Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Bine v-am regasit la clubul scutecelor si va doresc sa avem 4 ani plini de bucurii si impliniri!

Din pacate nu am avut timp sa intru sa scriu nimic de sfarsit la odisee... si nici sa citesc din urma dar, vreau sa va spun ca au fost 40 saptamani pline de emotii, fericire si noi sentimente!!Imi este dor deja de ele si de odiseea noastra!

Noi suntem bine dar, pana la ora 14 Maya nu doarme niciodsta, motiv pt care nu pot intra decat dupa aceasta ora... atunci cand nu am nici treaba de realizat!!!De citit citesc tot, mai putin ultimul capitol de la odisee pe care inca nu am reusit sa il citesc!

Camy iti doresc multa bafta in demararea acestui proces de adoptie care se anunta lung!!!

Nu mai imi vine in cap ce sa mai spun si cui.... dar va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, v-am adaugat si eu in lista de mess pe cele care ati lasat aici id-ul.

Cu baita de mir: tot din motive tehnice o facem in aceeasi seara cu botezul, ca si la Iulia. Mie mi se pare aiurea, e un fel de supa de bebe in cadita aia, toata lumea vine cu idei, pune aia, pune si ailalta...as fi vrut o baita simpla, un pic de apica si flori si atat. Dar acceptam si pe asta, ce sa facem...Dupa baita copilul primeste bani de la nasi si rude (partea buna a lucrurilor ), in afara de darul de botez.
Asa ca, daca faceti, nu uitati si acest aspect, sa stie musafirii din timp .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna!
Oana-bine ai revenit!ma bucur sa aud ca sunteti bine si tu si Raul!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Capri-si David al meu,la fel ca Ilinca ta,aseara a adormit pe la 1 jumate........dupa ce m-a facut pe mine varza de oboseala....nu stiu ce-a avut!nici pe zi n-a dormit mai mult de o ora jumate.....sper sa nu se mai repete......

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

of, sper sa treaca repede si la noi faza asta cu vomatul. Nici nu mai stiu ce sa ii fac... am incercat sa ii dau sa manance doar de la un san, si eventual sa manance mai des... iar intr-un final a ajuns sa manance aproape 2 ore, deci nu e solutia potrivita. Il las sa manance cat o vrea, si sper sa nu se mai repete. L-am tinut ridicat, sau dupa alte variante culcat pe partea stanga la aprox.30 de grade... degeaba. Culmea e ca noaptea vomita ffff putin, sau chiar deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dia tu iti cumperi haine??? Fetelor care va mai apucati de cumparat haine? Pe mine nu ma incape NIMIC, am 10 kile peste inca dar nici nu-mi cumpar. Trebuie sa slabesc, punct.

ela cred ca atata timp cat alaptezi nu ai voie absolut nici un regim decat mancatul sanatos = nu excese, nu grasimi / dulciuri / prajeli etc. Orice regim prin scaderea nr de calorii necesare duce la eliberarea de toxine in lapte. Eu nu mai alaptez si voi incepe regimul disociat. A ... si ai voie sport dar nu eforturi masive.

Caprioara super sfatul pt flori. De cate ori nu m-am intrebat ce naibe fac comerciantii astia de flori k eu abia le aduc acasa si gata, lesina (in afara de crizanteme si altele mai rezistente).
Ti-am dat si eu PM ... evident ca vreau Infarix ... luni facem 2 luni. Cred ca va trebui sa licitam pt cele 2 doze .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Diana pe mine nu m-ai adaugat . Id-ul este gabriela.dinescu@ymail.com. Il treci asa, cu tot cu extensia ymail.com.

lilys si eu am patit asa vreo 3 zile si apoi pauza si iar vreo 3 zile. Acum a trecut. Sfaturile au fost tot asa: sa il tin juma de ora dupa masa cu capul mai sus de restul corpului, sa il ragai si in timpul alaptatului de 1 - 2 ori si apoi cand termina: min 10 - 15 min pe umar. Si sa nu il agiti dupa masa decat cu ragaiala si atat. Eu mai faceam si prostia sa-l schimb ca facea kk in timp de manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ileana, am vorbit cu Locca la telefon si cand se duce ea diseara sau maine dimineata sa-l ia pe al ei ii spune farmacistei sa-ti retina o doza pe numele tau.

Diana Mirela, multumim frumos. Cum a fost azi la vaccin (ca ieri am citit ce patanie ati avut- io cred ca ma ofticam rau sa patesc asa )? Noi i-am cumaparat azi infarix hexa si am o intrebare : daca la 6 luni nu o sa-l mai gasesc pe asta are ceva daca ii fac pentaximul si engerix (asa ii zice, sau am retinut gresit?) sau ce ne da statul roman, sau trebe neaparat sa-i fac tot infarix hexa?

Oana, bine ati revenit .

Rontzy, si io tot zic ca o sa-si revina, dar vaz ca ma amagesc , in fiecare seara e la fel sau mai rau...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Cristina, tu stai in sectorul 3? pe unde? poate stam aproape si ne vedem la plimbari...
eu stau pe la Diham
id-ul meu este electra_1609
sunteti primite cu placere in lista mea

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Marina eu stau in 3 la metrou Georgian. Si ma plimb in IOR. Cred ca e cam departe de tine, nu??

Mergi la inceput