Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
de regula pupincuristii nu se recunosc.

Daca-i asa, cred ca acum se framnata sa afle cine i-a furat locul in inima sefului

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Macar eu ies din discutie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Isabeluta, bine ati revenit.

Mariana, asa la prima impresie pare a fi o alergie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Devylla, ai o fetita superba, iar tu arati absolut bestial. Frumoasa petrecerea, pare sa fi fost reusita.
Rox, ce baietel mare pare Bubu tuns. E un scump si tu ai fost la inaltime, sunt mandra de tine.
Ana, sunt alaturi de tine in povestea asta cu tatal tau, stii tu. Va fi bine, bucura-te ca se poate opera, e lucrul cel mai important. Maine incerc sa pun si eu poze.
Sabina, multa sanatate copilasilor.
Sim, a inceput Stefan gradi?
Carpatina, ai un umor...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, eu zic ca si Brad Pitt ar arata bine chel.

Brad Pitt ar arata bine si fara cap!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

unde nu-i cap, vai de picioare !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat sa-i spun lui Stean sa fie cuminte maine la gradinita(sper ca am retinut bine), sa faca impresie buna(nu ca nu ar fi el un baietel cuminte), ca deh e prima zi....Sim imi inchipui ce emotii ai, abia astept sa ne povestesti cum a fost prima zi, sincer parca am eu emotii.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mariana, Papanash are dreptate. N-are cum sa fie alergie de la conserva de acum cateva zile. Aia iesea in catreva ore. Pe de alta parte, cam toate contagioasele au si alte simptome in afara de eruptii. Sa nu fie alergie la altceva, gen cosmetice, vreo hainutza sau jucarie noua sau cine stie ce altceva.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, multumesc mult . Ideea e ca sunt un pic speriata si derutata pentru ca timp de vreo doua saptamani ni s-au dat sperante ca s-ar putea rezolva laparoscopic, iar astazi i s-a spus ca nici o sansa de laparoscopie. Este nevoie de interventie clasica, iar complicatiile care pot sa apara sunt considerabil mai multe.

Sim, tinem pumnii maine pentru Stefan la gradi. Of, ai baiat mare...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Scrisesem un mesaj lung si mi-a crapat IE , nu o mai iau de la capat. Rezumat ar fi cam asa: am vazut toate pozele si mi-au placut mult.

Rox, parca e alt Bubu, dar e frumos foc si tuns.

Carpatina, si la noi e la fel cu sapcile, nu stau mai mult de juma de minut pe capul lui Stefan.

Gabriela, bine ai revenit! pentru Sara cea cocheta.

Ricea, multa sanatate!

Ana, chestia aia era un balansoar (oare asa ii zice?).

Multumesc celor care s-au gandit la noi si ne-au urat succes pentru maine. In seara asta i-am pregatit rucsacelul pentru gradi, ma apucase emotiile. Va mai povestesc maine ce si cum, vreau sa ma bag la nani pentru ca trebuie sa ma trezesc devreme. Noapte buna!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bunaaaa.
Iaca sunt acasa. Am citit ceva din urma, da nu tot, asa ca scriu despre noi si mai zic.

Suntem mai binisor. Vineri Gh a vomitat, apoi diaree. Pana ieri la ora 18, cam 7 scaune pe zi, lichide. Apoi azi seara unu mai cremos, da inca nu f ok.
Regim, cate-o smecta, multa tzatza.
Sofia si cu mine am vomitat duminica noapte si cu asta basta. O zi am fost faultate(luni), acu suntem bine, eu inca groghi de la nesomn insa, baiatu meu fomist a vrut f des la tzatza.

Am fost la docotr azi, la palicari, e absolut minunata!
I-a cercetat pe amandoi atat de atenta, de buna, de afectuoasa fata de ei, fara a fi in vreun fel prea insistenta. Pana si pe donsoara a facut-o sa coopereze.
Concluziile ei sunt ca ambii copii sunt bine, Sofia aproape perfecta, Gheorghe insa e rahitic.....
E adevarat ca slabit acuma cu enetroviroza, are abia 8.4 kg, in conditiile in care el avea 7 kile la 4 luni si e f f mancacios. Insa eu am neglijat vitamin aD. Cu buna stiinta. Si iata ca am dat-o in bara. Ma simt extrem de vinovata, si acuma trebuie sa-mi indop copilu si cu calciu , ca sa se corecteze.Ne-a dat si fier.
Ce vreau sa spun, nu la toti lipsa vitaminei D e fara riscuri. Trebuie f bine calculate avantajele si dezavantajele. Eu am gresit de data asta. Lui chiar ii trebuia.
Se poate corecta din fericire, sper sa-l duc si la inot , sa ma ocup de problema asta indeaproape. dar puteam sa nu fim aici....
arata absolut jigarit, e mai inaltut decat sorsa la aceeasi varsta, are cca 74 de cm, ea doar 69 avea. Ce sa zic, clar e dupa boala, o sa-si revina.

Insa sunt consternata de chestia cu manacatul si cresterea minuscula in greutate, practic, cca 1.5 kile in 8 luni. Asta e, am facut bebe ulotrafin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sim, tinem pumnii pentru gradi. Stefan cel scumpic, sa fie curajos si cumintel. Iar Bubu sa stii ca e tare diferit tuns, dar tot mor dupa el.

Tomasa, nu doar pare mare Bubu, chiar este.

Sa va povestesc ce haios a fost asta seara. A inceput sa mearga repede cu spatele de-a busilea, am ras de m-am prapadit. Si cum radeam eu asa, am vazut ca se juca amuzat cu ceva. Era o viespe vie! Am crezut ca mor, nu stiam cum sa o iau mai repede de acolo sa nu il intepe. Dar cred ca era deja pe moarte biata de ea.

Apoi ne-am jucat cu telefonul lui de jucarie si il pun la ureche si ma fac ca vorbesc la el ca sa se joace si Bubu cu el, sa nu il mai ia pe al meu. L-a amuzat copios situatia. Peste 5 min s-a cocotat pe canapea, a luat mobilul meu si mi l-a pus la ureche. Am ramas fara cuvinte. A repetat gestul de cateva ori asa ca nu a fost doar o impresie. Baiatul a priceput care e treaba cu telefonul asta.

Acum va las ca sunt cam obosita. Si oricum mi-am luat o carte draguta pe care voiam sa o citesc in seara aceasta. Pupici si noapte buna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput