Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

doamne cata durere! nici nu stiu ce sa spun........doar ca ma rog ca bunul Dzeu sa va dea putere si tie si sotului, sa treceti prin aceasta grea incercare. ti-am citit povestea,am plans de cateva ori, si m-am cutremurat: de ce atata suferinta? de ce sunt doctorii nostrii atat de insensibili? de ce nu sunt oameni? de ce nu au compasiune fata de semenii lor, macar pentru cei aflati in situatii ca cea prin care ati trecut voi? probabil meseria lor ii face mai duri, mai reci, dar cum poti avea inima de piatra atunci cand se intampla ce vi s-a intamplat voua?eu chiar nu inteleg........am citit si povestea Monicai....aceiasi indiferenta, raceala......ce e trist e ca acesti oameni ar trebui sa aiba grija de semenii lor nu sa se poarte asa cum nici cu animelele nu o faci? imi cer scuze, poate "razvaratirea" asta nu-si are locul aici, insa nu m-am putut abtine......
Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va aduca linistea in suflet....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Camy ma rog la Bunul Dumnezeu sa iti trimita alinare! Darius e langa El acum si te mangaie din Ceruri!

Sunt aici pentru orice, draga mea! Te imbratisez!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Camy, te imbratisez si sunt alaturi de tine. Ma rog la Dumnezeu sa-ti aline durerea si sa-ti aiba in paza ingerasul.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..multumesc....am fost azi la biserica...am mers si la el la mormant...pentru ca numai cu asta am ramas...apoi am mers prin oras...e greu de descris...eu il surprind pe Cristi..el pe mine...uitandu-ne in gol dupa carucioare...dupa copilasi...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Camy, am plans citind aceste randuri. Dumnezeu sa va aiba in paza pe tine si pe Cristi.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

va imbratisez cu drag camy Dumnezeu sa va binecuvinteze si ingerasii sa va vegheze

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Plang si nu sunt in stare decat...sa plang.D-zeu sa aiba grija de voi si sa va dea putere si lumina!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ma doare sufletul

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

of Camy draga, prin cata suferinta ati trecut si tu si Cristi... ma rog ca bunul Dumnezeu sa va vada suferinta si sa intervina cumva... El e singurul care va poate aduce alinarea in suflet...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Draga CAMY, plang,plang si iar plang. Cata suferinta...
Sa va aibe domul in paza pe tine si pe sotul tau, iar Dariusica sa se bucure alaturi de inerasi.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput