Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 21
diarux spune:
ai acum ultima poezica si cea mai asteptata pentru "mezina"listei de pepnash!
"Augustina" VIOLETA
isi facuse toaleta
si-astepta si ea sa nasca
inainte sa paraseaca
aceasta scumpa odisee.
Nu avea nicio idee
cand momentu'avea sa vina
dar spera asa-n surdina
ca printesa n-o sa stea
ea acolo cat o vrea!
Camera a pregatit
pe perete a lipit
floricele, fluturasi,
toate pentru pepenash.
Si e tare harnicutza,
parca e o furnicutza.
Toata ziua shmotru face,
curatenia ii place.
Si obsesii a avut,
dar acum i-au cam trecut.
Nimic n-are importanta
"Ultima moare speranta!"
Travaliul a fost cam lung...
(oare unde vreau s-ajung?)
URA pentru VALENTINA!!!
Sa-ti traiasca bebelina!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
rontzy spune:
Vio...FELICITARI
!sa-ti traiasca micuta Valentina!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
diarux spune:
GATA! am pus-o si pe site. am terminat cu poezicile! 103 poezii pentru 103 pepenasi!
mama ce mai astept infacolul ala !!! sper sa aiba efect! de dimineata se tot screme si se tot chinuie cu burtik!
pupici
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
rontzy spune:
avem si noi o problema....David are de 2 zile pielea fff uscata pe obrajori si pe barbie...il dau cu ceai de musetel...dar nu-i face nimic...cu ce as putea sa-l hidratez fara sa-i afecteze pielea?am o lotiune de la Mustela pt corp....o fi buna si pt fatza?
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
bubuleana spune:

nu-mi vine sa cred ca am ajuns la scutecele!!! Mereu am visat sa ajung la odisee, mai departe nici nu m-am gandit! Am avut o odisee asa frumoasa, va iubesc mult fetelor!!!
Si acum la scutecele!! 

Sa fie intr-un ceas bun!!
Ref la nasucul lui bebe: eu ii pun cateva picaturi de ser in fiecare nara, las 5-10 min sa se inmoaie dupa care scot mucisorii cu batista bebelusului dar nu pusa la aspirator si aspiram noi cu gura
Luca nu prea are colici pt ca i-am dat infacol preventiv de la bun inceput, dar se pare ca acum are un puseu ceva ca este diferit, mofturos, marait...
Ref la acnee sau iritatia de pe fatuca: eu il curat cat de des posibil cu o compresa sterila imbibata in apa termala si se pare ca functioneaza.
Izabella: poti lua si supozitoare diclofenac
turturel:
ce faci? cum este cu bebe?? felicitari, sa-ti traiasca scumpetea!!!
Sun: eu vreau sa incep diversificarea la 4 luni. Tu de ce spui ca n-o sa incepi cu sucuri? dar cu ce altceva? si eu te iube mult!! 
the_andreea spune:
Felicitari,Vio!Recuperare usoara si bb papacios!!
Sun,eu ma gandesc sa incep diversificarea de la 4 luni(undeva in oct) pt ca,Casian e numai pe lapte praf.Eu din pacate nu mai am lapte demult si ma gandesc ca nu i-ar face rau.dar la diversificare ma refer la piure de fructe,supa de legume,d'astea.Sucul parca nu e ... nu stiu.Oricum,am mai multe retineri de data asta dupa cum spuneam.Acum 6 ani eram mai tupeista.
Spor la cumparaturi.
pt pitici si
pt mamici
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
ankalaura spune:
Helou
Azi mergem sa luam PRIMA de NASTERE! Ca sa te faca sa renunti, tre' sa mergi personal mama, cu certificatul de nastere original si cu buletinul... Intre 12 si 16!!! 
Asa ca... sa ma vedeti pe la ora 13.... Cu Eliza de mana si cu bebe de gat... la coada la primarie... pentru 200 de lei sau asa ceva... 
Da' nici ca ii las acolo! ![]()
Am citit totul, dar sunt fara vlaga... Nu am chef de nimic. Si e o zi din alea... in care trebuie sa fac mancare, sa bag la spalat, sa fac ordine si sa calc... toate de-odata... Plus bagat in seama Eliza si gadilat bebe dupa plac...
Cu vaccinurile gratuite - nici la Eliza nu au fost efecte adverse. Putina roseata (am pus compresa rece pe piciorus), dar febra nu. Cred ca a facut putina febra la unul din ele, dar era mai mare... nu mai stiu la care....
Desigur, cine isi permite sa ia vaccin platit, sau cine considera ca nu doreste sa se expuna efectelor adverse despre care vorbeste lumea... e foarte ok sa cumpere vaccinul.
Pentru cine insa nu isi permite suma respectiva sau considera ca exista mult folclor in ceea ce se spune... nu inseamna ca este inconstienta sau ca isi pune in pericol copilul..........
Gata fug sa fac un dus rapid si sa hranesc copilul inainte de a pleca spre primarie
Anca mami de Eliza si Erika
maitreyi spune:
apropos de banutii de la stat...mamici de iunie - ati primit alocatie, ceva? mie mi-a venit o scrisoare de la dom' primar ca mi se acorda prima de nastere...bun...da' nu zice unde tre sa ma duc, cand, etc. zice doar ca am fost cuminte si mi-o da 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
Didi81 spune:
Neatza!
Inca nu am apucat sa citesc ce s-a mai scris de ieri, am intrat doar sa va spun ca am pus poze de la Monalac pe albumul cu pepenasi.
Didi
de Aida Maria
monalac spune:
fetelor,am pus,de fapt,a pus didi
poze pe picassa cu necroza mea dupa operatie.asa arata acum.le rog pe fetele siuloase sa nu se uite.va pup
SUN,EU TE IUBESC