Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxxy80 spune:
Jasmin, multa, multa sanatate lui Lucas. Te inteleg perfect prin ce ai trecut.Si noi am fost o saptamana cu diaree. Totul a debutat cu varsat in jet (nu a vomat decat de vreo 3 ori). Insa noua ni s-a tras de la dinti din fericire (pt ca eu credeam ca are enterocolita). Acum am scapat. sa vedem ce urmeaza la ceilalti dintisori
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
anacami spune:
celor ce poarta numele ALEXANDRA, ALEXANDRU sau derivate ale acestora
tuturor sarbatoritilor de astazi!
si noi il serbam acum pe Sebastian la u loc de joaca;la 1 an este totusi prea mic copilul (cel putin la locurile de joaca obisnuite,care sunt rec. copiilor peste 2 ani...)
Chiar voiam sa va intreb,stiti cum se rupe turta la fetite? se poate face inainte de a implini un an (noi ne-am gandit sa fie cu o luna inainte,daca nu exista "contraindicatii"...)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Alina,Lixa f. frumoase pozele;mi-a inspirat o atmosfera de liniste si pace...
Jasmin,multa sanatate!
mami de Sebastian
si Stefania 
Roxxy80 spune:
Fetelor, Matei tocmai a mancat o para singur-singurel, de fapt vroiam sa spun o para nepasata. Isi curatase taica-sau o para si a sarit pur si simplu si a inhatat-o
. Toata actiunea s-a desfasurat in pat
. Nu cred ca vreti sa stiti cum arata lenjeria de pat. pe Matei l-am bagat la dus direct. Vroia sa manance si cotorul. Avea o disperare pe fata sa nu-i luam para.
Tot azi am fost in vizita la ai mei. Maica-mea manca paine cu pate vegetal. A inceput sa traga de ea si sa planga. Era evident ca vroia sa manance si el. I-am dat o bucatica de paine cu pate si a devorat-o pur si simplu dar continua sa planga si sa traga de maica-mea. I-am pus niste branzica Almette pe cateva bucati de paine (miez) si le-a mancat imediat. ma tot gandesc ca am facut o prostie ca i-am dat branzica Almette, dar nu stiam cum sa-l potolesc. M-am gandit ca o fi mai bine sa-i dau Almette decat pate vegetal. M-a bucurat f mult ca a mancat singurel niste bucatele destul de mari de painica. A fost prima data cand i-am dat paine (oricum nu se va mai intampla prea des).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
Vasari spune:
La multi ani si din partea noastra celor ce-si serbeaza ziua astazi!
Cami, chiar a fost foarte placut in Herastrau, poate si din cauza ca a fost mai racoare.
Daca ti-au placut pozele noastre ar trebui sa le vezi pe ale Cristinei! :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
Roxxy, felicitari! Eu nu mi-as face asa mari griji pentru o bucatica de paine. Eu i-am dat ieri inghetata
, e drept un varf de lingurita. Nu i-a placut, probabil fiindca era topita. In mod ciudat, Eva refuza mancarea pasata sau taiata bucatele mici, dar ii dau bucati de fruct in maca si mama-mama ce mai musca su mesteca, da' si ce mizerie face. Azi i-am dat cartof fiert, brocoli si mar copt. Brocoli si cartoful au fost un succes total.
Cristina, baga poze la inaintare.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Victo, Sorina, la multi ani!! Multa fericire si sanatate si multi ani alaturi de familie! Victo, foarte frumoasa varsta!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Jasmin012 spune:
multumim pt urarile de sanatate... ce ma supara acum mai tare este ca inainte sa se imbolnaveasca il dadusem pe brazda, incepuse copilul meu sa manance bine cam orice si in cantitati mai mari, 150-180g, eram tare multumita de el, iar acum mananca cate o lingurita, doua de ce-i dau eu, apoi se stramba si plange ca nu vrea... doar suge mult, dar asta nu e suficient ca sa scape de diaree...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
anacami spune:
Alina,le asteptam atunci si pe celelalte!Roxana a inceput serviciul?
VICTO
SORINAsa fiti sanatoase si fericite,alaturi de familia voastra!
AncaD,cum merge slabitul? sa-ti traiasca frumusetea mica!
BB,eu vreau sa-ti vad pozele,dar pana mai citesc pe aici le stergi deja!!!ai pus poze si de la nunta?
Tare ma "mananca" si pe mine sa iau pastilele alea,desi am zis "nu" la inceput si stiu ca nu reprezintra calea cea mai corecta pt. organims pt. a slabi! Si Lala zicea ceva,poate incercam si noi la un moment dat ...Tu cum te mai simti,ai mai luat?
mami de Sebastian
si Stefania 
Roxxy80 spune:
Draga mea, Matei al meu care este un super mancacios, manca doar 2-3 lingurite PE zi atunci cand a facut diaree. Ii displace absolut orice (inclusiv cerealele al caror fan este). Doctorii mi-au spus sa nu cumva sa fortez nota si ca este f important sa se hidrateze. Intr-adevar, mi-a baut sute de ml de ceai de menta, dar tot ma durea inima ca nu manca.
Intr-adevar, prima zi in care nu a mai facut diaree, a coincis si cu prima zi in care a inceput sa manance f f mult (dupa o sapt de greva foamei).
Stai linistita ca o sa-si revina. Tine minte: la mine manca 2-3 lingurite intr-o singura zi, nu la o masa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 multumim pt urarile de sanatate... ce ma supara acum mai tare este ca inainte sa se imbolnaveasca il dadusem pe brazda, incepuse copilul meu sa manance bine cam orice si in cantitati mai mari, 150-180g, eram tare multumita de el, iar acum mananca cate o lingurita, doua de ce-i dau eu, apoi se stramba si plange ca nu vrea... doar suge mult, dar asta nu e suficient ca sa scape de diaree... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare