Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ramonaiani, intradevar minunate buchetele. La fel le fac si eu. Am prins drag de arnjamentele florale de la japonezi. Si ei folosesc conuri, mere rosii, scoarta de copac si alte ornamente dragalase. Nu gasesc acum pozle cu buchete de acolo dar iata un link: http://eshop.aoyamaflowermarket.com/index.html |
Foarte frumoase
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Erina spune:
Noi avem 5 dinti si altul care da sa erupa. Daria roade periuta de dinti dupa masa. Am incercat sa o spal supa metoda recomandata. Adica ea cu capul in poala mea si eu sa ii perii dintii dar se foieste, prinde cu dintii de perie si ride asa ca eficienta cred ca e de 10 %.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Ramonaiani, eu am facut cursuri de ikebana dar nu aplic nimic in aranjamentele pe care le fac.
Imi e dor de Germania. Vom merge in decembrie la petrecerea de Anul Nou de la firma sotului. In jur de 12 inuarie sunt ceva reduceri? nu imi mai amintesc exact perioadele...
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
isabeluta spune:
![]()
Buna 

Tuturor boboceilor si bobocitelor!!!!

Multi ani si multe nazdravanii sa pregatiti, sa cresteti mari si sanatosi!!!!!
Am venit si noi din concedii si vacante, dar cum am intrat direct in paine la job...nici sa respir nu am reusit.
A fost supeeeer-fain. Am vizitat o gramada, bebe a fost un cumintel si jumatate, a dormit chiar mai bine decat acasa, pe avion nu a plans deloc (chiar a frant cateva inimioare
). Asta ar fi rezumatul vacantei...sper sa reusesc sa prestez si cateva poze...
Mi-e necaz tare ca nu reusesc sa citesc din urma...doar franturi: ikebana, Brad Pitt...poze nu am reusit sa vad deloc...off, off. Vad eu cum fac ca tare imi lipsiti!

Astia toti bubulicilor sarbatoriti si ma iertati daca nu dau nume, dar sunt restanta tare la urari. Merit repetentia...
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
ramonaiani spune:
Se pare ca avem o problema
.
I-au iesit Elizei pe tot corpul niste bubitze rosii - ca o spuzeala. Arata cam ca cele aparute de la caldura, dar nu sunt iesite in relief, astea sunt doar pete. Am remarcat asta intai dupa urechi, si apoi am dezbracat-o...
Aveti idee ce poate fi? (maine avem un curs cu alti copii si daca e ceva contagios, mai bine nu ne ducem ...)
slippers76 spune:
Mariana, mai are si alte simptome? Febra, inapetenta, ochi aposi? Se scarpina? Sa nu fie vreo alergie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Isabelutza, bine atirevenit. Abia astept pozele cu Vladutz si cu voi in preumblari.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Mariana, mai are si alte simptome? Febra, inapetenta, ochi aposi? Se scarpina? Sa nu fie vreo alergie. |
N-are deloc alte simptome: e vesela, alearga prin toata casa ...
I-m dat zilele trecute ceva dintr-o conserva. Cred ca de la aia e.
Multam mult Ana
papanash spune:
Ramonaiani, mie mi-a zis pediatra ca digestia se face rapid, in cateva ore se goleste complet stomacul lor, nu poate fi de la ce i-ai dat acum cateva zile. Parerea mea.
Si tot parerea mea este ca e totde la ce a mancat, daca era ceva contagios gen rubeola,rujeola, erau altfek bubitele si reactiona altfel. Tu nu ai acolo un nr. de urgenta unde sa spui simptome si sa-ti dea un prim sfat ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
doamnelor m-ati amuzat rau cu capul lui Brad Pitt asta.
Carpatina,
cred ca ar trebui sa ma bucur mai mult de momentele frumoase, cu siguranta ziua lui Bubu a fost un moment fericit.
Yaia, sa fie sanatos baiatul si sa devina ce isi doreste daca asa ar face lucrurile cu placere. E un obicei haios si cam atat. Chiar ma gandeam ca nu i-am pus baiatului o racheta pe tava si i-am taiat sansa de a se face cosmonaut. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/