Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 22
dia_filipas spune:
VIO FELICITARI! REFACERE RAPIDA! VALENTINA BINE AI VENIT, SA CRESTI MARE SANATOASA!
Ce ziceti de asta: odiseea noastra e de fapt de mai-iunie-iulie-august-septembrie!!
Cea mai lunga, cred, da' si cea mai faina!!
Azi noapte matza mea a dormit in patut, cu mutzunache Garfield...numa pana la 5 cand s-a trezit la papa si nu a mai adormit ca a inceput "degazificarea" si am luat-o cu mine in pat pt. consolare. Pe la 9 a inceput idiotul de motan sa miaune ca e in calduri, si m-a trezit, noroc ca nu si pe Miruna!
Multumesc de raspunsuri despre vaccinuri...ar mai fi o nelamurire, cineva zicea ca un copil a facut tetrapareza spastica dupa el ca era racit. Cum vine asta? Mai sunt si alte asemenea efecte?
Ileanna eu tineam altfel de disociat, mai lejer, in sensul ca nu amestecam glucidele cu lipidele (ex. paine si carne) dar puteam schimba grupele dupa 4 ore, adica daca am mancat acum carne, peste 4 ore putem manca paine, iar legumele le puteam combina cu ambele grupe ca era ok. Eu am mancat foarte bine si diversificat, o zi pe saptamana se putea trisa, si tot am slabit mult. Nu am simtit deloc ca ma infometez, ca mancam cantitati mari...de ex. la o masa am mancat o tavita intreaga de aripioare la gratar, goale, sau omleta cu ciuperci fara paine, snitele fara faina, doar in ou, si alte asemenea.
Pentru cele interesate,cred ca il mai am pe undeva.
Fetele cum e cu sportul si alaptatul...zicea cineva de toxine in sange, in ce conditii? Eu am bicicleta acasa, oare as putea sa fac, cam in ce conditii?
Fug la papa, ca am ademenit matza sa stea in bouncer...sa vad cat o tine. Cateodata am impresia ca vrea sa ne "facem" siameze la cat de lipita ar sta de mine
.
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
ileanna spune:
maitreyi aoleuuuu! Zi si mie care-i treaba cu durerile de calcaie / genunchi ca vad ca stii ceva. Eu sunt putin speriata pt ca daca stau mai mult in pat (adica cele 4 ore pe care le prind noaptea) cand ma ridic, cad pe jos daca nu-s pe faza.
Am uitat sa-ti zic ca suntem in aceeasi oala oarecum ca si sotul meu lucreaza in ploiesti si vine acasa in we. Bine ... totusi Pl - Buc nu se compara cu Buc - Iasi. Al tau nu se muta? Al meu va schimba job-ul cam intr-un an, un an jumate cred.
anaco si eu detest rau de tot faza cu nasul
. Eu ii dau dupa baita cu ser si fct de caz, fie bag betisoare, fie pompita manuala. La mine nu a stranutat niciodata, sunt surprinsa dece spun fete ... o sa studiez si io problema.
cristina am inteles, si eu as fideprimata in locul tau 
Sun dc alaptezi (felicitari ca l-ai tinut) nu mere ce am zis eu. Si da ... ti-am zis din auzite ca se mai muta oasele bazinului ca rezultat al greutatii lui bebe. Dar cica revin la loc ... Oricum 4 kile e suficient ca sa nu-ti vina nimic asa cum stiai sau macar pe aproape. Dar ... avem timp pentru asta.
Si cine sa te adauge unde??? Pe mess? Io habar n-am ce Id ai ca te-as adauga cu maaare placere.
rontzy si eu recomand apa termala (Avene, Vichy) si crema Trixera de la Avene.
ankalaura mare dreptate ai ... Nu m-am gandit ca astia vor special sa renuntam, desi mi s-a parut revoltatoare faza. Bine ca n-au pus conditie sa vina bebelul personal. Si da, eu am renuntat la ea.
truli-luli
Si eu am avut sentimentul ca am imbatranit ... 1 data dupa ce m-am maritat si m-am trezit duamna (in mintea mea ... duamna maritata = batrana, si m-am maritat la ... 31 de ani
) si acum cand vad o viata asa proaspata langa mine ... am momente cand ma simt expirata. Cand s-o mai duce si la gradinita ... ![]()
Madaaaaaaaaa 

Ma pregateam sa te acuz de abandon de familie!!!
http://community.webshots.com/user/my_margaret
lilys spune:
dma2007 si bebele meu facea exact la fel pana acum vreo o saptamana, cand mi-a venit ideea sa ii combin medicamentele. I-am dat la inceput sab simplex, fara efect, iar apoi debridat 1 luna, cu efecte slabute. Dupa aceea am gasit pe undeva scris ca unele mamici le combina... si a dat rezultate. De cateva zile e mult mai bine. Ieri mi-a dormit bebe 4 ore in continuu(14-18), dupa aceea s-a trezit somnoros si a mancat si a mai bagat un somn de 3 ore. Daca era sotul acasa cu masina il duceam la medic ca puteam sa jur ca e bolnav, altfel nu imi explicam ce tot doarme, ca mai mult urla decat doarme. M-a speriat faptul ca voma, dar azi i-a mai trecut. Incearca sa folosesti combinatia asta, poate functioneaza. Eu eram disperata. Cum spui tu tacea doar la san. Alaptam din 2 in 2 ore in cazul cel mai fericit, poate si mai des, ca ma durea capul de la atatea urlete, si nu se linistea nicicum, nici in brate, nici leganat, nici ziua, nici noaptea...numai la san il puteam reduce la tacere. Acum sper sa tina linistea asta, ca doamne ce bine e!!!! Pot sa mai dorm si eu ![]()