Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multi ani, Erika!

La multi ani, Andrei!

La multi ani, David!

Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi! Multi ani traiasca!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andreea11, Priorixul sa poate face oricand intre 11 si 15 luni. In general pediatra recomanda intr-un moment sau altul in functie de anotimp, respectiv de incidenta imbolnavirilor cu ROR in perioada respectiva/urmatoare. De ex. stiu ca lui Tudor (nascut in ianuarie) i l-au facut la 11 luni, deci in decembrie, pt. ca era epidemie de pojar si era f periculos sa amanam vaccinarea. Iar la 1 an a facut Infanrixul.
Acum nu stiu pe care il vom face primul, n-am apucat sa vb. cu Culcer. Dar sigur stiu ca se poate face oricand intre 11-15 luni fara sa reprezinte o problema pt. copil. De asemenea Infanrixul este un rapel si stiu ca se poate amana si pana la 1 an si jumatate.
Petrecere frumoasa, Rox, draga mea!!!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Lisa vorbeste bebeluseasca. A fost o vreme ca a zis "ma-ma", "dah", apoi s-a setat pe altceva, gen "up", apoi a revenit iar la "mama" si "dah" si tot asa. Azi a mai zis "ma-ma" si "dah", dar nu a mai zis "up". ...
Acum umbla prin casa cu jucarii in mana si pufaie si mai zice "aba-ba" si "te-te-te-tah" si mai face precum un calut din ala naravas. Si e obosita de cade in nas, literalmente, dar nu ar dormi. Eu sunt obosita varza si ea nu vrea sa se culce neam.

Aha, m-am mai linistit. Acelasi vocabular il are si Eliza. Alearga prin toata casa tipand "dah, dah" [:)))] Sambata pe 6 - petrecere mare .
Ieri am fost in Frankfurt cu nasii Elizei si i-am pus (in sfarsit)cercei! (De ce in Frankfurt si nu la noi? Pentru ca acolo am gasit o bijuterie unde nenea ala indian era dispus sa ne faca gauri INAINTE de varsta de 6 ani (sase ani!) cum scrie (mai nou) in legea landului Hessen ). A plans nitel (mai putin ca la vaccin chiar) si nu si-a atins niciodata urechile, dovada ca nu o deranjeaza deloc.

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Ramonaiani, pup gagalicea cu cercelusi . Mai bine mai tarziu...

Ce faza cu "legea"! Wow. Aici nu au vrut sa ii faca din considerente personale, ca asa (nu) vroia doamna aia (eu cred ca nu avea experienta cu bebelusi sau copii sub o anumita varsta) si, in plus, nici cerceii nu erau speciali pt bebelusi. Dar la etajul urmator am gasit un salon de cosmetica unde puneau si cercei si era reclama mare pe geam ca au cercei speciali pt bebelusi si persoane alergice la metal.

Eheee, noi sambata sarbatorim si Father's Day, deci 2-in-1. Si voi le sarbatoriti tot asa? La voi (si) asta a fost motivul de nume? Ca mie mi-au picat fisele doar saptamana trecuta.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani pentru cei ce implinesc azi 1 anisor: mogaldeata Erika, bubu Andrei si papanashul David.
sa fiti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si sa aduceti lumina si bucurie parintilor vostrii.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hello,hello!
tuturor sarbatoritilor de vineri,sambata si duminica si in special nasicului lui Mihnea,Andrei!Sa cresti mare si sanatos,ca frumusel esti foc!
Abia astept sa-l vad diseara la chelie!
Am venit si noi pe la 13 de la nunta,suntem ff obositi,dar si f fericiti pt sora mea.A fost o nunta grandioasa in adevaratul sens al cuvantului!Cca 400 invitatie si o organizare de nota 1000!!!!Cu foto de fff buna calitate o sa revin zilele urmatoare,nici nu m-am obosit sa fac poze ,pt ca aveau 2 fotografi de exceptie.
Ca idee,cum am aratat noi doi:www.flickr.com/photos/21367727@N02/2813032083/in/photostream/" target="_blank">aici!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Ca idee,cum am aratat noi doi:www.flickr.com/photos/21367727@N02/2813032083/in/photostream/" target="_blank">aici!

Oau! Asa mamica cocheta, mai rar! Am admirat si manichiura + pedichiura si (cu invidie) rochia care iti punea in evidenta decolteul generos. (Invidia era pt decolteu, nu pt rochie! La mine s-au retras ca apele raurilor dupa ce-a trecut vremea ploioasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
Eheee, noi sambata sarbatorim si Father's Day, deci 2-in-1. Si voi le sarbatoriti tot asa? La voi (si) asta a fost motivul de nume? Ca mie mi-au picat fisele doar saptamana trecuta.

In Germania a picat Ziua Tatalui de Inaltare (1 Mai).
Ce motiv de nume?? Mie inca nu mi-a picat nici o fisa. Lumineaza-ma te rog .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani!!! Andrei si David sa aveti o viata frumoasa si sa va bucurati parintii mereu.

Felicitari Roxana,Andreea!

Noi am terminat party-ul.
A fost frumos...pentru mine ultimile doua zile foarte incarcate emotional...mai ca am plans la fiecae ora.Nu cunosc explicatia...insa imi aminteam fiecare detaliu trait anul trecut pe vremea asta.
Cel putin azi,am bocit mai mereu.Am fetita de un an si nu-mi vine sa cred!Timpul a trecut extrem de repede si parca imi pare rau.As fi vurt sa traiesc parca mai intens,sa ma bucur mai mult de fiecare clipa.
Am facut party restrans...si chiar si asa n-a fost prezenta toata lumea.Insa asta nu ne-a impiedicat sa nu ne simtit bine.A fost excelent,Erika in culmea fericirii..jucandu-se cot la cot cu invitatii,copii,urcandu-se peste ei...tragandu-i de haine,de par.Fericita si in acelasi timp uimita de fiecare cadou nou deschis.Incercand sa alerge si ea si cazand desul de des...insa foarte mandra de faptul ca paseste pe doua picioruse...cu mainile ridicate in sus,radea cu gura pana la urechi.
Pana la urma i-am rupt si turta...mai improvitata ce-i drept,insa nu asta conteaza.Sotul a fost incantat de obicei si s-a jucat punandu-i pe tava...diverite obiecte...tot mai nostime sau nu(printre care si un prezervativ)
Erika a ales asa:batzul de percutie(nu mai stiu cum ii zice),un fard si banii(bacnota,inclusiv moneda,luate concomitent)..apoi a pus mana pe ce ii pusese tatal ei...,dar nu conteaza decat cele 3.
Eu as fi vrut sa aleaga cartea,cheile...dar n-a fost ca mine.
Acum Erikuta face probabil visand la ziua de azi...iar eu continui petrecerea alaturi de sotul meu...sa sarbatorim realizarea.

Multumim din suflet celor care ne-au urat un gand bun!
In special Erisa esti formidabila.Iara mi-au dat lacrimile cand am citit urarea de la tinesi Yaia mi-a placut nespus urarea din partea ta.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Teodoroesti tare.Nu doar faptul ca arati beton si faptul ca m-au terminat sandalele si manichiura/pedichiura.
Insa emani fericire...cred ca cei de langa tine sunt niste oameni norocosi sa te aibe in preajma.

Roxana mulumim de aprecieri.Sunt intr-adevar mandra de Erika,de primii pasi...si vreau sa ma laud...Insa nu conteaza defapt cand merge sau nu...pana la urma toti merg.Iar deja de la al doilea copil...parca esti mai linistit...si nu mai astepti cu sufletul la gura primii pasi.Cel putin asa a fost sora mea.La al doilea...eu stateam si exersam cu el...iar ea,foooarte calma si linistita imi spunea sa il las ca va merge singur.Si a mers...la 1 an si 1 luna...iar acum alearga prin toata casa.
Mai am o prietena...tipa care imi preda caligrafie...are 3 copii,si-mi spune ca deja la al treilea are oarecum "indiferenta".

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:

In Germania a picat Ziua Tatalui de Inaltare (1 Mai).
Ce motiv de nume?? Mie inca nu mi-a picat nici o fisa. Lumineaza-ma te rog .

Ramonaiani, in 5 sept. e St Elisabeth la ortodoxi si anglicani. Eliza, Lisa si alte derivatii se serbeaza tot atunci. Sau in 5 nov daca sunteti romano-catolici.

Eiii, acum ti-au picat? Ca mi se pare ca am auzit ceva clinchet

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput