Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
Didi81 spune:
Eu am totusi o retinere cu Infarixul ala, ca daca nu se mai gaseste, e ok sa facem altceva la 4 si 6 luni?
In alta ordine de idei, o verisioara are un copilas de 1 an cu care a avut niste probleme foarte nasoale, a avut febra mare vre-o 2 luni, in final l-a operat la ureche; acum e mai bine. Ea banuieste ca ar putea fi de la vaccinul de 4 luni, care cica ar fi scos de pe piata in SUA pt ca ar avea fel de fel de reactii adverse, printre care si o problema asemenaoare cu ce a avut baietelul ei. E doar o presupunere, dar eu nu asi risca. Acuma nu vreau sa sperii pe nimeni, scuze ca nu am fost prea coerenta, dar asta am inteles din ce mi-a povestit...
Didi
de Aida Maria
maitreyi spune:
buna seara mamici de pepenasi 
posibil ca m-ati mai vazut prin zona...sunt mamica de mladita si muguras de mai-iunie, mai exact de pe 17 iunie de baby alexandra. dupa cum am scris si la mesajul de bun-venit la scutecele, imi sunteti tare dragi.
imi cresc singura puiutul, cu exceptia wk cand vine si tati la iasi, el lucrand in bucuresti, si tare bine imi prinde sa mai impart cu voi din experienta de mamica...poate chiar si sub forma de monolog
rugamintea mea este sa ne primiti si pe noi in grupuletul vostru unit si inchegat. si fetele de la mladite si mugurasi sunt toate dulci - de bebei nu mai spun
, insa poate de unde va citesc inca din perioada greturilor, ametelilor, primele picioruse, va simt mai aproape.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
sursula spune:
CAMY-tinem pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti!!!
DIA-eu ii dau Infacol de la 2 saptamani.
ILEANA-noi am iesit azi tarziu-pe la 12.30-ca am dormit amandoi bustean pana atunci:)
MAITREY-
si eu sunt din Iasi-:)bine,familia mea,ca acu' mi-s bucuresteanca:)-mi-e tare dor de Iasi!.Vom face acolo botezul pe 1 noiembrie.Ramai cu noi!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
bujo spune:
Si io am facut facultatea la Iasi, am si bunica acolo asa ca ma mai trezesc zambind cand aud de orasu asta. Velcom to as Maitreyi.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
dana81 spune:
Buna seara mamici!!!
Ce o fi facand VIO?
Apropos de INFACOL ..mie imi aduce cineva din Anglia, pe 12 sept trei sticlutze, daca aveti nevoie sa mi spuneti, ca eu am luat asa de moft ca fata mea nu are colici, sau ma rog ii dau SAB si o ajuta sa scoata gazele dar fara scandal...eu am luat ca sa fie in casa sa nu ma trezesc cu vreo criza..asa ca daca va pot ajuta cu mare placere, mai ales ca cine mi le aduce sta in Bucuresti!!!
Eu sunt toata ziua cu bebe,ba in brate ba pe picioare, nu am un copil plangacios dar tot mi-e frica sa o las si o clipoa sg, tati a inceput serviciul...asa ca pana ii fac un program bun sunt dependenta!!!
Ma duc sa fac un dush cat sta tati cu ea...vroiam sa ma laud si eu cu sotul mu care ma ajuta fff mult si care ma incurajeaza si ma sustine tot timpul..
Am plecat la balaceala....
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
SunSmile spune:
Am venit si noi de afara...tare fain asa ca e putin mai racoare.
Didi e o perioada de penurie acum vara (ma rog, deja e toamna cica) cu infarixu dar se va gasi iar. Asta o stiu din sursa sigura. Eu am citit despre toate si nu ma sperii, il fac cu toata increderea. (bine, eu am avut o sarcina perfecta si am patit ce-am patit...nu ma mai sperii asa usor)
Maitreyi ma bucur ca te-ai hotarat sa ramai. Bun venit! Mie imi place tare de tine dar imi place si mai mult minunica ta
, nascuta la o zi dupa minunica mea!
Cuuuscri ce face bre Filipanu? Ignori asa intrebarea de soacra ingrijorata?
Ntzzzzz....
Monicule saru'mana. Imi pare rau ca se chinuie papusica, of. Cu infacol ati incercat? (vad ca-l lauda fetele) Va botezati intr-o zi foarte speciala pt mine.
Ma duc sa vad ce distractie asa mare pe capu nebunilor mei, ca se aude un zumzeeet.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
bujo spune:
Sursu
Pe 27 noi mergem la Iasi la o nunta.
Sa va dau si io adresa de mess sa nu ziceti ca-s padureatza
"cristina.vechiu" e sus-numita. Da sa va si prezentati nitel damelor ca daca nu stiu a cui e adresa dau ignore din obisnuinta.
Tre sa-i fac baitza lu Filip si nu se mai trezeste odata. Nu l-as trezi ca tare bine doarme si s-a cam agitat in seara asta.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
maitreyi spune:
ce de-a moldovence
multumesc tare mult fetele
va faceam eu curte de mult ![]()
alexandra azi a tinut prima jucarie in mana, m-a imitat la sunete, am spus "pisicuta, pis, pis, pis" si ea scotea sunete asemanatoare mie...ce mai...azi am simtit ca am fata mare...si cand am venit de afara a urlat efectiv vreo 10 minute. sotul meu zice ca poate am suprasoliitat-o cu jocurile azi, insa nu dadea semne de oboseala - doar stim amandoua cand sa ne oprim. a adormit de atata plans si se pare ca am sarit peste o masa. ma duc sa ii fac laptele si sa o culc in patut. oricum tare ciudat...mai ales ca alexandra nu plange ci mai mult se alinta.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
ileanna spune:
sursula bine ai facut ca ati dormit!! Sunt invidioasa. Cand ies maine, te anunt.
maitrey bine ai venit!!!
http://community.webshots.com/user/my_margaret