Puiuti de Randunici 2008!! (89)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Lyvy, felicitari pentru dinte! La mai multe aparitii nedureroasa!

Am vorbit cu copiii- faceau gratar in curte! Se pare ca Sebul e iar in greva foamei de lapte, probabil dupa ce saptamana trecuta a mancat ca spartul acuma se hodineste!
Cred ca v-am mai zis de cateva ori experienta mea cu Ilinca in ceea ce priveste trezitul noaptea- de pe la 3 luni se frichinea intre 2 si 5 dimineata, mai suzeta, mai ceai, in cele din urma tzatza si se culca!
De la 4 luni am inceput sa-i dau completare cu formula, la fel a fost!
Pe la 4 luni jumate m-am enervat si am plecat din camera ei si m-am intors in patul conjugal! Cred ca vreo 4-5 zile i-am mai dat san la 5 dimineata, apoi a inceput sa se trezeasca la 7!
Cred ca pur si simplu nu i-am mai auzit frichinelile de noapte, ea n-a mai auzit scartaitul canapelei pe care dormeam, nu stiu care a fost explicatia logica!
evident ca au mai existat si exceptii, nopti in care s-a mai trezit, a mai plans de diverse alte motive...dar una e o noapte pe saptamana si alta e every night la datorie!
Pe Seb l-am lasat singur in camera de la 2 luni si a mers si la el!
Mi-am facut si eu ceva de mancare, m-am uitat la un film superb pe HBO, am luat o pauza cam mare asa ca acuma ma reapuc de studiu!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Kya spune:
Tuchi la The Lake House te-ai uitat?
frumos film! E a 2-a data cand il vad dar tot mai am bucati pe care nu le inteleg - trecut, viitor, prezent...
Roxana cred ca ajungem si noi la circ pe la 4 si ceva.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Fetele.Mai am de recuperat..
Am venit aseara de la tzar,dar nu am mai apucat sa scriu..
Acum ne pregatim de nunta si mai am de facut manichiura,dar nu prea mai pot de Tea.
N-a facut kk de 3 zile si e cam frichinita.I-am bagat niste duphalac.Asteptam.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
tuchita spune:
Am descoperit de ce mi-a fost asa rau ieri! Mi-a venit CM-ul!
Da, Kya, la ala! de mult vroiam sa-l vad dar n-am reusit niciodata din cauza copiilor! Si cred ca si eu mai am nevoie de macar inca o vizualizare ca sa-l inteleg perfect!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
Noi incercam la masa de 3 sa vedem daca vrea biberonul..La cat m-am chinuit sa scot laptele ala, daca nu-l vrea, cred ca il beau eu...![]()
apropo, tetinele sunt pe nr, nu? Biberoanele mele sunt Boots, aduse din Anglia si habar nu am ce nr sunt tetinele..De unde imi dau seama de care sunt? Si daca curge prea incet, ii pot face ad-hoc inca o gaurica, pana ii cumpar tetina cu un nr mai mare?
Valentina si MAtei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
In legatura cu somnul, se pare ca MAtei a avut doar o faza: azi-noapte s-a trezit ca de obicei la 2 jumate si de tot la 5 jumate...
A, v-am zis ca am mers la padure ieri..Am tremurat la greu...noroc ca in bagajul lui Matei erau si haine groase, ca altfel plecam acasa..In schimb, noi, adultii n-am avut haine groase, fiindca de dimineata a fost super cald...
dar oricum, si in Bucuresti s-a racorit bine...de dimineata am pus bluza cu maneca lunga si pt prima data, adidasi..Era atat de mirat sa vada ce-i pun in picioare...http://good-times.webshots.com/photo/2805277370103382524VkAErK
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2805277370103382524VkAErK
Kya spune:
Stela distractie placuta la nunta. Sa ne aduci si poze, da?
Vali, da, poti sa mai faci inca o gaurica (sau sa o largesti pe aia existenta). Dar vezi sa nu fie prea mare, ca daca curge prea mult, se ineaca Mateiu!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
luny spune:
VALI e super Mateiu cu adidasii!!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Asa am papat piureul azi
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
bitza037 spune:
MAI FETELOR HELP!!!!!!!!!
voi cu ce fel de apa faceti laptele bebeilor vostri?????
apa de la robinet fiarta si racita sau apa plata????
mie mi-a zis doctorita sa-i fac cu apa de la robinet fiarta si racita sa nu-i fac cu apa plata ....sau daca am de unde apa de fantana
voi ce parere aveti?????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze