Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

neatza si de la noi!

bun gasit la o noua etapa din viata noastra! sa dea Dumnezeu sa avem parte numai de realizari si impliniri si de bebei sanatosi si frumosi.

toate mamicile si toti pepenasii

Ruxandra foarte frumoasa poezia de predare a stafetei, felicitari si tie si ptr Caprioara

Sun multumim ptr predarea stafetei, foarte emotionant si foarte frumos ai facut-o

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Biri.... si restul de fete, nu am vrut sa va supar!!! Adevarul este ca, la stres sau intr-o situatie cu totul noua incep sa slabesc fara sa vreau.......hormonii astia de stres, bata-i vina!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..Sun, da ' cine nu te iubeste????

..Ruxi, mai lasa piticutii astia in pace...eu mananc orice!!!...Aaaa..si Infacolul face adevarate minuni...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

felicitari ptr botez fetelor, ma va traiasca micutii crestini Didi, Caprioara, Gallyb

Didi ma bucur ca nu-i nimic grav cu Aida.

mai citesc din urma si revin, daca nu se trezeste printesa

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

cristina da' ce patzisi mama de nu ai chef? Bine ... mi se mai intampla si mie si detest zilele astea. In ultima vreme nu am mai patit.

Biribu seriooooooooooos? Se mai modifica piciorul? Am auzit eu, dar speram sa nu fie adevarat sau sa nu mi se intample mie. Shoot meee. Asta chiar este o mica drama .

Deci disociatu' este dupa parerea mea (care n-am incercat multe regimuri ) cel mai simplu si eficient. Mai, eu una nu ma pot tine de regimuri din alea cu 20 de grame de nu's ce la ora nu's care si etc. Si sa trebuiasca sa-mi asigur in casa vreo 10 tipuri de alimente si eventual din alea de care nu mananc de obicei. Deci asta e straight nene: 3 zile lactate / 3 carne / 3 legume / 3 fructe. Lactate si carne slabe, si fructe - nu banane si altele f consistente (mere, pere, capsuni). Fara paine, fara bauturi dulci. Mananci cat vrei ( k oricum ti se acreste repede). Si se poate tine si 1 zi cu 1 zi dar cred ca e mai putin eficient. Eu am dat jos 4 kile in 2 saptamani fix inainte sa raman gravi . Si ma apucasem si de step aerobic. Voiam sa fiu stas

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Neatza, fetele...
Haideti ca am si eu o intrebare... Ce ma fac cu nasucul?! Cum se face operatiunea aceea de desfundat cu serul fiziologic?, ca mi se pare ca am vazut ceva suspect in nasuc, dar imi e asa mila sa ii torn pe nas serul!!!! I-am pus odata cateva picaturi, dar cred ca l-a inghitit si n-am rezolvat nimic. Trebuie pus mai mult oare?... Of...mi se pare cea mai groaznica operatiune pt bb....
Multumiri...si multi pupici...

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata!
Sunisor, cum mama nu te iubeste nimeni? Ce-ti veni?
Am uitat sa-ti zic de predarea stafetei, am citit aseara si m-am emotionat tare. Numai tu puteai sa scrii asa.
Ileanna, eu stiam ca am PM activat. Oricum, am notat nr tau. Sper sa ne vedem de saptamana viitoare incolo.
Poate stabilim o intalnire a plimbaretelor de Titan (pana acum 5, poate mai sunt si alte fete).
Va pup pe toate, plec la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Adriana,eu il spal pe Casian cu produse de la Nivea.Ulei am si de la Nivea si de la jhonson.STiu ca si Theo a facut cojite de la jhonson,dar abia pe la 3 ani si de at o spal cu head&sholders si nu a mai avit pb.La Casian,sunt bine lipite de cap,tb sa dau cu unghia ca sa se ia.
Bujo,am intrebat dr si mi-a zis ca ar fi o crema cu vit F la farmacie sau cu ulei de casa.Acum nu stiu cum ar tb sa actioneze.Ii afecteaza cumva cresterea parului?
Voi ati inceput sa dati sucuri de fructe la copii?Eu ma gandesc sa incep.Theo la varsta asta deja papa piure de fructe(mar,banana),dar acum parca sunt mai precauta,mi-e frica sa fac multe chestii pe care faceam la Theo.
Ana,eu ii pun 1-2 picaturi de ser fiz in nas,si apoi scot cu betisorul de urechi "balaurii".Am incercat si Sterimar,dar nu merge deloc.
Ileana,tu il mai alaptezi pe vladut?Ca eu nu,e numai pe formula si de aceea cred ca am reusit sa-i fac prog asa.La san e altceva,e la cerere,si cred ca isi face sg prog,dar mai greu.

