Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mamici de bebelusi dintosi... ii spalati pe dinti?

yaia si adimercedes nu sariti .. stiu de discutia voastra referitoare la pasta de dinti.. da' nu-mi amintesc daca actiunea se si produce.. sau e doar un plan

Se producea fara pasta de dinti. Dar il spalam doar cu degetarul de silicon. Cu periuta se mai freca singur. Dar de vreo cateva zile a inceput sa traga cu dintii de peri si sa-i manance, asa ca nu i-am mai dat periuta.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Chiar ma gandeam ca nu i-am pus baiatului o racheta pe tava si i-am taiat sansa de a se face cosmonaut.

Pai mai bine. Ca rusii astia o iau pe de laturi si cine stie pe ce planeta ajunge Bubu tau si nu se mai poate intoarce. Mai bine sa se faca astronaut!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sim - suer....dar mai vorbim peste o saptamana.nu vreau sa te descurajez....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salute!
revenim cu vesti...
azi a fost prima zi la gradi pt luca....la gradinita VISE!
l-am dus, totul a decurs normal , am plecat, nu ajung acasa si suna de la gradi sa-mi spuna sa vin sa-l iau....pt ca tuseste!!!!!
copilul a tusit ieri de vreo 2 ori. dar nu avea absolut nimic, ca doar nu eram nebuna sa-l duc bolnav si-n prima zi!!!!!!!!!!!!!!!!
ma rog, ii explic ca copilul nu are nimic, ca am fost cu el la dr si a spus ca nu are absolut nimi, dar raspunsul a venit prompt: veniti sa-l luati!
am uitat sa spun ca pretul e de 900 Ron pe luna pana la ora 13:30, iar daca lipseste mai putin de 2 saptamani se plateste integral taxa!
cert e ca m-am dus sa-mi iau copilul dupa 30 de minute de stat la gradi:)))))unde credeti ca l-am gasit? izolat!!!!de parca avea ciuma!
eu inteleg ca sunt precauti, dar chiar asa..........pt ca a tusit de 2 ori??????????
plus ca avea toate analizele pe care le-au cerut, nu stiu ce sa zic! el e mai sensibil, ce naiba fac, daca la prima tuse mi-l dau acasa? o sa stea acasa si o sa dau si bani la gradi, super tare!
sunt atat de suparata!!!!!!!!!!nici nu mi-au zis ca nu a mancat, asa cum mi-a zis ca a tusit putea\ sa-mi spuna si ca nu a mancat!ma rog!
citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

slippers- "la multi ani!!!!" sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi!
superpa poza, iar sarbatoritul e de-a dreptul fascinat de tort, de lumanari.....
si noi ne pregatim de sarbatorirea primului an de viata acum sambata!

Mergi la inceput

Sim- inteleg ca si la voi a fost prima zi la gradi!!! la voi cum a fost?
la ce gradi l-ai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Vladimir Constantin! de mami Aniast72

La multi ani Gabriel Alexandru! de mami adrianaolimpia

sa cresteti mari, sa fiti sanatosi,norocosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Sim, adaptare rapida la gradinita. Dar sa stii ca prima saptamana e ok, abia in a doua isi da seama ca il lasi zilnic si ar putea sa planga.
Tudor acum s-a obisnuit, plange pana ies din clasa si atat (5, maxim 10 secunde, ca ma misc repede! )

Pinacolada, pai tu lasi educatoarele sa faca ce vor ele? Pai le mananc pentru puiul meu! Cum sa-l tina izolat? Si din prima zi! Vai de mamele lor!

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI fericiti
Gabriel Alexandru de mami adrianaolimpia
Vladimir Constantin de mami Aniast72!

Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti cuminti, destepti si veseli toata viata!

PS Vladi, tie sa-ti aduca barza un surior sau o fratioara, asa, cadou de 1 an! Tinem pumnii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pinacolada, e la Baby Acorn. Deocamdata nu m-au sunat, asa ca merg pe principiul 'no news is good news' . Oricum eu ma perpelesc pe acasa, nu imi tihneste nimic.

Gabitz Ma astept si eu la reactii saptamana viitoare.

Yaia, sper totusi sa se acomodeze repede.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput