Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna sa va fie inima:),

Deci duamna Ileana eu alaptez inca(nu exclusiv dar 50-70% sunt numai mese la san) si nici nu ma gandesc la vreo cura. Si-asa ma chinui sa tin lapticul. Si nu te mai oftica, zau. Ca mai bine sa nu intri deloc, decat sa intri si sa fii in valuri, vorba Claudiei. Sunt mai lata...nu stiu, dar CLAR hainutele mele de pe vremea 44kg nu stau dom'le:) Galu sa fie sanatoasa si invitatii amabili:)

Birinuchis ma scuzi nevi, tu m-ai luat, asa-i! Cu scaldatul eu chiar ma bucur, sincer. Asta e ceremonia, avand in vedere ce i s-a mai citit ei. Habar n-am.

Si eu va iubesc mah...pe toate!!! Da' nimeni nu ma adauga si pe mine aseara si ma simteam neiubita...(hormonii, nu ma bagati in seama)

Maaaadaaaaa??? N-au plecat ma musafirii aia? Mi-e dor de tine si de nepoate, hai odata!

Danuta ai ajuns cu bine in Italia? Cum a suportat Alessio? Nush daca ti-am mai zis, da' sunt indragostita de el...cu fatzuca rotunda si tenul masliniu....a stiut Narcis de ce va curteaza:)

Tre' sa plec in mall, la alte cumparaturi. Si ma gandesc...landou sau scoica? Marsupiul il iau oricum, in caz ca...Nu merge nimeni cu mine? Asa mi-e o leneeee, as fi stat trantita pe iarba-n parc dimineata:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kimmy asa a facut si alexandra o saptamana. bine ca era si sotu acasa si mai faceam cu randu ca dupa ce se linistea era terminati amandoi... a trecut de la sine. tare cred ca a fost puseul de creste psihologic, cel putin la noi, pt ca imediat dupa saptamana aia a incepu gangureala si rasul in hohote. tot ce poti face e sa te ianrmezi cu rabdare si calm. stiu ca iti vine sa plangi si tu in momentele alea da' trece

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna dimineata!
de data asta chiar e buna,nu e vorba goala!ieri feciorul meu a mancat din 3 in 3 ore aproape ca la carte,iar azi-noapte ce credeti?a dotmit in PATUTUL LUI!Una si mai si........s-a trezit la 0,30,3,20,la 5,50 si la 8,45 sa pape....deci tot cam la 3 ore....acu doarmeASA DA!Ptiu sa nu-l deochi!
Noi nu mai luam vigantol,dr a zis sa-i dau PEDIAVIT 1 ml....cica asta e ultima descoperire....vigantolul e depasit...mai ii da vreuna dintre voi la bb asa ceva?cu disociatul ala....o sa-l chinui pe sotz,ca io mai am 3 kg si ajung la 50 de unde am plecat(nu dati cu pietre....)

ma duc sa calc o tura si sa bag la spalat o tura....nu e vreo sarbatoare,nu?

Mada,mai vii si pe la noi?poze,ceva?
Suny,spor la cumparaturi!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

multumesc Andreea, maitreyi pentru raspunsuri... Interesant ca Mara nu stranuta deloc dupa serul in nasuc. Asa cum spuneti voi ma asteptamm si eu sa faca, dar nu... Sterimar n-as vrea sa iau. deocamdata nu e asa grava situatia si vreau sa o rezolv cu serul poate... Mai incerc sa o torturez si azi pe mititica....

maitreyi, bun venit la noi. Ce ma bucur ca a mai aparut cineva din Iasi!!

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anna noua la baita ne-a pus nasa si flori, petale de trandafiri, orez, zahar, aur, creion, ou, fulgi, intr-adevar ciorba.

Bujo frumoasa poezie

Ana bietul Matei, n-o mai recunostea pe mami. nici eu n-am folosit deodorant in primele sapt de teama sa n-o deranjeze mirosul [rea puternic dar acum folosesc si nu avem probleme dar incerc sa nu ma dau inainte sa alaptez ci dupa. am inteles ca exista si stick fara parfum.

cafea nu beau deloc, nici in sarcina n-am baut, oi fi eu mai paranoia ....

Biri ma bucur ca v-a priit vacanta.

si eu mai dorm cu printesa langa mine si n-am mustrari de constiinta. seara daca adorm si eu langa ea nu o mai pun in patutz, o mai pune tati cateodata sau dormim asa pana dimineata. si eu sunt topita dupa ea cand doarme asa linistita langa mine.

Anca felicitari ptr mica crstina si ptr nasa sfintita

Ella felicitari ptr Alexutzu crestin si bine ai revenit.

Oana felicitari! sa-ti traiasca minunea mica.

Maitrey te primim cu drag , sa-ti traiasca micuta Alexandra.

trimit msj asta ca m-am cam intins

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana ii pui cate o picatura-doua de ser in nasuc (o tii pe ea un pic ridicata) si apoi tragi cu pompita, daca nu ies mucisorii de la sine. In principiu ar trebui sa stranute si sa-i scoata dar nu se intampla mereu asa. Nu i se intampla nimic, nu-ti face griji.

Iza, asa cum zice si Maitreyi, cred ca tocmai il aveti pe "nea puseul de 8 sapt" in vizita. Curaj, trece! Si n-o sa-ti mai recunosti copilu dupa. Cu menstra nush ce sa-ti zic. Abundenta ca niciodata a fost si la mine dar durerile erau suportabile. Eu nu iau nimic-nimic cat alaptez, nici daca mor. (bine, io-s obsedata, dar consider ca-i ajunge cat a luat antibiotic in primele 3 sapt de viata).

Andreea eu vreau sa incep diversificarea pe la 5 luni. Si nu cu sucuri, dar again, io-s obsedata. Mai stai si tu macar pana la 3 luni, zic. Dar tu stii cel mai bine care sunt nevoile bblui tau!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

DECi...MIhaita al meu abia acum a adormit, fiind treaz de la 7.30 si a papat aproape intr-una... NU va mai zic cum arata sanii mei ...

Sun, spor la cumparaturi...eu zic sa iei scoica, e mai sigura !!! CAnd plecati la Tulcea???

Izabella, incearca cu NUROFEN!!!! LA mine trec durerile la juma de ora dupa ce iau Nurofen si e permis cand alaptezi....

Mai, bebe al meu a inceput sa scoata niste sunete noi!!!!!...

Ileanna, azi trebuia sa ajung sa imi fac pedichiura si manechiura ...sambata sunt invitata la o nunta, dar n-am niciun chef!!...

Anaco, asa cum ti-au zis si fetele, pui 2 picaturi de ser fiziologic cu seringa in nasuc si bebe scoate singur "mizeria"

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

las si eu id-ul de mess me_gabriellaa

intru mai tarziu sa va mai povestesc cum suntem noi.

pupici

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele mele dragi!

Noi am avut o noapte linistita dar, cum a scazut productia de laptic acum vrea iar papa, si eu tot il pun la tzitzi pt. stimulare

Rontzy eu i-am dat lui Alex pediavit.
Ii dateam 5 ml pe zi la 2 ani.
E bun dupa parerea mea.
Are miros de cirese, nu-i prea placea la inceput dar s-a obisnuit.

Chiar e naspa forumul fara Mada....nici Boti nu a mai dat vreu semn, nu?

Terminam noi cu botezurile....

La noi vaccinul gratuit la ambii copii a avut ca efecte adverse febra, dar nu mare si doar in ziua vaccinului, i-am mai dat un antitermic si a doua zi doar asa, preventiv.

Eu nu am dat decat 7 kg jos imediat dupa nastere si atat....mai avem 7 si nu ma mai incape mai nimic, ca e pe fund si mai ales pe solduri

Suntem pe aici...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEEEEEEEEE

intru repede sa va anunt ceva important ca dupa aia trag o fuga pan la sala de atletism ca e targ de toale si sa imi mai clatesc ochi sorii. asta in timp scurt pana nu se trezeste gagiul si urla!
ca tot vb de kg, eu am pus 15, am dat la nastere 6 si acasa 3. deci am ramas la 61 si nu mai coboara neam. da inca nu ma stresez ca abia avem 3 sapt.

deci mesajul important:

am deosebita placere sa va anunt ca pe 2.09 la 15.45 s-a nascut ALEXANDRA VALENTINA nastural, 3000gr, 50 cm apgar 8/10 pt ca a avut circulara de cordon.va pup

CLABUR pup iu. ms ca ai intrebat de mine. am citit tot, da nu am apucat ieri sa scriu nimic.. cu inecatul mie mi-e groaza. am citit ce a pus MADA da ti nu cred ca as sti ce sa fac.

DANA si eu am anuntat ca aduc infacol daca vrea cineva.

MAITREYI esti binevenita la noi oricand, draguitza.si io tot moldoveanca. oare moi ne-om intalni vreodata? ca fetele de bucuresti imi stranesc invidia...

BIRI pup dulce. ma gandeam ca nu mi-a citit nimeni mesajul disperat.

GABRIELA, CRIS

ANACO exact asa am zis wsi io. prima data e mai greu pana te obisnuiesti cu ideea. pana i-am pus serula ala...ma gandeam ca il inec...Toanta! acum merge usor. nu stranuta cand i-l pun, dar iese cu pompita cat de cat.

gata fug.
va pup

PS. completare de la VIO:Abia astept [poezica n.r]mi-a fost tare dor de voi. a si am uitat sa va spun, travaliul a durat 17 ore iar naSTEREA A FOST la minut. povestea nasterii o sa fie lunga rau.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput