Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 5
rodicamaries spune:
La multi ani, sarbatoritilor de azi:
Erika, de mami- Devylla
Andrei Serban, de mami Roxana
David de mami- andreeaiosif
sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti o bucurie pentru parintii vostri.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
rodicamaries spune:
Yaia...offfffff, ia da adresa prietenului sotului tau, ca acusica dau anunt la ziar ca, colectioneaza pet-uri
Glumeam
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
A mea vorbeste mult, da' nu pricep nimic din ce zice (bebeluseasca adica). Am observat ca tu vorbesti cu Lisa engleza. La noi se vorbeste romana in casa, aude germana la televizor si pe strada, si mai avem si-o prietena chinezoaica cu care vorbim engleza. Datorita acestul talmes-balmes de limbi, copiii ajung sa vorbeasca mai tarziu, si de regula iau cel mai scurt cuvant care denumeste un obiect din cele 3 limbi (stiu asta de la o alta mamica - la 2 ani fata nu formula inca cuvinte). Am intrat pe forum la Povestea obtinerii sarcinii. Mi-a placut cat de frumos vorbeai acolo, si ce cuvinte de sa te unga pe suflet foloseai .dulcetzica Eliza (06.09.07) |
Ramonaiani, multumesc pt aprecieri. Ma straduiesc si eu cat de bine sa incurajez colegele de odisee, fie ea odisee de barza, de sarcina, or de scutece
Referitor la vorbit, nu stiu ce sa zic. Lisa vorbeste bebeluseasca. A fost o vreme ca a zis "ma-ma", "dah", apoi s-a setat pe altceva, gen "up", apoi a revenit iar la "mama" si "dah" si tot asa. Azi a mai zis "ma-ma" si "dah", dar nu a mai zis "up". Cred ca le recicleaza
Acum umbla prin casa cu jucarii in mana si pufaie si mai zice "aba-ba" si "te-te-te-tah" si mai face precum un calut din ala naravas. Si e obosita de cade in nas, literalmente, dar nu ar dormi. Eu sunt obosita varza si ea nu vrea sa se culce neam.
Pupici la Eliza si sa va traiasca. Si in 5 sarbatorim, nu?!?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
ANDREEA11 spune:
La multi ani! Erika, Andrei si David sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti o viata cat mai frumoasa!
ANDREEA11 spune:
Mai face cineva Priorixul la 1 an si 3 luni??? Sau sunt singura care urmez o alta schema???
Erina spune:
O tanjobi omedeto gozaimasu florii de cires Erika din indepartata Japonie!!!
La multi ani fericiti frumosului cirliontat Andrei Serban
La multi ani papanashului dulce David
Felicitari Sabina Y. Roxana si Andreea, sa va traiasca puiutii si sa va bucure mereu!!! Petrecere frumoasa!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
edit: scrisesem erika in caligrafie dar nu imi posteaza.
Erina spune:
Am vazut pozele cu morosanul Darius in nisip! Un dulceee!
Spunem din inima felicitari mamicilor aflate la a doua odisee si multa bafta celor care vor sa ajunga acolo.
Citind despre voi incepe sa ma bata si pe mine gindul...
O duminica minunata tuturor!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
adimercedes spune:
Vin si eu sa urez La Multi Ani pt Erika, Andrei si David, sa cresteti frumos, cu fericire si sa aduceti bucurii parintilor.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Lisa vorbeste bebeluseasca. A fost o vreme ca a zis "ma-ma", "dah", apoi s-a setat pe altceva, gen "up", apoi a revenit iar la "mama" si "dah" si tot asa. Azi a mai zis "ma-ma" si "dah", dar nu a mai zis "up". ... Acum umbla prin casa cu jucarii in mana si pufaie si mai zice "aba-ba" si "te-te-te-tah" si mai face precum un calut din ala naravas. Si e obosita de cade in nas, literalmente, dar nu ar dormi. Eu sunt obosita varza si ea nu vrea sa se culce neam. |
Aha, m-am mai linistit. Acelasi vocabular il are si Eliza. Alearga prin toata casa tipand "dah, dah" [:)))] Sambata pe 6 - petrecere mare
Ieri am fost in Frankfurt cu nasii Elizei si i-am pus (in sfarsit)cercei! (De ce in Frankfurt si nu la noi? Pentru ca acolo am gasit o bijuterie unde nenea ala indian era dispus sa ne faca gauri INAINTE de varsta de 6 ani (sase ani!) cum scrie (mai nou) in legea landului Hessen
). A plans nitel (mai putin ca la vaccin chiar) si nu si-a atins niciodata urechile, dovada ca nu o deranjeaza deloc.dulcetzica Eliza (06.09.07)
Roxana_G spune:
Erika 
David 
La multi ani pui dragi, sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!
mamicile SabinaY si Andreea, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
Multumim si noi de urari, inclusiv pentru mesajele de pe telefon, sunteti minunate!
Azi avem inca o petrecere, ne pregatim din nou. Aseara am petrecut cu voie buna, desi Andrei a inceput ceva mai marait. Cred ca era legat de vaccin, azi pare sa fie mai bine. Am taiat motul insa nu am apucat sa il tundem, o sa o facem azi inainte de party. De pe tavita a ales: stampila, foarfeca si cartea. Ulterior si cheile de la masina, dar primele 3 conteaza. Nasa zice ca il facem notar. Eu am zis ca ajunge croitor intelectual.
Sanatate sa ii dea Dumnezeu, ca norocul si-l mai face omul si cu mana lui.
Va las acum ca astept bunicii in vizita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/