Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxxy80 spune:
Fetelor, de vreo 2 ore sunt super relaxata. De cand a venit de la serviciu, barbate-meu si-a revendicat fiul
si au stat in dormitor si s-au chitait (de am crezut ca o sa lesine de ras Matei). in tot timpul asta si-au pus si camera de s-au filmat, ca altfel nu se puteau juca linistiti
. Iar mami a stat si linistita pe net
. Acum dorm ca 2 puturosi
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
anacami spune:
Roxxy,relaxare placuta in continuare!
si eu sunt la fel,am baut un pahar de sampanie (astazi fac 5 ani de la casatorie).Problema este ca si sotul este "relaxat"-sper sa nu adormit in timp ce copii misuna prin casa
-Sebi cica "toarna" filme,ne pune pe fiecare sa facem cate un mic moment artistic
.Canta mai devreme pe toaleta cat il tinea gura,avea si cateva versuri despre mine (cand ma face cea mai tare mamica, cand cea mai dura sau cea mai urata...).Aseara nu a mai plecat la tara,dupa iesirea din IOR a adormit f. tarziu-cand a venit tataia a trebuit sa-l trezim din somn,a facut f. urat (tipat,urlat,nu stia ce este cu el...), nu a mai fost chip sa il ia.Este prima data in vara asta cand sta in Bucuresti peste weekend...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Lala_D spune:
Camelia la multi ani fericiti ! 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Roxxy80 spune:
Cami, va urez un sincer LA MULTI ANI, sa fiti fericiti si sa va bucurati pana la adanci batraneti de puisorii vostri, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Roxxy,relaxare placuta in continuare! si eu sunt la fel,am baut un pahar de sampanie (astazi fac 5 ani de la casatorie).Problema este ca si sotul este "relaxat"-sper sa nu adormit in timp ce copii misuna prin casa mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
anacami spune:
Multumesc Laura si Roxxy!
De dimineata credeam ca ziua asta o sa treaca ca oricare alta zi,dar acum constat chiar ca a fost f. placuta in 4
.Au fost tare haiosi copii -s-au alergat si luptat intre ei, apoi ne-au luat pe noi la joaca
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Laura chiar a auzit alaltaieri prin telefon cum faceau lectii de tipat- am zis eu ca fata mea nu stie sa planga,dar a avut grija Sebi sa o invete cum se tipa tareeeee.S-au distrat tipand alternativ,Stefania nu s-a lasat cu nimic mai prejos de Sebi
(si radea zgomotos dupa fiecare tipat
)
mami de Sebastian
si Stefania 
Vasari spune:
Roxxy, ce frumos! Iti doresc sa te relaxezi asa mai des.
Cami, la multi ani fericiti in continuare!
Sebi este extraordinar de haios si cu initiativa. Foarte frumoasa ziua voastra de astazi!
M-a rugat Cristina sa pun eu si pozele ei, dar nu am nici jumatate din cate a facut... ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ellis, siropelul i l-ai dat la recomandarea medicului sau e ceva naturist ce se poate lua de oricine? ca tare i-as lua si eu lui Eric, efectiv ma ternina cu mancarea... ![]() e din ce in ce mai rau... nu stiu ce sa ma fac tu fetelor... ma aduce la disperare... abia abia cu chiu cu vai manaca 2-3-4 lingurite de mancare...![]() ![]() ![]() or fi dintii, nu zic, da totusi... acuma mancam rau si fructele cu branzica sau iaurt, pe care le manca cat de cat inainte... cred ca trebuie sa-l duc la medic... nu stiu alta solutie... nici n-a mai pus pe el in ultima luna... offfffffffff..... ![]() ![]() ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
siropul e luat la rec pediatrei, insa eu am intrebat-o si pe cumnata-mea care e farmacista si a zis ca e o formula ff buna; ne-a dat 5 ml /zi, patru saptamani.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Laura chiar a auzit alaltaieri prin telefon cum faceau lectii de tipat- am zis eu ca fata mea nu stie sa planga,dar a avut grija Sebi sa o invete cum se tipa tareeeee.S-au distrat tipand alternativ,Stefania nu s-a lasat cu nimic mai prejos de Sebi (si radea zgomotos dupa fiecare tipat )mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Asa face si Maria, doar ca interlocutorul sunt eu.
Ce frumoasa e poza asta!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
Am intrat si eu o tura repede ca-s rupta, azi noapte puiul a fornait, azi ii curg rau rau mucii, i-am dat panadol, ii pun ophtamezone n, aspiram la greu; macar pana acum nu a refuzat papa; in [lus are si scaune moi, vad un dinte sus ce iese.
dim am avut si programare la coafor, pt tuns si vopsit.
pupici
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI