Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 7
bikmaria spune:
buna ,azi avem de urat
o floare ERIKA si
doi gradinari BUBU Andrei
si DAVID
LA MULTI ANI fericiti micutilor ,iar voi mamici sa fiti mandre de comorile voastre !
sim_stoian spune:
sarbatoritilor de ieri:
Antonia de Mandarinutza si
Elisa de Myral 
Sa fiti sanatoase, fericite si sa cresteti mari si frumoase!
sarbatoritilor de azi:
Andrei de Rox
Erika de Sabina Y si
David de Andreeaiosif
Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume, sa fiti mereu inconjurati de dragoste!
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Teo, casa de piatra surorii tale. Sa fie fericiti si sanatosi. Si mie imi pare rau ca nu am aflat de intalnire, l-as fi lasat pe Stefan cu tati ca sa vad si eu fetele. Asta e, vad ca nu s-a gandit nimeni si la mine
Am vazut pozele cu voi doi, ati aratat excelent, imi pare tare bine ca a iesit totul asa cum trebuie la nunta.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
La noi a iesit totul foarte bine. Stefan a ales de pe tava surubelnita, pixul si parafa de medic
. Tati a zis ca surubelnita + parafa de medic = medic ortoped
Deja l-am tuns, o sa revin mai acusi cu cateva poze.
Jurnal de calatorii
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Ramonaiani, in 5 sept. e St Elisabeth la ortodoxi si anglicani. Eliza, Lisa si alte derivatii se serbeaza tot atunci. Sau in 5 nov daca sunteti romano-catolici. |
Picat, picat fisa pana la urma. Am ales numele ca mi-a placut mie (a trebuit sa conving sotul pe urma). Noi suntem ortodocsi, dar stiam ca Eliza e prescurtarea de la Elisabeth (
Erika de Sabina Y, Andrei de Roxana_G si David de Andreeaiosif

dulcetzica Eliza (06.09.07)
luy spune:
Aparem si noi in tromba pentru a ura un calduros La multi ani ! frumosilor sarbatoriti de astazi :
mogalnetei cu ochi migdalati Erika
si-i daruim www.flickr.com/photos/septoct2007/2814401036/" target="_blank">o floricica
sharmantului Andrei
caruia ii trimitem www.flickr.com/photos/septoct2007/2814398332/" target="_blank">muuulti pupici
papanashului cu ochi fermecatori David 
Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti fericiti si sa va impliniti toate visele ! Sabina, Rox, Andreea, sa va bucurati de puiutii vostri !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Vrem de asemenea sa le felicitam cele doua dulcetzele care ieri au implinit un anisor:
energica Antonia zisa si Duracell 
frumoasa Elisa 
Va uram o viata frumoasa, cu multa sanatate si iubire ! La multi ani !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
Bine v-am regasit!
Suntem acasa de 2 zile...am reusit sa desfacem bagajele... Acum incercam un pic de odihna.. ca de maine o luam din nou de coada (Yaia, ti se pare cunoscut?
)
La multi ani sarbatoritilor lunii august!
Sa va fie viata o poveste!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Pai bine mai Luy... sa stai tu un we in Ploiesti si sa nu dai un semn... Si apoi sa ne tragi teapa si la Predeal.... unde asteptam sa o pupacim si noi pe Maria....![]()
=====================
carpatina spune:
Sim... intalnirea n-a fost chiar intalnire... ci un meeting tovarasesc desfasurat cu oaresce spontaneitate pe aeroportul Baneasa la momentul plecarii din patria muma a celor 3 roze pseudo-belgiene.

=====================