pt pitici si pt mamici

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata si de la iasi

sa va spun si eu de kg in plus? am pus 15 in sarcina si in maternitate am slabit 13 . blugii dinainte de sarcina mi-s largi la burta chiar...insa am compensat cu fundu' . bine...io eram big dinainte si am inteles ca cele mai plinute mai consuma si din rezerve in sarcina. acum insa ma dor ciolanele, dimineata cand ma dau jos din pat simt ca nu imi ajung tendoanele de la genunchi si calcaie si merg cocosata pana la bucatarie si asta cica si din cauza slabirii bruste. acu fac tratament si sper sa ma pun repede pe picioare

ana eu in fiecare dimineata la toaleta - curatat ochi, dupa urechi, manute (ca nu stiu de unde are de-a scame printre degete de zici ca doarme cu patura nu in patut curat), vigantol, etc ii bag si 2 picaturi de ser in fiecare nara si in juma' de minut stranuta si asa daca are ceva de iesit iese. azi m-a stropit pe fata cu ser fiziologic

sun

multumesc frumos fetele de primire. stiam eu ca sunteti special

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Fetelor eu tot nu apuc sa citesc din urma,si nici sa scriu prea des,dar incerc sa fac prezenta in fiecare zi,sa nu ma uitati,desi nu prea dau sfaturi .Pana sa apuc eu,deja e bine dezbatuta fiecare problema.Ma iertati,pls?

In ziua in care ne-am mutat la scutece,mie mi-a venit ditamai menstruatia...cred ca era inevitabil avand in vedere cat am alaptat,si deja abia o mai pun la san,cate 5 minute pe zi poate.Azi am dureri crunte de ma tin indoita de la mijloc.Nu stiti ce as putea sa iau de durere daca tot o mai pun pe gazuta 5 minute la san?Chiar nu as vrea sa ii fac rau.Aseara deja am zis ca aiu jumate de ibuprofen si azi nu o pun deloc,dar se linisteste foarte bine daca sta putin mufata de mami,si am zis ca prefer sa rabd.Dar azi e groaznic.Noroc ca e cuminte Timea dimineata,si pana incepe spectacolul sper sa treaca,pentru ca nu stiu sincer cum as putea s-o tin in brate si s-o plimb acuma.Habauca de mine am cumparat tampoane normale...de unde sa stiu ca ma ia cu ditamai hemoragia?Noroc ca mi-au ramas din acelea xxl de la nastere...

Am avut cateva zile groaznice cu printesa,ma mancau toti nervii si eram deja disperata.Imi venea sa plang intr-una...vreo 3 sau 4 zile nu manca la o masa mai mult de 70-80 ml,asta dupa ce eram obisnuita cu minim 120-150.Pur si simplu se apuca de urlat si nu mai era de consolat o ora!De ieri insa vad ca incepe sa mance iar mai binisor,seara cand e foarte maraita,manca mai putin,dupa care nu mai manca vreo 8 ore (de obicei baita si papa pe la 8,somn pe la 10-11 si trezirea la 4 pentru o noua portie,dupa care iar somn pana la 7-8)
Pana la 2 luni nu stiam ce e ala plans isteric si neconsolat sincer!Daca o luam in brate tacea instantaneu...acuma insa are perioade si momente de mi se frange inima,ca aproape i se taie rasuflarea asa plange.Oare se poate sa faca colici acuma?Pana acuma nu a avut deloc!

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput