Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, bin ati revenit. Ma bucur ca sunteti mai bine. Pe mine sincer ma uimeste chestia asta cu rahitismul, asa dintr-o data. I-a pus clar diagnosticul sau e doar asa, o parere, dat fiind ca-i slabutz, mai ales dupa boala? Am un vecin, "amicul" lui Vlad, care la un an si 9 luni are 9 kg jumatate. Mananca si nu prea, e subtirel si firav, a fost diagnosticat gresit de vreo trei pediatri cu rahitism, dar bietul copil n-are asa ceva. A umblat cu el pe la toti pediarii din Bucuresti si chiar prin strainatate cu el. Asta ii e "soiul", dar copilul chiar n-are nimic. Va pup si sunt convinsa ca va puneti voi pe picioare

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilico, mi-a zis d-na doctor alaptare pana la 2 ani si cat mai mult dupa varsta asta
nu mai stiu care e exact treaba la voi, dar eu spun ca daca nu te mai terorizeaza aasa rau noaptea ar fi pacat sa-l intarci.
da-i si seara la culcare, in loc de bibe, pastreaza bibele pe la ora 18 mai bine.
uite ce bine ne-a prins noua tzatza la viroza asta pacatoasa. daca nu sugea, cred ca slabae mai mult de 2, 3 sute de grame....plus se deshidrata.

Ana, va tin pumnii!! santate si ma rog pentru voi. O sa fie bine!

Sim, maine merge Stefan la gradi? valeeeeu. ma ia cu transpiratii reci. va pup tare, tare, tare!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

a pipait extrem de atenta coastele, si toate incheieturile. Coastele sunt cu "bobite", le simteam si eu. Incheieturile manutelor sunt un pic ingrosate.
Acu, m-am cam alarmat eu, dar se pare ca e vorba de ceva recent si perfect corectabil, asta se simte la incheieturile manutelor (ca e recent), mi-a zis verbal si mi-a scris si pe foaie, dar sa mor daca tin minte cum se numeste chestia aia de la poigne. Si scrisul...cam greu:)), e de doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, in partea dreapta a ecranului apare o reclama la o crema pt. bebe si e o mamica cu un pusti in brate care seamana f. bine cu Bubu al tau, el e ?

Sabina , multa sanatate si mai detaliaza un pic cu vitamina d, nici eu nu i-am mai dat din primavara vigantol si nici altceva. pediatra nu mi-a zis nimic, la ultima cantarire avea 12 kg dar nu l-am masurat de mult, nu e gras, n-are pic de burta sau sunculite. m-ai bagat un pic in ceata cu vitaminele si fierul.

Devilla, m-ai lasat fara cuvinte cu pozele alea superbe, pupam dulcea Erika ca tare frumoasa si isteata este.

Sim, inca o data bafta maxima maine, asteptam cu nerabdare detalii.

Rox, asa si Ghighi pune telefonul la ureche, si mobilul si stabilul ( vorba reclamei) . mai nou il pun pe melodii si danseaza de zor cu el in mana si ii place sa le schimbe singur ( melodiile), apasa pe taste si cand nu mai canta mi-l da mie in mana sa-l 'repar'.

Carpatino, cum mai e la munca, tot oki in oki cu colegul ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc mult de sfaturi si idei.
De ieri de dimineata are diaree. Si azi toata ziua tot asa. O culoare galbena, am tras concluzia ca e de la pufuletzi .

Papanash, m-am uitat in lista cu telefoane. Nu am gasit decat urgenta 112 si linia de urgenta pt otraviri . A adormit normal - n-are febra, nu vomita ... Sa vedem maine cum va fi.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

papansh, pai compari 12 kile cu 8 kile?:)))
am zis mai sus cum l-a diagnosticat, vitamina D si calciu se dau ca sa repare buba, iar fier ca e albicios de tot. Insa nu-i dau fier pana nu-l intep, si-asa nu are voie de-acuma nici fier nici calciu, pana nu e cateva zile cu burtica perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, lectura placuta si pupam Bubu vorbaretz. Si la noi telefoanele sunt la mare cautare. Mai nou i-a picat cu tronc fixul, pe care trebuie sa-l scot din priza. une receptorul la ureche, zice aoooo si il trage dupa el prin casa ca pe o masinutza, cu receptorul la ureche. La faza cu viespea nu pot sa spun decat auch...

Sabina, atunci tinem pumnii sa se repare repede problema. Ai grija cu fierul.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Stefan, Eliza iti ureaza distractie placuta maine la gradinita. Sa nu plangi dupa mami, sa te joci cu multe jucarii noi si sa iti faci multi prieteni.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

papansh, pai compari 12 kile cu 8 kile?:)))
am zis mai sus cum l-a diagnosticat, vitamina D si calciu se dau ca sa repare buba, iar fier ca e albicios de tot. Insa nu-i dau fier pana nu-l intep, si-asa nu are voie de-acuma nici fier nici calciu, pana nu e cateva zile cu burtica perfecta.

acuma ce sa zic, mie mi se pare mult 12 kg la cum arata, poate-i defect cantarul,na. dar cum e Ghe albicios, n-ati fost la mare ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Roxana, cum viespe? mama Doamneeee.

Gh imi pune si el telefonu la ureche, imi da sa mananc si ma piaptana Nu spun ca vrea si sofia aceeasi faza in momentele alea, asa ca ies cam jumulita:)))
Ana, ce mai face Miru?

Mergi la inceput