Puiuti de Randunici 2008!! (89)
Raspunsuri - Pagina 15
ariel_7000 spune:
neata! scurt...ca am treaba, dar nu ma abtin:))
luny, are dreptate amina (de data asta) sparanghelul are denumirea latina asparagus officinalis...intr-adevar exista si o planta ornamentala cu numele asta, dar....nu despre ea era vb. sau era???? cine stie la ce mancare exotica se gandea???
eu ma miram de ideea cu sparanghelul, pt ca nu este chiar o leguma obisnuita...e trufanda, pt mine, e o chestie laudata cam aiurea...mie una nu mi s-a parut ceva extraordinar, nu are calitati deosebite, iar la bebelusi, deja cred ca e prea mult....maine poimaine auzim si de trufe (ciupercile) in meniul lor...mi se pare putin cam exagerat...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
pucca spune:
Neatza randunici!
Eu sunt in butoi....Bianca e vreo 3 zile nu mai mananca cum trebuie. Seara dupa baitza nici nu mai vrea sa auda de mancare....nu vrea nici lapte, nici cereale, nici nimic. O fi de la dinti? Or' trebui sa apara? Febra nu are, vesela e, vioaie nu mai spun, vrea numai pe burta, sa exerseze mersul de-a busilea. Rade nonstop, dar nu prea papa. Offf numai mama sa nu fii!(Clau
)
Concediu placut si puiuti cuminti tuturor randunicilor calatoare!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
bubu05 spune:
Tuchi, pai atunci care ar fi explicatia? de ce se frichinesc, frate? hai, cei alaptati inteleg ca vor tzitzi, ca se rasfata si ei...dar Stefan ce vrea? sia inceput cu frichineala de cand ne-am intors de la munte...pana atunci dormea dus pana pe la 5-6 dimineata, apoi pana la 8-9. La munte avea nopti cand se mai trezea pe la 3...si de cand ne-am intors se trezeste si daca-l las sa se frichineasca si nu ma duc la el incepe sa planga si are un tzignal.......
Gata, nu mai calc, ajunge...zici ca-s robot
...astept sa se trezesca Stefan si iesim afara.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
amira_roxana spune:
hello!
vacantza frumoasa celor care se pregatesc sa plece la
!!! sa va ganditi si la cele care raman acasa, da????
si Amira doarme toata noaptea neintoarsa!!!
azi i-am bagat banana si a papat mai bine fructele (aloe data viitoare, sau sa incerc cu o muscata sau ...mai bine trandafir japonez![]()
)
tuchi tu crezi ca nu i-am studiat mancaricile lui bubu pana acum???
azi ma duc in parcul circului pe la 4, mai vine careva? poate gasesc si niste balarii interesante sa ii mai asezonez copilului mancarea...pacat ca a trecut sezonul de papadii![]()
ca tort cu trufe ca al lui bubu tot nu fac!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
multumim, fetelor, pentru urari!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Neata spre buna ziua si de la noi !!!!!
Bubule eu am scris la capitolul trecut ca vin sa daram teoria cum ca toti bebei alaptati se trezesc noaptea des, dar nu cred ca a citit nimeni:
Antonia doarme neintoarsa-cum zici tu de la ora 22-22.30 pana dimineata la 6-6.30 cand ia portia de tzitzi si mai doarme pana pe la 9 iar daca o iau cu mine in pat dormim amandoua pana pe la 10.30-11 chiar.Sper sa o tina DUmnezeu asa si dupa diversificare ca vad ca aici este problema.
Bine, ca ziua ma solicita la maxim doarme o jumatare de ora....maxim o ora dupa care sta treaza o ora-o ora si jumate mananca si se culca si dupa aia o luam de capat.
AM uitata sa scriu ieri ca am vazut ca ava vaitati ca nu se scot petele de morcov si ale legume si fructe cu detergent obisnuit....o prietena de a mea a zis ca le scoate cu solutie de pete de la Amway, o sa-mi comand si eu.
Sau o sa incerc cu noul vanish pentru pete vechi.Oricum eu petele de kk ale Antoniei le scot cu vanish din sticla roz....pun pe ele inainte sa le bag la spalat.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
lyvy spune:
Helou !!!
Poate sunt frichiniti bebi din cauza frontului atmosferic, la noi intotdeauna se schimba ceva in comportament cand se schimba vremea, si la mine, eu sunt meteodependenta!!!
Si noutatea noutatilor

, NE-A IESIT ASEARA PRIMUL DINTISOR !!!!!! Fara scandal,fara nimic, ii asteptam cu drag si pe ceilalti, sa dea Domnul, la fel de silentios!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Fetelor care plecati in concedii. SA VA DISTRATI LA MAXIM, si sa ne revedem cu bine pe crengutza!!!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
clauclau spune:
Nu fiecare frichineala duce la trezire, asta stiu si eu. O cunosc pe Rebecca pe dinafara si are si ea momente din astea cand se misca in somn, isi schimba pozitia si doarme in continuare. Pe-astea chiar nu le iau in seama, cunosc toate semnele care duc la trezirea ei si atunci trebuie sa intervin rapid si in felul asta o adorm cateodata la loc. Adica o mangai putin pe spate sau pe capsor , ii zic "nani pui" si adoarme la loc. Ce-i drept pentru inca o jumatate de ora sau o ora. Alta data merge cu putin ceiut, dar de cele mai multe ori trebuie sa o iau din nou s-o adorm intr-un fel sau altul. CERT e ca toata noaptea sunt in garda...
Noroc ca ieri a stat randunoiul putin cu ea si am fugit la dormitor si-am dormit aproape 2 ore neintoarsa. A zis ca repetam si azi experienta, asa ca pe la 3-4 bag si eu un somnic sa ma pregatesc de o noua noapte cu atomica mea!
Tuchi, Bitza, ce noroc pe voi, sa doarma puiutii asa bine. Asa era si Razvanel...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
VALENTINA C spune:
Buna!
Hai ca am citit tot, dar sunt in viteza...
offfff, l-am trezit cu zgomotul tastelor!!!!!
Valentina si MAtei