Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

cu mine suntem 5 care batem TITAN-ul!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ohoooo ... se ingroasa randurile.
Daca am reusi si sa ne vedem ...

rontzy

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Gini n-ai pemeu' activat. In concluzie dau tel public si pe fatza ca mi-e lene sa stau pe faza pana iti activezi tu mesajele . 0723 686 488

Hai sh'om mere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si Filip a avut cojite pe sprancene. Se cheama dermatita seboreica, asa ne-a zis dr, si mi-a zis sa-l perii usor cu o periuta ca din aia de la rimel si sa-l dau cu ulei de masline. Stiti cum se luau de frumos cojitele cu periuta? Sunt convinsa ca merge si pe cap. Si oricum in Capraru spune ca trebuie periat capul zilnic cu o perie cu par natural ca sa stimuleze circulatia, asta crek ar ajuta si la indepartarea cojitelor. Io nu mi-am luat perie de par.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pe mine nu ma iubeste nimeeeeni

Gini spor la pregatiri! Ma bucur ca Irinucul e perfect! Stiam eu, draga mea draga!

Bai ia nu mai vorbiti de haine ca asa am emotii la botez cu rochiile alea...nu-mi place deloc cum imi sta...orice. Desi kg nu mai am multe, vreo 3-4 cred, da' sunt anapoda asa.

Ma'c la tv...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Sun iti declar dragoste eterna si neconditionata..... Asta ca sa mai zici ca esti neiubita.

Apropos de kg, si u tot vreo 4 mai am la purtator dar hainele stau numai in valuri pe mine. O fii oglinda de vina....????

Maitrey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Bun gasit la clubul scutecelor! Felicitari mamicilor de sfarsit de august (serenity, oanasm ... am uitat pe cineva ?)
Pe la noi toate-s bune, numai cu timpul liber stam mai prost ... dar suntem mititei inca. Suntem acasa de 8 zile si am intrat in rutina. Theodor e in continuare mare amator de tzitzi si cred ca am suficient lapte acum. In patutz la el nu prea-i place, tot mai bine e cu mami si cu tati in pat ... dupa primele doua nopti nedormite am renuntzat la pretentia sa doarma singur in patutz.
Cam scurt mesajul meu dar Theo e marait acum ...

Monica, mami de Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Mergi la inceput

Bai!!! Astea cu 3 - 4 kile in plus. Ma'nervati la culme!!! Ia nu va mai plangeti aici ca suntem noi astea cu nota 10 si intram in depresie!

Acuma serios vorbind, la 3 - 4 kile e normal sa va stea cat se poate de aiurea hainele "de dinainte". Deh ... eu nu am asemenea probleme pen' k nu incap DELOC in ele. Vreti sa schimbam locul?

Sun cat mai ai pana la botez? De ce nu bagi rpd rpd un disociat k tu nu mai alaptezi? Intr-o saptamana scapi de min 2 kile. Si apoi numai cu 2 in plus ... cred ca nu va fi mare diferenta.

Sau ... sau ... sau ... fetelor am impresia ca chiar daca mai aveti putine kile peste ... oasele bazinului se termina de retras peste inca ceva timp.

In alta ordine de idei ... ce patisi Sun? Cum vii tu aici la noi si zici ca nu te iubeste NIMENI??? Asa ne cheama pe noooi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete!

Camy sa-ti ajute DD! stim cu toatele ca intr-o zi nu prea departata ai sa fii cea mai minunata mamica din lume a unui bb foarte norocos!

Ana a eu beau cafea si nu am observat sa-i faca vreo problema lui bb.

Dia sa stii ca nici Anna mea nu imi zimbea, nu te necaji, ea defapt nu zimbea defel la nimeni, a fost cel mai serios bb pe care l-am vazut eu vreodata.

Si al meu a avut o perioda cind se enerva la titi. dadea sa suga, inghitea ceva si apoi il lua urlatul. eu am presupus ca are reflux si am fost cu el la pediatru si mi-a dat zantac, si culmea ca nu i-am dat, am zis sa mai vad ce si cum si i-au trecut fazele alea, f rar mai face asa. poate fi si asta, daca ajunge sa nu pape bine si regurgiteaza/ vomita e cazul sa-i vada cineva.

Oana scumpa felicitari si de la mine!! ca eu eram prin concediu cind s-a intimplat minunea... Eu pudra nu folosesc, nu stiu sa-ti spun la ce te-ar ajuta.

Rux te trag de mot cu panicarea, pai daca tu plingi Andreiul ce sa mai faca? Nu e nici o problema cu buricul, lasa-l in pace! mincare necolicoasa eu nu cred ca exista ca regula general valabila, eu maninc absolut orice si nu are nici o problema.

Lilys dupa ce suge nu-l ridica imediat, daca il alaptezi culcat lasa-l asa vreo 5-10 minute, uneori si schimbarea brusca de pozitie ii poate provoca voma.

Anka - ou ca cica sa aiba pielea neteda ca si coaja oului

Sunuletz sa stii ca nu-i nici un bai daca nu o scufundati in cristelnita. mie pe fii-mea aproape mi-a inecat-o popa ca a uitat sa-i astupe gurita la a doua aruncare, si a tras apa din plin peste tot si a durat vreun minut de panica pina a inceput sa respire, iti dai seama ce momente placute... acum am facut instructaj cu popica sa fiu sigura.

Cristina tu n-ai rusine, ne faci sa murim aici de ciuda cu hainele in care incapi tu, pai nu te mai lauda macar...

Maytrei welcome to the group!

Adriana eu zic ca e ok si la 3-4 zile, oricum si formula ii constipa zdravan pe unii bbi.

Ileanna nu te arunca mami ca s-ar putea ca piciorul sa se modifice olecuta asa...las sa fii tu sanatoasa. si baga aici ceva info despre disociatul ala ca nu stie fata cu ce se maninca. eu faceam atkins cu mare succes inainte, acuma insa alaptez si mi-e mai greu sa ma tin de el.

Sun eu te-am luat , eu te ubesc, ce nu-ti ajunge??!!!

pup fetele

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Maitreyi, bun venit!!!!

Noi am avut o noapte relativ calma, dar eu nu am chef de nimic...

Monica(Dma) , cu Infacol ai incercat pt colici???...la noi a mers de minune!!!

revin...ii e foame lui bebe...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput