Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Neata tuturor. Imi tot propun sa postez de ceva timp dar pe langa o intalnire planificata cu o prietena pe care nu am vazut-o demult m-a pocnit si o chestie urgenta de munca. Oricum va pot confirma ca pupincuristii nu s-au recunoscut. ![]()
Sabina, nu ti-am mai raspuns ieri ca am vorbisem deja la telefon. Nu sunt nici eu prea sigura ca Gheo are rahitism, nici eu nu i-am dat lui Bubu vigantolul si nu mi s-a zis asa ceva pana acum. Dar cred ca e bine sa il dai de acum incolo. Sper ca sunteti bine.
Papanash, nici nu stiu despre ce reclama vorbesti ca la mine nu apare, dar te asigur ca nu e Bubu meu decat daca l-au pozat pe ascuns cand nu eram eu acasa.
Pe mine m-a impresionat tare cum venea el cu telefonul. Ma rog, mobil, ca noi "stabil" nu avem. Ala era bucuria atomicei cand era mica.
Ana, tocmai ce ziceam, noi fix nu avem. Dar si Bubu ar fi in stare sa il tarasca. Alex nu prea se bucura de gradi, dar si ea pare cam plictisita. Cred ca o sa ii prinda bine. Si o sa ii pun inot 2 seri pe saptamana si 2 seri de dans si aerobic. Sper sa isi consume energia asa. Norocul meu este ca numai ea este argint viu, Bubu e linistit. Vaai ce draguti erati deasupra tortului!
Mariana, crezi ca de la pufuleti este? Puteau justifica si alergia?
Papanash, cred ca era vorba despre Confesiunile unei neveste lenese. Nu mai stiu exact. O aveam de la colega mea insa i-am ratacit-o. 
Sabina, Alex e neagra neagra de la soare. Si de la bazin si de la mare. Nici nu mi-am pus problema ca ar fi nesanatos. O dau cu crema si gata. Bubu s-a bronzat numai pe picioare ca nu l-am dat si cand ieseam la plimbarica. Iar legat de cioco, cred ca ar fi foarte bine sa nu iti mai dea decat sa te plangi mereu ca nu slabesti. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Adimercedes, multa sanatate Lisei. Sa stii ca uneori virozele respiratorii au si o forma digestiva usoara. Am mai patit la Alex. Sau secretiile pe care le-au avut s-au scurs si acum ies prin kki.
Sim, mi s-a rupt sufletul cand ai zis de casa pustie. Dar ma bucur ca baiatul a fost bine. Sper sa ne dai vesti bune cand il iei.
Yaia,
mai bine sa fie baiatul cu picioarele pe pamant!
Pinacolada, ma surprinde sa aud asa ceva. Excesiva precautia asta si absolut nejustificata izolarea. La noi la gradi as vrea eu sa fie mai precauti, behaie ca magarusii prin vestiar si toti isi trag nasucurile, inclusiv fie-mea. Imi pare rau ca e asa. Trebuie lamurite lucrurile cu ei si eventual poti schimba gradinita.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Vladimir
Gabriel 
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si voinici!
mamicilor, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
Rox ,
Poze
Pinacolada spune:
Yaia, Roxana- da, cred ca asa voi face.....!
Sim- bravo, sper sa fie ok si fara pb! multa putere sa treci de ziua de azi, de maine poate va fi mai usor!
Sabina spune:
'neata!
o am pe tanti la curatenie, asa ca sunt in focuri. Trebuie sa ma ocup personal de toate petele de pe rufele din vacanta![]()
deocamdata vreau sa-i spun si eu Lisei sanatate, si sa confirm ca virozele respiratorii dau si scaune mai proaste.
La Gh chiar a inceput viroza cu mucisori, apoi s-a deplasat digestiv.
Rox, da, eu n-am voie cioco, , da Cristisoru lu Cecilia doarme noaptea mai bine, deci de ce sa n-aiba voie tzatza ziua? eu daca as fi slaba as avea voie cioco ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Vladimir
Gabriel 
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si frumosi!
mamicilor, sa va traiasca puii si sa va aduca numai bucurie!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Sa mai spun ca mi se pare pustie casa fara el? Parca tot astept sa ma strige de pe undeva |
Mah.. esti bolnava de Stefanita!
Acu' pe bune, mi s-a strans sufletul cand am citit...

=====================
carpatina spune:
Haoleu... mi s-a strans sufletul si mai si cand am citit mesajul Pineicolada... Cum izolat? Adica singur intr-o camera? Statea cineva cu el?
=====================
gabitz78 spune:
la multi ani gabriel si vladimir!sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!
sim - cand il iei????
pinacolada - wow...pai eu schimbam gradinita INSTANT!nasoala faza...un
sa treaca supararea.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/