Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
ankalaura spune:
Hello
Hop si noi dupa o pauza... ca tare ocupati am mai fost in ultimele zile...
Cu dormitul in pat - ca la orice obicei prost.... nu sunt de acord decat atunci cand nu este "creat" de parinte. Adica... daca bebe doarme bine la el si parintele il ia in patul propriu numai asa, de drag, ca nu se mai satura de el, iar apoi se plange ca nu mai poate da copilul jos din patul matrimonial... atunci nu sunt de acord. Daca bebe nu poate fi linistit altfel, sunt pentru.
La fel cu suzeta sau cu tinutul in brate... cu orice... Si ma apuca toti nervii cand aud pe cineva spunand de un copil de un an... "asa baiat mare si cu suzeta in gurita!"
Eeeehhhh...
Cu obiectele puse in cadita - din cate stiu eu, cica ceea ce pui in cadita refleta cum vrei sa fie bebe... DULCE ca mierea, BUN ca laptele, FRUMOS ca florile... samd.... Cam asa stiu ca functioneaza.
Ei bine, nu am priceput de ce se pune si OU... Pana la urma... speli copilul sau il gatesti???
[bINFACOL gasiti si pe ebay - de ex aici o lira e cam 4,5 lei, deci ar costa cam 35 de lei o sticluta. Vine la posta, la pachetele si gata, pentru cine nu are pe cineva sa ii cumpere si sa ii trimita...
CAFEA - bag vreo 2 zdravene, din care cea de dimineata espresso... Si bebele meu doarme de rupe.
CAMY[/b] - mult succes cu adoptia. Si, mai ales, multa rabdare! 
Anca mami de Eliza si Erika
SunSmile spune:
Repede asa...v-am citit dar stau prost la capitolul timp.
Claudia sa-ti traiasca fetele! Sunt frumusele foc!
Ella bun revenit! Asteptam poze!
Poze asteptam si de la Gally si Anca!
Baita de dupa si la noi va fi in aceeasi zi, tot din motive "tehnice". Oricum noi vom avea o ceremonie mai altfel, fara scaldat in cristelnita. Dar asta e.
M-am intalnit cu Didi & sotul & Aiduta azi. Este o mega mega scumpa Aida. A deschis si ochisorii si am vazut-o in toata splendoarea. O familie frumoasa foc!
Am vb si cu Irinuca. Sunt bine, o sa intre si ea!
Mi-e dor de Mada...de n-o mai termina cu musafirii aia odata...
Birinuchis uelcom ! Ne bucuram ca sunteti cumintei si scumpinei!
ID-ul meu de mess e loryx_love. Care vrea sa ma adauge, eu accept:) Zilele astea nu am foarte mare vreme de net dar recuperez de sapt viitoare.
Noi suntem bine, vorbicioase, iubicioase!![]()
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
M&M spune:
...si eu pe fuga...asteptam musafiri..
Marina, nu , nu stau in sectorul 3!!
Oana, bine ati revenit in formula completa!!..
Ioana, bine ati revenit si voi...
Mai , eu habar nu am de toate obiceiurile astea cu botezul!!! Si nici nasii ( ca sunt tineri si habar nu au si eu )!!...Si, sincer vorbind , eu nu prea tin la traditii , nici la nunta nu am respectat obiceiurile....
Cu imbracatul sunt o norocoasa...am inceput sa incap in hainele mele dinaintea sarcinii...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
clabur spune:
Sun
. Inca ma mai chinui sa fac si eu un album calumea caci pe cel care este acum pus l-am cam zapacit.
Mai fetelor, am si eu o problema cu pishcoata mea: se inneaca frate de imi crapa inima si asta se intampla la fiecare masa. Precizez ca suntem pe tetine de 0-3 luni si am incercat toate formele existente. Am zis ca o voi chema pe d-na dr sa ne invete metode de resuscitare ca ma gamdesc tot timpul ca daca se inneaca mai rau nici nu stiu ce sa-i fac.
Cred ca Diaruxare activitati intense astazi ca nu prea am vazut-o.
Didi81 spune:
Daa, ne-am intalnit azi cu Sun. Scumpa foc Thea
, si i-am auzit si glasciorul intr-o mica gangureala, ce mai, ne-a salutat.
Baita de dupa la noi a fost a doua zi; nasa mai stia si de puf ca se pune in apa. Acuma na, si mie mi se pare ca iese acolo o mare ciorba
.
Didi
de Aida Maria
ileanna spune:
clabur vezi ca a pus Mada ceva pe mailul comun (legat de resuscitare in cazuri din astea).
http://community.webshots.com/user/my_margaret
dma2007 spune:
la noi colicii sunt in floare
e o mare durere 
de dormit mai mult nu...iar cand nu dormim urlam
de scris nu prea reusesc sa scriu cu gaza in brate(ea ar sta numai la san), dar sunt la zi cu cititul
reusesc sa o mai pacalesc cu suzeta
botezul il avem in 28(o botez in acelasi cazan in care m-am botezat si eu)
sun distractie placuta sambata!!!
cristina nici eu n-am nici o treaba cu obiceiurile, eu fac numai ce zice preotul
va pup!
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png