Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya, spor la lucru!

Clau, tot e bine ca n-ai mai pus-o la san de 1000 de ori! N-o sa se dezvete intr-o noapte, iti dai seama, nu?
Dar cum face ea cand se trezeste- urla, se frichine, ce face?
Ca daca se frichine un pic as zice sa o lasi, sa nu sari repede pe ea! eventual ii bagi suzeta in gura! Si sa nu vorbesti DELOC cu ea!
In alta ordine de idei, prietena de care ti-am povestit, cand avea baiatul un an s-a indurat sa-l lase prima data singur si sa mearga cu mine la un congres!
ia ghici ce-a facut copilul care a ramas 2 nopti singur acasa doar cu tatal- a dormit toata noaptea!
oricum ei erau extrem de stresati, cum urla copilul noaptea il puneau la geam sa-i arate masinile, aluia ii sarea tot somnul etc...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Bubule, nu ma mai oftica pt ca n-am GSP tv!
mai bine zi-ne ce face randunoiul tau in fotbal ca sunt f curioasa!
asta pentru ca si al meu e implicat intr-o chestie, ma rog, la nivel de bucuresti, nu la nivel de vreun mare club, dar din pasiunea asta a lui castiga cat salariul meu de baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, saracuta de tine...eu te inteleg rau cu trezitul...ce frichineala si pe Rebe...sa stii ca sigur nu are nimic! dar sigur, sigur 100%! e doar frichineala de bebei si alint!
Si Stefan s-a frichinit, am constatat ca randunoiul fugise din patul conjugal, dormea cu Vlad , cica l-a strigat ca a visat urat si au dormit amandoi!
Iar Stefan s-a trezit la 12 noaptea, a baut 30 ml lapte, dupa ce bause vreo 140 cu cereale la 9 jum, la culcare. Apoi s-a trezit la 3 si a baut ceai, apoi la 4 iar si i-am dat vreo 50ml de lapte Ce naiba sa inteleg si eu din frichineala asta?? foame nu-i e cine stie ce...deci Si apoi s-a trezit de tot la 8 jum.

Azi i-am pus si un sfert de banana in piure, a papat, i-a placut. Oricum la fructe deschide ciocul si mananca bine si a mai bagat si 50ml de lapte si la 10 a adormit.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bey Bubu, iar nu e al meu acasa sa-ti vada consoarta la GSP,s-a dus sa spele masina..oricum e fiert, ca a pierdut aseala Craiova!..
tuchi si al tau e sportist?
pai cooptati-l frate sio pe pompier la activitai d-astea ca e mare fan, mai ales fotbal si rugby! la noi posturile de sport ruleaza in permanenta toata ziua!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, se frichine pana se trezeste de tot. Dupa ce doarme o ora parca ceva o freaca de nu-si mai gaseste pozitia si se tot invarte prin patut si se trezeste. Problema e ca nu o ia somnul la loc singura. Si nu vorbesc cu ea, stam doar la lumina unei veioze discrete, iar eu cum , necum o culc la loc, nu o tin treaza ca stiu ca e mai rau! Doar ca eu cam asta fac toata noaptea, am grija sa culc la loc copilul!

Bubu, vad ca si Stefanut a fost frichinit, sper sa fie ceva pasager la voi.

Merg sa-i pregatesc fructele...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Hi, hi!
Tuchi, lucreaza in presa, e ziarist. Era ceva sa fie fotbalist
Luny, ma crezi ca nu mai stiu nimic din fotbal? nici cand sunt meciuri, nimic...inainte eram interesata, dar acum n-am timp!

M-am apucat sa calc...am un chef de nu mai pot...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Nici al meu nu e fotbalist! E economist, le numara banii la fotbalisti!

De jucat fotbal ar juca el mai mult, dar de cand are 2 copii si nevasta cu preocupari stiintifice....a mai luat o pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si Mufa mai face d-astea, Clau..azi noapte s-a trezit din 15 in 15 min de la ora 10 cand l-am culcat, de vreo 3 ori..apoi a dormit pana la 3 fara 20, iar la 3,20 s-a trezit iar cu frichineala..si daca-l las, o da in plans...vrea mufat, si adoarme imediat..s-a mai trezit la 5 si ceva..iar de la 6,30 am adormit cu el langa mine in pat pana la 7,30 cand s-a trezit de tot, l-a luat iub in sufragerie si am mai dormit si eu o ora!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mai, ce ti-e cu frichineala asta...si Mufarinul e campion...al meu nu vrea mufat , suzeta nu mai vrea, in bratea deloc, daca-l iau plange...bine, nici nu ma chinui sa-l ridic din pat...vrea sa suga ceva, ceai sau laptic, de obicei ceai...bea cam 20-30 ml, nu mult...
Mai, dar exista vreun bebe care doarme neintors?
Ursuleato, sa nu zici de Vlad

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Sebastian!

Mergi la inceput