Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
flo1980 spune:
Helloooo
Si eu mai beau cafea uneori dimineata dar mai slaba si cu lapte, nu am observat sa fie agitat din cauza asta.
Didi vazut pozele,
....asa e fiecare copil cu ritmul lui, dar ma intreb de ce, ca au aceeasi varsta...am cam uitat de astea, tot timpul mi se pare devreme fata de celalalt, tot ce face...
Sun
Annababy eu puneam si ceva din aur (vergheta) pe langa putin lapte, petale de flori, bani de metal si fulgi ( ca sa fie usor ca pasarea - a nu se intelege slab....ca mama mea e cam greoaie, la mers de ex., oboseste repede). Cate bordeie atatea obicee...![]()
Ana_a si al meu a stat bine in fundulet la 8 luni, era puturos rau...
Eu folosesc deodorant stick, asa ca m-a gasit mereu cu acelasi miros....folosesc nivea cu extract de perle....
Dar cum a zis Boti poti cauta ceva fara miros.
Gripe Watter eu ii dau cu seringa de la nurofen, el inghite eu imping pistonul si gata!
Bujorica frumoasa poezia! Multumim! 
Tecky bafta la cumparaturi! Si eu urmeaza sa caut, deja mi-e groaza, inca nu am scapat de burtica, mai e ceva...ufff
Si trebuie sa incep curatenia de botez, ca acus trece timpul....spalat faianta, perdele....etc.......
Caprioara ce fetita frumusica ai! Mi-a placut mult si de ea si lumanarea...superb totul! Tot tu ai facut lumanarea, nu?
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Camy multa bafta , cum spuneau fetele macar sa devii asistent maternal si pe urma sa infiezi, ma intreb cum au reusit multi sa infieze copii mici? Poate asa.....au durat actele mai mult dar ei tot s-au bucurat de bebe.
Si ce am mai observat eu....copii adoptati seamana foarte mult cu parintii adoptivi. Chiar o colega a mamei mele avea o fata infiata, parca erau 2 picaturi de apa!
Mona bafta la doctor! Poate scapi si tu odata....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
clabur spune:
Capriiiii operatiune reusita.....totul la superlativ. Ilincutza ta superba
ca si Ilincutza mea 
ileanna spune:
andreea multumesc! Sper sa-mi iasa si mie la un moment dat ... Mie mi se intampla sa-i dau ceaiul si apoi sa trag concluzia ca trebuie sa bag lapte ca nu o scot la capat ... Si asta nu cred ca e bine pt ca se amesteca si nu mai mananca lapte cat trebuie pt ca are ceai in burtica ... rezulta ca i se va face foame mai devreme si uite asa imi dau in cap singura.
simo (sursula) nu am mai ajuns in parc. In fatza blocului am tras o voma strasnica la 2 ore dupa masa ... am urcat inapoi si dupa asta au sunat cel de la Fan Curier ca vin cu marsupiul. Poate ne vedem dupa masa.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
andrey2008 spune:
RUXI multumim mult pt poezie,e foarte draguta.
MADA poti te rog sa modifici in lista numele copilului e ANDREY cu Y la sfarsit.ms
Nati spune:
Bine v-am gasit la scutece!
Va doresc 4 ani fericiti si impliniti!
Toate cele bune,
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Vorbeati de program...hmmm, noi nu avem unul, ca Miruna papa la cerere si e cam haotic, singura chestie sigura este "degazificarea" de dimineata, intre 7 si 9, urmata de kk, papa si somn de voie pana la 11-12, pt. ca da
am reusit sa dresez matza sa doarma ca muma-sa pana la amiaza!! Sunt mandra...si odihnita...![]()
Boti si eu dorm cu Miruna in pat...e tare fain, ca ea adoarme dupa ce papa cu capul pe sanul meu si cu o manuta pe el...ma topesc. Nu stiu cum va fi cand ma decid "to let her go" vorba americanilor si sa o invat in patut...Sincer deocamdata o prefer pe ea decat pe sot...![]()
Tecky spor la cumparaturi...si eu tre sa merg da mi-e o groaza ca am ramas foooarte grasa si mi-e ca ma apuca depresia. Nimic nu mai mi-e bun, o sa trebuiasca sa-mi cumpar de toate, de la pantaloni, bluze, haina, fash, tot...o sa ne coste ceva...
Mina si eu stau in Tudor, pe Cutezantei, aproape de Diamant. Mi-ar place sa ne plimbam impreuna, dar din pacate Miruna nu sta inca in carucior, ca urla ca apucata', sta numa daca o prind cand doarme. Noi deocamdata o scoatem in landou la gradina, unde ne facem casa, e deasupra de Ramurele, la Masini de Calcul, sub padure. Sta toata ziua afara. Tu cand iesi de obicei? Ca poate prindem o zi cand doarme si o pot plimba...Sau poate vii tu o data la noi, la gradina, la aer...
Ioana bine ai revenit!
Biri bine ai revenit din vacanta. Ce bine ca v-ati relaxat o tzaruca...Si ce bebeu cuminte ai (pfui sa nu-l deochi!)...felicitari!
Am vazut ca povesteati de ce pot face bebeii, a mea de-abia zambeste, cam rar si niciodata mie, de fapt daca zambeste si ma aude pe mine devine serioasa
foarte rar imi zambeste. Am invatat "cuvinte" noi precum aga aga, bee si oui...deci vorbim si franceza.
Gata, cred ca mi-a expirat timpu, ca vad o mutritza ce sta sa planga.
Revin deseara, 
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
vias spune:
...mda...copii adoptati seamana cu parintii adoptivi, deoarece se face o potriveala (asemanare)...asa mi-au explicat cei de la protectia copilului...
...mie cred ca mi-a venit CM...
Cami, mamica ingerasului Darius-Andrei, n:15.07.2008, d:16.08.2008
pustai
dr_anca spune:
Bine v-am gasit la scutece dragi mamici de iulie-august!
Imi pare rau ca nu am reusit sa postez la finalul odiseei dar au fost 9 luni f. frumoase alaturi de voi desi mai mult am citit si nu prea am scris am trait aceleasi emotii ca voi toate.
Va pup si sa ne traiasca pepenasii!
Noi am avut botezul in Bacau si am fost cea mai cuminte bebelusa din cele trei bebeluse prezente de fata dar i-am facut si nanei o surpriza si am facut kk in crisma in brate la ea ![]()
![]()
. A fost emotia prea mare dar a ras si preotul ca e si nasa sfintita de acum.
Petrecerea eu zic ca a iesit si ea bine dar sotul cica a fost cam plictisitoare vroia sa se bantuiasca lumea mai tare.
Revin cu poze pe picasa.
Sa ne traiasca pepenasii!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis un bazar la umanitare pentru Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Cine doreste sa posteze ceva sau sa liciteze rog sa intre la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844&whichpage=1
Multumesc.