Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
lixa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Oki Lixa ... pe 18 mai mult ca sigur voi fi oras...ne vedem noi cumva... sa speram ca ajunge si pusic cu tustele....Macar sa le vedem in masina pe frumusici ![]() |

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
lixa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Si deja ma abonez la pozele din Timisoara! Abia astept sa le vad! :)) |
Iti pastram un loc in primul rand
Filmulete
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lixa
![]() Eu zicem de zona centrala din Timisoara... Stai ca ma uit acum pe rezervare: str. Ofcea Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
Asta e prin complexul studentesc.. Mie imi convine
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
eu zic noapte buna...... merg ca ma bate pitica din burtica... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
lixa spune:
Uitati si pozele noastre de la intalnirea din Herastrau de azi
Bonus: cateva filmulete
Filmulete
popbianca spune:
buna seara!
Ana e tot cu febra...acum la 22,30 a facut prima injectie de ampicilina...am crezut ca o iau razna...asa tare a plans...acum e ragusita
de la 17,30 nu a mai mancat nimic....
i-am dat insa putina lubenita(desi are scaune ca apa) ca ii era pofta, si apa, ceai nu mai vroia sa bea deloc
acum saraca , doarme....sper sa se trezeasca cat mai repede sa manance
imi cer scuze de omisiunile din lista sarbatoritilor !!!!nu stiu ce-am facut, cum am facut , dar nu am facut bine...le urez acum si celor omisi: MULTE LUNITE INAINTE!!!
bbyasmi, poze nu am descarcat inca...dar si oglinda mea din baie e la reparat de mai bine de 1 luna ...asa ca...
ellis, mi-am notat siropelul....cand isi mai revine probabil ca o sa-l incercam....multumim!
ma "bucur "sa aud ca mai e cineva in situatia noastra!!!eladea2005
lalaD,
piratilor tai...sunt super!!
pussi...acum vad ..asa grav a fost???...sanatate multa la toate!!!
ank83...dintisor no.7????...ce fain
mai fetelor...faine poze si filmulete...ce sa mai zic ...tre sa fie tare fain sa va intalniti asa...ce mic era bebe ala din cos!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
ma duc si eu in patut ...noaptea trecuta nu prea am dormit...precum ma gandeam ca va fi....sunt obosita rau rau rau
sa vedem noaptea asta cum va fi!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adinag spune:
Mai, dar voi va intalniti, nu gluma :))
Alina, nu... nu facem asa, cred ca mi-ar fi tare greata. La fel se zice sa nu se curete gratarul, dar tot nu pot. Insa wok-urile in general sunt foarte u sor de curatat!
Lala, ti-am vazut si eu pozele, ce pirati faini ai tu!!! Si tu arati foarte bine si foarte tanara!
M-am uitat si la pozele din Herastrau, chiar ca iti accentueaza trasaturile gingase ale fetei si parca te face mai feminina tunsoarea asta, Alina!
Dar am descoperit ca si Lixa si-a schimbat "look"-ul, asa-i? Si tie iti sta tare fain, parca si alta culoare?
Si chiar, mi se pare ca ai slabit inca si mai mult, opreste-te, fie-ti mila de noi "celelalte", te rog! ![]()
De bb-i ca sa zic, niste scumpei cu totii! Dar cine era bb cea micuta? Cu taticul ala taaaare mandru?
adinag spune:
Offff, Bianca, imi pare asa de rau! Multa sanatate si energie, cred ca esti terminata... 
Noapte buna!
Jasmin012 spune:
Buna!
am mai intrat si noi sa va povestim ce-am patit...
am sosit vinerea trecuta in Bucuresti, Lucas a zacut de caldura 2 nopti, duminica varsat cu jeturi, luni ma pune dracul sa merg cu el la Budimex, ca de, daca n-avem inca pediatra aici... Asa ca ne-au internat cu enterocolita... Am stat vreo trei zile in niste conditii de nedescris, pana cand am zis ca eu stau aproape de spital si ca vin la injectii cu copilul numai sa plec de-acolo, ca Lucas mai rau se simtea, era molesit, dormea toata ziua, nu zambea, ii umflasera manuta de la perfuzie, etc, etc.... Cum am iesit de-acolo s-a schimbat copilul meu, a-nceput sa redevina cel de dinainte. Mai inca ceva medicamente, dar e din ce in ce mai vioi, a-nceput din nou sa umble si sa se catere peste tot, se ridica de mobila ca si inainte, dar parca nu mai are asa curaj si forta in picioruse... ca inainte de asta mai avea putin si pleca in picioruse, deja statea cateva secunde bune fara sa se sprijine de nimic... acum cred ca boala asta l-a incetinit cu mersul. A doua zi dupa ce l-au internat l-au cantarit, avea 9,050 g, dar acum cred ca a mai slabit, ca nu mai are carnita asa tare pe el. L-au si masurat, mi-au zis ca are 78 cm, desi cu cateva zile inainte, in Spania, avea 73 cm...
Cam asta despre noi.... aaaa, si avem 6 dintisori...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza