Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara, dragele mele dragi!
Eu am fost plecata la tara, m-am intors aseara. Imi pare rau ca nu am prins ultimele momente la odisee. Va transmit acum toate gandurile mele bune. Am intalnit in voi niste persoane minunate. Va multumesc pentru tot, pentru sustinere, pentru sfaturi. Sunt o norocoasa ca am fost in aceasta odisee si ma bucur ca o sa continuam la scutecele.
Noi am facut azi vaccinul de 2 luni. Pana la urma am gasit la Medsana Infanrixul (Caprioara, am vazut tarziu mesajul tau). Miercurea trecuta am facut eco de sold si eco la cap. Au iesit toate bine. O sa momitorizeze indeaproape perimetrul cranian, dar pana acum totul e perfect normal.
Dma, imi pare rau ce aud de Mariuta. Ai incredere ca totul va fi bine.
Ileanna, si eu ma plimb in parcul Titan, mai mult in partea dinspre Odobesti. Poate ne intalnim intr-o zi.
Sunt cam pe fuga. Noi facem botezul sambata si nu prea am pregatit nimic, asa ca voi fi un pic mai ocupata, mai ales ca doar noi doi ne ocupam de tot.

Va imbratisez cu drag,
Mami de Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Fetelor am fost azi la doctor pt cercelusi si sa vedem cum am crescut intr-o lunita! fata mea a pus pe ea 1.450kg si a crescut 5 cm intr-o luna.
Camy succes in drumul care l-ai ales si stiu si eu ca-i tare anevoios dar cu rabdare... cica treci muntii...!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

maitreyi apropo ... moldoveanca si eu ... de la Suceava

Fetelor din grupul colicos (chiar hai sa facem un grup de suport, ca la AA ) am cautat si io pe net. Vaz ca sunt ceva "afaceristi" ... mi-am notat niste numere de tel si voi suna maine. Daca in UK / Grecia este 3 eur ... pai pe net pretul este intre 60 si 100 de ron. Eu voi lua oricum 1 sticluta si sper macar sa intre adusul acasa in acest pret exorbitant.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Maitrey,;tu mi-ai mai rasp mie si altor fete de aici.Am vazut ca esti din Iasi,si noi o sa revenim in Is pe 1 oct.Poate le facem cunostinta la pitici,am vazut ca sunt de aceeasi varsta.
Fetele,bb-ii vostri au cojite in cap?cu ce ii dati?

pt cei mici si pt mamici

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ufff, am reusit sa citesc in sfarsit tot, azi am avut doar musafiri dupa musafiri, zici ca se inteleg, bai nene, sa vina toti in aceeasi zi!
Noi suntem cumintei ca de obicei, colici nu prea avem, sau si daca avem, nu plangem mai deloc, asa, putin scremut din cand in cand, mai mare e scandalul cand scapam suzeta din gura. In rest... cu ochii pe pereti... pupe-l mama de cumintel! Mi-e asa de mila de el cand il aud cum se screme, acolo, in patutul lui, face ca un iedut! Problema noastra e kk, nu facem decat la 3-4 zile, si-atunci putin, si numai cu ajutor (supozitor). As fi inteles daca ar fi papat exclusiv de la san, dar mananca zilnic si o portie de lapte praf, asa ca nu stiu care e problema de nu face kkutza mai des. Si nu e constipat, doar ca... nu are. Vi se pare normal? Ar trebui sa ma ingrijorez?
Merg sa-i tai unghiutele ca azi si-a lasat niste urme de toata frumusetea pe obrajori!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Azi am incercat ceva nou...am pus matza la somn in patut...deocamdata doarme fara proteste, sa vedem cat o tine...

Ileanna, da imi cumpar haine ca si eu am +10 kg, dar fiindca alaptez nu pot tine regim...si eu sunt tot pt. disociat, ca l-am testat si am mai slabit 12 kg cu el. Si cu sportul...deocamdata nu prea am timp din cauza fetei, asa ca nu prevad sa slabesc pana la iarna, iar fostele mele haine is toate stramte, deci nici o sansa!!
Cristina ce fain ca t-ai revenit asa repede la your old self! Felicitari!
Mina am uitat ca voi sunteti mai micute si inca nu ati iesit. Tot o sa ne vedem noi cumva!

Fetele imi explicati si mie va rog care e treaba cu vaccinurile? Ca noi ne apropiem de 2 luni si eu habar n-am care-i treaba? De ce au o faima proasta cele gratuite? Cele platite sunt aceleasi dar alta marca? Contra ce sunt vaccinurile astea? Care-i faza cu raceala si tetrapareza spastica? Ce alte efecte secundare sunt?...Hai ca deja is prea multe intrebari, dar eu is total afona si as vrea sa-mi fac o parere.

Fug la somn Noapte buna si linistita!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Gini parcul asta cre\ ca-i cel mai mare din Buc si il stiu pe de-a rostul "pe interior" (ca deh ... gandacelu' nu ma lasa sa stau pe banca) dar "pe exterior" habar n-am unde dau iesirile. Oricum, asta nu conteaza ... vin unde esti tu ca pt mine e egal ... tot il fac din capat in capat.
Iti dau nr de tel si imi dai sms cand pleci inspre parc (si invers, eu tie). Si daca poci si eu atunci, e super. Mie imi ia cam 15 minute sa ajung la intrarea mea (la int. Patrascanu cu Grigorescu) si apoi depinde cat mai fac pana ajung la tine.
Cu sursula inca n-am reusit sa ma potrivesc, da' pana merg astia mici la gradinita ... o facem nene!! Bine ca putem stabili si ore si alte alea dar ... cre' ca shefii nostri s-ar putea sa ne strice programul .

Deci suntem 4 in Titan. Ce draguuuut!!! Candva ne vom intalni cu toatele. Chiar ieri am vazut nu mai putin de 6 mamici cu carutzuri traversand si intrand in parc (se uitam soferii siderati). Ma gandeam ca poate is cele de mai - iunie ca stiu ca ele se tot intalnesc. Dar erau copilutii cam de 10 luni zic eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Andreea, si puiutul meu are cojite in cap dar nu-l dau cu nimic momentan, ca nu are f multe. Tu cu ce-l speli pe cap pe Casian? Eu cu sampon de la Jo... si am auzit ca si din cauza aia se poate sa faca cojite. Ca nu prea sunt bune produseloe lor, multe mamici s-au plans. La mine de ex, bebele nu suporta uleiul de corp de la aceeasi firma, i se irita pielea, face bubite rosii.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

atb eu daca vad ca nu a facut kk de 24 de ore sar sa il scobesc cu termometrul in funduletz si face (sau dc il vad ca se screme la greu). Chiar vreau sa intreb dr daca nu exagerez. Azi e prima zi (din 4) cand a facut fara sa il scociorasc eu.
Si nu e de la alaptat k al meu e pe formula.

dia nici io nu cred ca termin de dat jos 10 kile pan' la iarna. Dar nu-mi iau de imbracat nici daca crap.

Mai naspa mi se pare ca nu ma mai incape incaltamintea inca ... Daca mi s-a marit piciorul ma arunc. Pt ca nu voi mai putea sa-mi refac niciodata colectia monstruoasa de incaltaminte ... k acu bebe e pe primul plan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

andreea si a mea inca are coji de lapte. e unul dintre putinii bebelusi care are si dupa urechi. am folosit gelul de la avene pediatril, special pt asa ceva, pe sprancene si a functionat - nu i-au mai aparut. acum insa nu o mai dau cu nimic - in cursurile de la puiericultura zicea ca se duc de la sine cu timpul.

legat de vaccinul platit vs cel gratuit: principalul avantaj e ca cel platit nu are prea multe efecte secundare, la unii copii chiar deloc. cu totii stim ca era jale pe vremea mamelor noastre cand trebuia sa mergi cu bebe la vaccin. 1 saptamana nu erai om, nici tu ca mama nici bebe. febra, diaree, indispozitie, durere si roseata la locul intepaturii. asta nou poate da si el efectele adverse enumerate mai sus insa la o scara mult mai mica si intr-un procentaj mult mai scazut. alexandra a avut 37.6 cel mai mult temperatura (37.8 intrarectal e considerat febra). alte efecte nu a avut, Slava Domnului! se face antihepatita b, antipoliomielita, antipertusis, antitetanic si antidifteric

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput