ml de Vanish:-))))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mah.. esti bolnava de Stefanita!

Acu' pe bune, mi s-a strans sufletul cand am citit...

=====================

Probabil ca sunt , dar ce sa fac? E si el mic si ma tot gandesc daca se descurca acolo. Si parca vad ca ma duc sa il iau si el e bine mersi ranjind. Uite asa isi ia puiul mic zborul usurel, usurel.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Gabitz, e la program lung, adica 8-18. Ma duc mai repede doar daca ma suna ca plange sau nu se descurca educatoarele cu el. Mai am de asteptat 4 ore.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sabinelu, programul scurt nu se pupa cu serviciul meu Sper sa fie suficient de rezistent la boli si sa scape cat mai usor. Na, ca am mancat si o juma de cioco tot rozandu-mi unghiile prin casa.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Vladi Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si fericit!

Gabriel Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

OOof, Sim. Pupa=-l si din partea mea cand te duci sa-l iei.

_

sa ma laud nitel si io.

http://www.icrny.org/114-Under_30Young_Musicians_at_Merkin_Hall.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Adimercedes, multa sanatate Lisei. Sa stii ca uneori virozele respiratorii au si o forma digestiva usoara. Am mai patit la Alex. Sau secretiile pe care le-au avut s-au scurs si acum ies prin kki.

Rox, multumesc. Cred ca suntem bine acum. Ies si incisivii laterali sus si e mai maraita zilele astea, dar cred ca de viroza am scapat, ca azi a fost mai ok partea digestiva. Doar ca iar nu prea mananca ea cum trebuie, cred ca de la dinti. Dar, desi nu mi-a acceptat nici formula de capra cu mare entuziasm, gusta de cateva ori si gata, a papat azi cu mine iaurt simplu, de la frigider, a baut lapte batut direct din cutie , deci tot e ok cu calciul. Plus ca am cantarit-o ieri si are aprox. 10kg. Am notat si in caietul ei, pe grila de acolo si cu ocazia asta am vazut ca se mentine in jurul aceleiasi linii de cateva luni.

Am vazut pozele de la petrecerea lui Bubu - un scump si un baietel dulce de tot. Atomica superba, ca intotdeauna. Pup prichindeii nazdravani .

M-am amuzat de faza cu colega ta. Mai bine ca nu s-a prins .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Il pup, Sabina. Felicitari pentru realizari, am citit io pe acolo. Putem sa si ascultam undeva?

Eu ma duc sa umblu putin lelea pe afara ca sa mai treaca timpul. Cred ca fac o vizita la Miniblu sa iau sosete antiderapante pentru Stefan sa i le dau la gradi pentru ca nu cred ca sta incaltat cu papuceii pe care i-am dus.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput