Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
ladymina77 spune:
Dia ,ce fain ca stai aproape ,pana la urma tot reusim sa ne intalnim.Deocamdata eu am iesit cu Andreea doar pe balcon ,abia de sambata sper sa reusesc sa mergem afara.Am vrut sapt trecuta dar "nenea" popa asta n-a vrut sa ne primeasca la citit numai dupa 4 sapt si n-am mai insistat nici eu.Abia astept sa ies ca simt ca ma sufoc.
Cred ca dimineata dupa 10-10.30 si apoi seara inca nu stiu sigur sa vedem cum reactioneaza.Primele plimbari le fac pe langa bloc sa nu o apuce plansul si sa pot urca cu ea sus in caz de ceva ,si apoi ne indepartam usor,sper sa ajungem si la Diamant.Mai vb pana atunci si ne vedem cumva.
Cami succes si multa rabdare pe noul fagas care l-ai ales.Pupici.
N-am mai reusit seara sa te sun,poate azi.
Mami de bebe Andreea-Maria si Bogdan
http://community.webshots.com/user/ladymina77
mina
ella81it spune:
Revim si eu dupa 1 luna !Sper ca nu m ati uitat!![]()
Am fost in Romania si acolo nu am net!
A fost frumos acasa !
Eu va caut la odisee si voi sunteti la scutecele?
Nu stiu daca o sa am timp sa citesc tot din urma!
Vreau sa felicit toate mamicile ptr pepenasi si sincere condoleante ptr Camy!
Alex a fost botezat pe 17 aug.a fost tare cumintel nu a scos un sunet cand a fost bagat in apa!Petrecerea a fost frumoasa!Am sa pun cateva poze.
Va rog si eu ceva ..cum fac sa vad si eu poze cu bb ei!Am uitat
Fetelor eu nu reusesc sa slabesc!Sunt grasa rau !Ma ajuta si pe mine cineva!Stiti vreo dieta ?Dar nu as vrea sa pierd nici laptele!
Ma duc sa desfac bagajele lui Alex,ne am intors cu masina plina de haine si jucarii!
Va
puppppppppppppppp dulce pe toate!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Caprioara spune:
Fetele, am aparut si io sa fac prezenta pe ziua de azi. Abia acum am terminat de gatit, dar am avut noroc ca Ilinca a dormit de la 11 si inca mai doarme. Insa de sambata noaptea m-a chiaunit, numa dupa 2 noaptea adoarme si se scoala pe la 5-6 iar, apoi dupa supt mai doarme 1 ora si incepe maraiala din nou
. Ziua nu reusesc sa dorm ca am treburi si mai e si Matei de bibilit. Asa ca sunt cam zombie...
Flo si Claudia, multumim
. Da, eu am facut lumanarea. Am gasit vineri seara floarea soarelui in Piata Victoriei, dar era cam "obosita" ca sa nu zic ofilita, si abia-abia am ales 5 bucati din care am folosit la lumanare 3. Am tinut-o peste noapte in pivnita in apa cu gheata dupa ce am taiat din codite (asta la sfatul floraresei care a fost o dulce). Si au rezistat bine. Cele 2 pe care nu le-am pus la aranjament mai tin si acum in vaza pe balcon
. Am facut tot eu si aranjamentul pentru cristelnita, dar in poze nu prea s-a vazut
, si iesise asa frumos...
Mai, la baita de a doua zi dupa botez, preotul a spus sa punem mir si petale de trandafir, ca restul sunt babisme
. Noi am pus totusi si aur, un banut de argint, lapte si miere, ca sa-i fie viata dulce si imbelsugata.
Cine mai vrea sa cumpere Infarix hexa pentru vaccinul de 2 luni, si nu gaseste, sa-mi spuna, ca mai au 2 doze la farmacia de langa mine. Costa 270 ron doza. Va explic unde e farmacia (zona e la urcare pe Pod Grand de pe Turda, pe linia lui 41) si pot sa-i spun doamnei sa vi le retina cand trec diseara pe acolo. Eu si Locca am luat azi ultimele 2 doze cu pretul vechi, adica 218 ron.
Camy, iti urez bafta multa, sa reusesti cat de repede posibil sa adopti un copilas.
Vad ca fata a inceput sa se foiasca, deci biletul meu de voie a cam expirat. Revin mai tarziu.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bujo spune:
Saliu gagiques.
Mai, m-ati pus pe ganduri cu deodorantu. Filip al meu asa se enerveaza la tzitzi si nu stiu de ce. Am zis sa vad poate si de la mirosu de deodorant ca numa in casa ma dau cu asta fara miros. Park a supt mai linistit cand nu aveam parfum dar spre sfarsit tot a inceput sa se agite. Deci nu-i de la deo, io crek vine jetu prea mare si il enerveaza. Off ca e frustrant sa nu-mi dau seama de ce se agita.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
oanasm spune:
bine v-am gasit!!!!!!!!!!!!
nu am citit tot din urma..am frunzarit asa...
multumes tuturor de urari..mi-au dat lacrimile!!! inca si acum ma mai smiorcai![]()
ruxule multam fain de poezica! 
asa pe scurt: am nascut cu cezariana iar Raul are 56 cm, Apgar9/10..doar ca a inteles sotul gresit tunci..si cum nu prea vorbeste maghiara...![]()
Rau e un cumintel, iar eu am lapte garla..am si facut futia..sau cum s-o numi..acum e mai bine...ma ajuta Raul tare mult cu titile astea
..doar eu am temeri..ca daca nu ma descurc..ca daca nu fac ceva bine..na..sper sa-mi treaca...am sa pun si poze cu minunea..in careva zi..aa.. de joi bb a fost non stop cu mine in saoln..si io stat nonstop si ma uitam la el..asa..ca ......e o minune ce avem noi..noi toate...
aaa..intrebare ..voi folositi pudra? io nu am...voi de care folositi!?
ok...va pup..mai intru io...
Oana
39+ cu

o noua viata
filmuletz bb
diarux spune:
HELLO!!
e o scurtta pauza publicitara la noi, asa ca profit pana nu tureaza fii'miu motoru'.
deci:
1. vca pup pe toate, am citit tot si sunt la zi cu info.
2. BUJO super poezica. la fel si ANAXENAca n-am apucat sa scriu.
3. felicitari increstinatilor! la mai mare si sa fie intr-un ceas bun!
4. andrey
cu placere
5. caut in disperare INFACOL. S-ar putea sa primesc cam peste vreo 2 sapt din anglia. mai vrea cineva? E adevarat ca nu merge decat de la 4 sapt?
6. buricul asta nu s-a uscat de tot nici acum. cand incep sa ma panichez si sa plang?
7.mai dati si voi niste idei de papa. necolicoase!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
lilys spune:
Bine v-am gasit mamicilor!!!
Nu v-am scris pana acum, caci Razvan se chinuie groaznic cu colicii si nu pot face nimic de el. Mai citesc mesajele voastre din cand in cand. Acum suntem chiar ingrijorati, caci bebe vomita foarte mult de 3 zile(azi e a treia). Pediatrul zice ca poate e lacomila si a papat prea mult, dar ma sperie foarte tare cand vad cat vomita. Pana acum iesea un pic de laptic, dar acum vomita cate un jet zdravan, chiar daca il tin sa ragaie dupa fiecare supt. Cand a terminat de mancat incepe sa se screama din toate puterile, se agita, si nu se opreste pana vomita, iar dupa aceea sta linistit. Nu stiu ce e cu el. Voi ati patit asa ceva?
,
de
Razvan 13.07.2008
Caprioara spune:
Lily, io am patit asa. Un pediatru a zis ca da afara surplusul, deci a mancat prea mult, altul a zis sa tin copilul mai ridicat dupa masa cam o ora ca e reflux gastric... Ce sa mai intelegi? Acum insa de ceva vreme nu mai patim, asa ca nu mi-am mai facut probleme.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Dianami spune:
Salutare!
Caprioara, doar pozele voastre am apucat sa le vad. Felicitari pt. micuta crestina, a fost frumoasa foc! Ti-a reusit si lumanarea! 
Camy, iti tin pumnii in demersurile pt. adoptie! 
Mona, ce clinica ti-a recomandat Anka? Nu am fost pe faza...Eu am lucrat la CMU si-l stiu pe dr. Cristian Popescu, parea ok ca medic.
La ochisor nu se intervine pana la un an. Pana atunci tu faci masaj, am mai descris tehnica, scriu din nou daca n-ai vazut. Prin masaj 90% dintre canale se desfunda (si Andrei al meu a avut problema asta, am rezolvat). Daca nu se desfunda prin masaj zilnic, dupa 1 an se intervine, e o interventie f. usoara dar se face sub anestezie generala fiindca e vorba de un copil si un organ sensibil. Interventiile facute sub un an se soldeaza des cu o cale falsa, de accea nu trebuie sa accepti interventia mai devreme!
Boti,
. 
Bujo, f. frumoasa poezia! 
Ana, si eu cunosc un caz cu deodorant vinovat
. Eu m-am de la inceput, nu pot sta fara. Si bebe s-a obisnuit, nu am avut probleme. Bine ca ti-ai dat seama la timp. ![]()
Biri, felicitari pt. botez! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan