Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 13
slippers76 spune:
Mariana, cel mai probabil e ce spui tu, cu pufuletii. Oricum, e de urmarit. La noi ultima data cand s-a umplut de bubitze a fost viroza eruptiva.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ramonaiani spune:
Sabina imi pare rau sa aud de problemele voastre. Bine macar ca s-a pus diagnosticul devreme, si totul se poate reface / recupera in timp. Sanatate multa 
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
cecilia L spune:
Sabina, cu parere de rau tebuie sa-ti spun ca baiatul meu este ca si intarcat ,de cand am scos mesele de tatzi noaptea, s-au mai bine zis le-am redus la 2...usor usor a inceput sa inteleaga ca nu mai este noaptea si nu mai cauta nici seara, pana acu vreo cateva zile ii mai dadeam noaptea cat sa se goleasca sanii, dar acum nici macar nu se mai intaresc, semn ca productia mea de lapte s-a terminat, asa ca doar se mai alinta noaptea, dar cred ca o sa terminam si cu alintatul,ziua nu mai cauta....mint cauta si chiar plange daca ma vede dezbracata sau cu un decolteu mai adanc.....la manastire cu mine.....de fapt nu mai am in decolteu decat o umbra de tatziiiiiiii.........hihi
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare
papanash spune:
Rox, mi-am adus aminte ca recomandai o carte nu mai stiu cum cu neveste lenese, vrei sa mai repeti titlul si autorul, poate invat sa-l fentez pe-al meu la calcat camasi in dungi cu maneca pe bie, ca nu m-a lasat inima sa le colorez din greseala la spalat ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
pai pe Gh nu l-am tinut in soare decat strict cand inota cu colacul sau cel smecher de la Mothercare
Si atunci dat cu crema.
Anul asta e primul cand Sofia e bronzata, eu nu-s prietena cu soarele deloc....mai precis cu expunerea copiilor sub 3, 4 ani. Sub umbrela da, nicio problmea.
Plus ca Gh e f alb roz de la nastere, Culcer cand l-a vazut primu lucru a zis: vaaaai, ce alb si fin e ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Sabina, Miru asteapta cu maaaare interes inceperea gradinitei. E turbata de plictiseala, drept pentru care ne turbeaza si pe noi. Nush' ce-o sa fac dupa ce pleaca ai mei, ca sunt amandoi ca argintul viu.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Sabina spune:
pai Ceci, daca-ti spun ca eu n-am avit DELOC sani umflati la Gh si totusi lapte f mult, ma crezi ca nu umflatura iti da masura laptelui din tzitzi? si de ce nu-i mai dai ziua deloc? eu zic sa=i dai o sg masa de san ziua, n-are ce sa-i strice.
ma rog, eu credeam ca la voi ideea e sa il faci sa doarma noaptea, nu sa-l intarci
Si odata rezolvata cat de cat faza cu dormitu, nu mai vedeam rostu intarcarii. Da-i un tel lui palicari, ca zice mai bine ca mine . Eu cand aud de bebei intarcati fortat ma cam ambalez si nu pot fi obiectiva. Imi tot imaginez cum ar fi sa vreau eu niste cioco si sotu sa nu-mi dea....(asta in cazul in care as fi slaba si as avea voie cioco
)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Hai sa va arat cum a suflat tot familionu' in lumanarea de un an si ma duc la culcare: http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2820885486/
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
papanash spune:
fetele multumesc pentru linkuri cu aranjamente florale, superbe !
dar m-ar lasa Ghighi sa fac acasa asa ceva ? nu cred.
V-am zis ca m-as face florareasa, sa vedem daca iese ceva acum, cine zicea de buchet de nunta, sa vina la tanti Papanash sa-i faca safteaua ![]()
ma bag la nani ca am maine o zi plina.
sper sa fie buna, ceea ce va doresc si dumneavoastra, doamnelor.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
bueeey, nu se poateeee, Sofia are rochita identica cu a Mirunei:)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo