Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
Vasari spune:
Adina, multumesc mult!
Poate in documentarul pe care l-am vazut era vorba de wok-ul original... Nu cred ca ar recomanda ceva neigienic. :)
Jasmin, imi pare tare rau ca ati trecut prin asta! :( Il pupam pe Lucas si ii dorim multa energie. Cat stati in Bucuresti?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
Jasmin, multa sanatate puiului mic, il incetineste un picut boala, dar apoi isi revine, ai sa vezi.
Fetele care aveti steamer, cat trebuie sa tin niste brocoli, ca eu am pierdut carticica aia?
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Jasmine,sanatate multa. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Azi ma gandeam unde sa ii tin ziua lui Raul....
...doamne ce putin mai e si face un anisor
..Acasa chiar nu ma incanta ideea ... si parca stiu eu o pizzerie unde este o sala mica pt aniversarile kinderilor si e si o fata care ii distreaza..Trebuie sa ma interesez si sa rezerv ca vb aia sa nu ramanem pe strazi la 1 anisor ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
A si sa nu uit BB si Pussi va anunt de pe acum ca sunteti invitate in 17 oct la ziua feciorului
... Ma gandeam la pizzeria Petito din Calea Sagului
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Noi i-am facut lui Robert anul trecut ziua la un kinderland. A fost super! Au avut si copilasii loc de zburdat,parintii au stat relaxati ca au fost animatorii ce-au avut grija de copilasi...Sa nu mai spun ca am scapat de nebunia si deranjul de acasa.Anul acesta mai mult ca sigur ca vom repeta experienta,doar ca ar trebui sa mergem de pe-acu sa facem rezervare.Anul trecut am umblat ca nebunii in tot orasul...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Noi i-am facut lui Robert anul trecut ziua la un kinderland. A fost super! Au avut si copilasii loc de zburdat,parintii au stat relaxati ca au fost animatorii ce-au avut grija de copilasi...Sa nu mai spun ca am scapat de nebunia si deranjul de acasa.Anul acesta mai mult ca sigur ca vom repeta experienta,doar ca ar trebui sa mergem de pe-acu sa facem rezervare.Anul trecut am umblat ca nebunii in tot orasul... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Eu fac chestia asta de 8 ani
Nu i-am serbat nicio zi acasa lui Bogdan . Mi-au ajuns zilele noastre serbate acasa , nu am avut nervi si pentru 10-14 copii plus parintii sub acoperisul umil al unui apartament de bloc

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ank83 spune:
Asa ma gandesc si eu.... si acolo este loc pt copii si parintii stau separat ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
popbianca spune:
buna ziua...
sanatate multa multa multa lui Lucas....e asa de rau cand sunt bolnavi puisoriii !!
si Ana e tot cu febra...a facut deja 2 injectii....

acum doarme....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna ziua... sanatate multa multa multa lui Lucas....e asa de rau cand sunt bolnavi puisoriii !! si Ana e tot cu febra...a facut deja 2 injectii.... ![]() ![]() ![]() acum doarme.... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
offf pupici la puisorii bolnaviori

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito